Komentari

berix.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • renchi

    citam tvoj blog vec duze vrijeme i pravo mi se svidja-ja zivim izuzetno tezak period-njegujem jednu bolesnu zenu sa velikom ljubavlju-ali posto je to nervni bolesnik ima jako teskih perioda-ponekad ne znam sta cu-ima jos jedna djevojka sa mnom i nas dvije smo prakticki 24h na 24h sa njom-ovo ti je ukratko-da li slucajno znas-gdje mogu nabaviti na francuskom ove super stvarcice sto si naveo-bila biti zahvalna puno puno-ako mo mozes pomoci-
    pozdravi

    avatar

    10.01.2008. (13:31)    -   -   -   -  

  • neazess

    Prvo sam pročitala post i zaključila da ću pažljivo pregledati svaki link koji si ostavio pa onda komentirati. To se međutim nije dogodilo (:D). Zato jedino što mogu reći je - nisam ni znala da sve to postoji :)))). O učinku i funkciji svakog od proizvoda ću sa zadovoljstvom dalje učiti iz tvog bloga, pa ako mi se nešto svidi (i uđem u financijsko blagostanje :-)), možda i nabavim nešto od toga ;)))). Trenutno me najviše zanima Sleeptracker PRO (naravno :D) i ovih 8 komada (što god to bilo), vezanih uz NLP.

    avatar

    10.01.2008. (18:40)    -   -   -   -  

  • neazess

    Aaaaa, CD-i. Dakle, tih 8 CD-a. :)))))))))).

    avatar

    10.01.2008. (18:43)    -   -   -   -  

  • blog Sadašnjeg trenutka

    @renchi: u svojem surfanju nisam naišao nigdje da postoji nešto od toga na francuskom, tako da ti tu ne mogu pomoći
    ja zivim izuzetno tezak period
    uh, zvuči stvarno teško. Meni je ipak relativno lagano biti pozitivan i sve to kada su mi i životne okolnosti dosta pogodne, ne znam kako bi ja funkcionirao da sam u izuzetno teškom periodu.

    @Nea: To se međutim nije dogodilo
    To je tako Berix! ;-)

    Trenutno me najviše zanima Sleeptracker PRO
    Došao upravo danas!

    Aaaaa, CD-i
    Znaš puno ljudi. Od svih tih ljudi vjerojatno samo ja imam i koristim te paraliminale. A i ne bi bilo čudno da od svih tih koje poznaš samo sam ja protiv piratstva i presnimavanja - i baš se je to dvoje potrefilo u istoj osobi. Koja smola za npr. tebe! :-P

    avatar

    11.01.2008. (00:06)    -   -   -   -  

  • neazess

    Koja smola za npr. tebe! :-P
    Hahahaha. No dobro, preživjet ću - imam svoju Yogu Nidru koju mi je instruktorica Yoge (u periodu kad sam išla na nju) "nelegalno presnimila"... jer ih je teško nabaviti, osobito na hrvatskom...ah, vjerojatno bih ti ju posudila, ali šteta što si protiv piratstva...;D :D :P.
    Šalim se, naravno - samo utipkaj u Google Yoga Nidra i naći ćeš hrpu linkova gdje ju i kako naručiti. Ja imam ove četiri sa www.medical-yoga.com. Meni je bila stvarno super, kad sam ju primjenjivala osjećala sam se bolje, opuštenije i donekle produktivnije (usmjerenije). Dobro vježba kreativnu vizualizaciju, a prednost joj je što ne košta nekoliko stotina dolara (što tebe, bogatog, ionako ne zanima, ali ipak, najbolji način za sačuvati bogatsvo je da ga ne trošiš ;D :P :b)

    avatar

    11.01.2008. (10:02)    -   -   -   -  

  • K@te

    Lako Berixu kad se bogato udao ;)))

    avatar

    11.01.2008. (10:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...