Komentari

dovoljnozazauvijek.blog.hr

Dodaj komentar (27)

Marketing


  • Ella

    hy

    avatar

    08.01.2008. (14:38)    -   -   -   -  

  • Ella

    meni su isto super,ali nemogu se odlučit koji mi je najbolji,ali mi se ovaj glumac nikako ne uklapa,mislim glumicu mogu nekako podnjet ali glumca apsolutno ne!!

    avatar

    08.01.2008. (14:39)    -   -   -   -  

  • Ella

    svaki dan sam na tvom blogu i jedva sam dočekala post o Edwardu,a sad jedva čekam post o Belli.Pa po prilici kad bi mogo bit post o Belli?

    avatar

    08.01.2008. (14:40)    -   -   -   -  

  • Ella

    idem ja,svrati do mene,bok!!

    avatar

    08.01.2008. (14:40)    -   -   -   -  

  • dovoljno za zauvijek

    Za Ellu: Hej! Joooj... što se tiče posta o Belli, ja radim na njemu.. ali nisam sigurna kad ću ga postati jer nisam još gotova; ima dosta, a ja zbog faxa imam tako malo vremena (nama je započelo)... znam, izlike reći ćete.. ali ovi završni ispiti ubijaju, osobito ako tijekom ferija niste ništa učili :( :( :( ovaj o posterima sam vrlo brzo napravila. Tako da.. još se malo strpite, bit će za ca. 2, 3 dana :)
    Nadam se da to nije previše... Pusa!

    avatar

    08.01.2008. (15:03)    -   -   -   -  

  • someone special

    OK razumijem te to u vezi faxa vjerujem da je teško...nmvz kad dođe dođe...meni se nesh nece otvoriti nikako ovi posteri...smrc pusa

    avatar

    08.01.2008. (15:11)    -   -   -   -  

  • someone special

    ah vidjela sam sad postere na twilight lexiconu super su najljepsi mi je prvi :)

    avatar

    08.01.2008. (15:47)    -   -   -   -  

  • lamb

    hej,posteri su super,meni se najviše svidjaju prvi,drugi i treći,a ni ja ih prije nisam vidila.. :)
    al hm....meni oni nikako nikako ne pašuuuu....trudim se da ih nekako prihvatim,al niti mi ne pašu kao par niti kristen kao bella ni robert kao edward... :( a fakat se trudim,tak da možda i uspijem napokon prebolit da mojih favorita u filmu neću vidjet.. :( al dobro,svakako im dajem priliku da se pokažu,hm... i htjela bi ti pohvalit blog,stvarno se trudiš,svidjaju mi se tvoja mišljenja i pogotovo zato što znam da ti nije lako zbog obaveza na faksu i to...ajde veeelikaaa pusa....

    avatar

    08.01.2008. (19:23)    -   -   -   -  

  • colorfull girl

    pa meni je najbolji 2. poster al sta ja znam glupo mi je zalit se na glumce vise sta sad takvi su kakvi su mozda bas budu dobri a bit ce tu i sminke i toga koji ce utjecat da glumci izgledaju sto bolje.
    vec su izabrani mi vise nist ne mozemo mislim nismo ni mogli nista osim nadat se a sad film se snima sto je jako dobro a glumci nisu bas tako losi!!!
    pusa

    avatar

    09.01.2008. (14:36)    -   -   -   -  

  • ~~~bella~~~

    ej...vidila sam odavno te postere.....naj su mi 1. i 5. jbg....mislim da se moramo priviknuti na glumca...nije bog zna sta...ali ljudi!!!!! kamere čine čuda!!!! hehe.....ajde......citam te.....uzivaj.....*Cmok!!!

    avatar

    09.01.2008. (14:41)    -   -   -   -  

  • lamb

    a znam da,moram se priviknut i to je to...ma neće sigurno bit loši,samo ih je teško prihvatit al nema izbora...kao šta sam već rekla,dajem im priliku da se pokažu i ne sumnjam da će dat sve od sebe da što više "uđu" u likove koji glume...ali film se počinje snimat za manje od mjesec dana,čudno mi je kako još nisu objavili i ostale glumce...a možda ih ni neće...hm..ništa onda, pusa

    avatar

    09.01.2008. (15:08)    -   -   -   -  

  • Bella

    Meni se najviše sviđa drugi. I slažem se s lamb... Trebali bismo im dati priliku, ma koliko oni odskakali od slika Edwarda i Belle koje mi imamo u glavama. Nije sve u izgledu, na kraju krajeva.

