Komentari

pricesistocnestrane.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


 • veleBeat

  Znao sam ja da je luda baba pošandrcala, prolupala i pamet pozobala. Kult kojem ja pripadam srećom ne prima babe u članstvo, mi primamo samo mlade djevice koje nam služe kao sredstvo robne razmjene... Al' eto... ne ljutite se na nju, smilujte se i dajte joj kruha kad je vidite, Bog će vam platiti.

  avatar

  06.01.2008. (18:46)    -   -   -   -  

 • toljaga

  opet nema slika..

  avatar

  07.01.2008. (07:26)    -   -   -   -  

 • beastie boy

  Eastside...... tek ćeš dobiti udarac odeš li...netragom

  avatar

  08.01.2008. (12:43)    -   -   -   -  

 • Smrt za riblji fond

  Ne bih bio ja da ne kažem....kada pravimo fiš? Kažu, da je danas na Velebitu minus, a čista je utopija vjerovati da će svih 5 semafora na mom putu do posla imati upaljeno svjetlo, i to zeleno. Godina će biti topla i vlažna. I vazektomija je divan doživljaj, samo ovisi da li je sprovodiš ili je rade na tebi...i stravično me živcira ova reklama desno "Nekretnine.net".

  avatar

  08.01.2008. (19:15)    -   -   -   -  

 • renki

  Uopće nisi uredu što nam ukidaš dnevnu literaturu koja je džabe, koju možemo čitati od bilo gdje, koja mi svaki put odmrsi zapetljane moždane vijuge (čak se nekad i uvjerim da sam skužila)... uglavnom, nisi uredu! kme! Ljutim se! :-P

  avatar

  10.01.2008. (02:23)    -   -   -   -  

 • Smrt za riblji fond

  Hm. Opet izgleda MORAM JA JE... jebo Caps Lock.... jer nitko ne zarezuje. Baš super što si popizdila i hoćeš zaključiti sve ovo, ionako si nam dopizdila sa svim do sada, jer si baba, nemaš smisla za uzgoj šparoga, ne znaš što je klot-frket i zašto je svizac zamoto čokoladu. Zamoto je on moj k.... a ne čokoladu, al' to se tako kaže. Nikada neću zaboraviti tvoj burek od neustisnutog hmelja, pite sa potplatima, čevape bez mesa u somunu, tvoje prekrasne crvene kovrčaste uvojke koje se spuštaju skroz do iznad, zelene oči sa trepavicama, umjetni kuk, glas hrapav od ispijena ruma, bicepse i tricepse sa triceratopsima pomno građene godinama u Apelu za mir. Tvoj prijevod telefondskog imenika Vukovarsko-srijemske županije na svahili i esperanto i dan - danas krase policu moje stolarske radione, gdje se nalazi i pribijeno i uštavljeno krzno rijetkog albino-krokodila kojega si ustrijelila u safariju u Zoo vrtu u Osijeku, koje opet stoji pokraj čistača bazena u ljetnom periodu kojega si nepažnjomustrijelila dok si ga vijala između stabala. Još uvijek čuvam tvoje čarape iz osnovne školo, prirodno uštirkane tjelesnim izlučevinama. Iste su samostojeće i dan-danas, nakon tolikih godina. Tvoja kolekcija Nopliza iz Afrike još uvijek je poredana uz prilaznu cestu moga dvorca, ispod stabala baobaba.... Rakija štono si je pekla prije 60 i kusur godina još mi uvijek ispire šoferšajbu auta, umjesto komovice kuma Luje koja je bila neefikasna protu insekata. Bataci tvojih pilića koje sam slučajno pogazio dok sam ih ganjao po dvorištu lopatom i sada su moja najmilija hrana, a tvoje riječi utjehe na rodnom burmanskom jeziku i sada mi odzvanjaju u ušima, ukrasima moje volujske glave. Što da ti kažem a da bude kratko i sadržajno? KRATKO I SADRŽAJNO.

  avatar

  10.01.2008. (19:57)    -   -   -   -  

 • Renosaur

  đizs, ostao sam bez texta, slično kao i mikke...

  avatar

  14.01.2008. (22:13)    -   -   -   -  

 • theBeli

  jebiga, što sad reči poslije mike ........

  avatar

  16.01.2008. (04:01)    -   -   -   -  

 • fler

  gaddemit! a bitno da autorima oko miljon ipo debilnih blogova u hrvatskom sajber-prostoru ne pada napamet ugasit blog. ne, oni IDU DALJE.

  nego! naćuo sam da se traži uposlenik u svetom objektu za izdavanje filmova. jel dezimformacija i jel bi gazda odusto od politike primanja u radni odnos iskljućivo žemskinja?

  avatar

  16.01.2008. (21:14)    -   -   -   -  

 • theBeli

  slava mu .......

  avatar

  22.01.2008. (01:17)    -   -   -   -  

 • Renosaur The Carnivore

  R.I.P. PričoSaIstočneStrane

  avatar

  22.01.2008. (14:55)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...