    avatar

    09.01.2008. (16:30)    -   -   -   -  

  • Ella

    Nema problema,strpit ćemo se mi još malo,znam kak ti je jer imam frendicu koja ide na faks...

    avatar

    09.01.2008. (19:29)    -   -   -   -  

  • Ella

    iskreno ja neznam kak ja stignem uopće pisat postove jer imam toliko za učit,a ne da mi se,a škola samo što nije počela inače ja idem u srednju...

    avatar

    09.01.2008. (19:30)    -   -   -   -  

  • Ella

    o.k idem ja sam malo sam ostavila komentara.Bok i ki$$ od Elle!!

    avatar

    09.01.2008. (19:31)    -   -   -   -  

  • lamb

    ej,hm trebala bi te nešto pitat al nema veze sa sumrak trilogijom pa ak ti slučajno smeta,ovaj komentar slobodno ignoriraj ili izbriši,al činiš mi se kao normalna i okej cura koja voli davat savjete pa.. :) al ako griješim ne obraćaj pozornost.... zanima me šta misliš da li je 5,6 godina tj. 17 i 22,23 god prevelika razlika za vezu? možda glupo pitanje al htjela bi znat druga mišljenja,a ne samo svoje jer moje baš i nije realno.. :) ništa hvala ako odgovoriš,ako ne..svejedno hvala :) pusa

    avatar

    10.01.2008. (20:40)    -   -   -   -  

  • dovoljno za zauvijek

    Za lamb: Hej, naravno da neću ignorirati niti izbrisati ovaj komentar!
    Hm.. pa da, volim dijeliti savjete :) ali nisam baš toliko uspješna u tome.
    Iskreno, meni je to velika razlika. Dečki koji imaju 22.,23. godine imaju često drugačije zahtjeve ili ciljeve od veze... pa čak i očekivanja. Jedan moj prijatelj, kada je imao 18. god je bio u vezi sa curom od 15. Na početku je bio s njom zato što se zapalio za nju i jer ju je mislio odvući u krevet, a ona je bila s njim zato što joj je godila pažnja dečka koji ide u četvrti srednje. uspio ju je odvući u krevet nakon godinu dana veze, a onda se već čak i zaljubio... no ona je bila ta koja je u konačnici njega povrijedila.. varala ga je... on je htio ozbiljnu dugu vezu, a ona je shvatila da ona nije za to, da ima tek 16. god. (nakon godine veze) i da se želi zabavljati i s drugima.

    Što se mene tiče, ja sam se uvijek pitala, što kod tih dečkiju ne funkcionira kada traže mlađe cure, što ne funkcionira u kontaktu sa vršnjakinjama?!
    Osim toga, nekako mi to sada, kada sama imam 19. god. izgleda malo pedofilski... sjećam se kada sam ja imala 16.god. bila bi mi ogromna nagrada za ego da se neki tip sa faxa ili 4. srednje zanima za mene, no sada kada sam ta koja ide na fax mi je to samo perverzno. Zvučim ko neka baba sa svojim mudrovanjem, ali vidjet ćeš koliko se promijenimo nakon srednje... pa čak i 2 mjeseca su dugo vrijeme za stjecanje iskustva.
    Što želim reći = dečki od toliko godina prvenstveno žele sex (no ima i drugih.. da ne bude toliko negativno) ili stvarno oooozbiljnu vezu (jesi za to spremna?), i imaju potpuno drugačija očekivanja.

    Jesus, jesi pročitala na tportalu - teen - čitatelji autori jedan text.. mislim da se zove sex joj je važniji od mene... ? e tu neka cura piše kako ona sa svojom frendicom (koja ima 16.god) i njezinim dečkom (23.) skupa izlazi i kako ih gleda u autu kako ga ona oralno zadovoljava, on nju... kako mu - sorry na izrazu - drka i slično (uglavnom, ona s njima skupa izlazi, a njima dvoje ne smeta što ih ona gleda)!!! E mene je taj text šokirao... i sad me je asocirao na ovo. Kako je ta cura zapravo vrlo nezrela... i ne zna što radi.

    Ugl., zvučim stvarno jako negativno i skeptično, no vjeruj - nije tako... vrlo vjerojatno je i moguće da ste vas dvoje sasvim normalni... da se on iskreno zanima za tebe... vjeruj svom instinktu.. svi mi imamo drugačija mišljenja, vidjeli smo drugačije primjere.. imamo svoje stavove.. no ti moraš steći svoja iskustva...
    A i razgovaraj s tim dečkom, pitaj ga što želi.
    Dečko mi je rekao (pitala sam ga za muško mišljenje prije nego što sam ovo napisala) "da postoji 1:1 000 000 000 dečkiju koji se mogu i žele iskreno zaljubiti, tj. i jesu to sve u mlađu curu, a i normalni su, osim toga je rekao da ako se bolje razumiješ s njim nego sa svojim vršnjacima i ako misilš da te on bolje razumije i da ti pruža ono što ti očekuješ - budi s njim, ali pazi da ne budeš povrijeđena". (Jedan takav meni poznati primjer su bili Hilary Duff i pjevač Good Charlottea Joel Madden. Ona je tada imala 18.godina, a on 26. Novine su se raspisivale o njihovoj vezi, a oni su izdržali godinu i ca. 6 mjeseci ~~ bar ja mislim da je toliko, no on ju je ostavio zbog Nicole Richie..).

    Uf.. koliki komentar... nadam se da će ti ovo malo pomoći... Velika pusa... javi mi za odluku.

    avatar

    11.01.2008. (00:29)    -   -   -   -  

  • ...antonija...

    super su posteri, ako su ovakvi napravljeni photoshopom, kakvi će tek biti službeni, can't wait :D

    avatar

    11.01.2008. (13:14)    -   -   -   -  

  • someone special

    Za lamb-slažem se sa dovoljno za zauvijek. Tvoje je zadnje mišljenje iako je i meni malo puno 5 ili 6 godina razlika ne mora znaciti da je ta veza osuđena na propast....ako se razumijete i djelite ista mišljenja onda ste jedno za drugo...pogledajte npr edwarda i bellu...lol pozz jedva cekam novi post sretno lamb sa odlukom i pls javi nam sto je bilo :D pusaaaa

    avatar

    11.01.2008. (13:53)    -   -   -   -  

  • lamb

    ej,kao prvo,ne mogu vjerovat da si toliki komentar napisala samo za mene kako biš mi pomogla,oduševila si me.. :) kao drugo,da u nekim stvarima imaš potpuno pravo,ali mislim da moja situacija nije toliko bolesna i perverzna kao ono na tportalu-teen (nisam čitala,ali ovo šta si ti napisala mi je dovoljno da shvatim kako stvarno ima bolesnih ljudi..)
    i hm da,da bi ova moja stvar bila još kompliciranija,on i ja se poznajemo još otkad smo bili mali jer je on,hm pa dobar prijatelj od mog starijeg brata...da znam,situacija postaje sve "bolja i bolja" šta ne? Tako da je vrlo puno moguće (zapravo sigurno) da me on doživljava kao mlađu sestru njegovog prijatelja...ali sad nakon par godina šta se nisu družili (on i moj brat) opet se pojavio-stariji,zgodniji,bolji.... :( i međusobno niti ne pričamo puno pa nisam niti sigurna kako on to gleda na mene...i svjesna sam da je ovo nemoguća situacija koja ni u kojem smislu ne može ić u moju korist,ali znaš..uvijek postoji neka mala nada...
    Ali da bi stvar bila malo lakša definitivno nisam opsjednuta njime,zasad mi je dovoljno samo da ga mogu gledat i uživat u kratkim razgovorima s njim.. :) barem dok sama ne shvatim šta ja to zapravo želim...jer mislim da je istina to šta si rekla da se promjenimo kad dođemo na faks,u to uopće ne sumnjam...iako sebe smatram zrelijom od svojih muških vršnjaka s ovime ću ipak pričekat makar dok ne postanem punoljetna onda ta razlika niti neće biti toliko strašna.. :)
    Hvala ti puno puno,jako si mi pomogla,otvorila si mi oči i znaš davat savjete u to ne sumnjaj :)

    avatar

    11.01.2008. (13:57)    -   -   -   -  

  • Kulen

    isuse kristeeeeeee.odlicni su...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,vikanje

    avatar

    05.04.2008. (22:19)    -   -   -   -  

  • Angel

    pa ovo je super ^^lik cak i dobro izgleda...jedva cekam film

    avatar

    22.04.2008. (12:28)    -   -   -   -  

  • armando-tea

    dobar blog

    avatar

    15.12.2008. (19:49)    -   -   -   -  

  • armando-tea

    volis twilight

    avatar

    15.12.2008. (19:50)    -   -   -   -  

  • armando-tea

    i ja isto

    avatar

    15.12.2008. (19:50)    -   -   -   -  

učitavam...