Komentari

frlja.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Frlja

    Gonite se svi koji to govorite, svi koji ste ljubomorni i jalni na nekaj kaj nikad ne budete imali. Kukavice, licemjeri, lažljivci i ljenčine. Gamad dapače, jer tak govoriti o osobi za kojom slinite, jer jadno, pokvareno i zlobno. Nule ste od ljudi, apsolutne nule. I ovaj esej nije o njoj, nego o vama, ljudima kojima niš nije sveto. Ne zavrijeđujete život s ovakvim ponašanjem

    avatar

    07.01.2008. (17:23)    -   -   -   -  

  • Maja

    Gledaj, najlakse je doci tu, stavljati nadimke poput "SORRY" i slično, ne pročitati post i komentirati nesto posve ne vezano uz temu posta. Da sve bude najbolje, ono sto se komentira je apsolutno bez ikakvih dokaza, primjera ili bar nagadanja onog sto se culo u nekoj od birtiji u Krapini. Ja ne razumijem i vjerojatno ni nikad necu zasto se vi toliko zamarate tudim zivotima ako vas nitko ne dira tj. nit vas se sjeti u bilo kojem razgovoru na kavi i sl... Jel to dosada ili samo ona prirodena potreba da se pokusate unistit zivot svim vasim prijateljima i poznanicima da se bolje osjecate u svojoj kozi? Vec je milijun put ponovljeno da ocito nemate zivot tako da to necu posebno spominjati.To je nesto najjadnije sto moze postojati. Ako je rat vec poceo, tj. nastavlja nakon neke stanke, ajmo nastavit onda svi zajedno s dokazima i argumentiranim stavkama i vasim imenima pa da vas vidim.hm... odakle da krenem... evo, trazim da mi se kaze s kim sam ja to bila, pod tim ne mislim brijala i slicno, nego nesto vise. Mislim, voljela bih i ja to napokon saznati pa da znam o cem se prica..Očito sam jako ne informirana o vlastitom zivotu.
    ajmo, pa cu i ja iznjeti neke istine koje se mozda ne znaju.. pod "istinom" mislim na ono sto se zaista i desilo a ne izmislilo kao vecina vasih stavki..
    so, let's begin with that.
    "vi" ste na redu......

    avatar

    09.01.2008. (16:46)    -   -   -   -  

  • Frlja

    Ovako, u petak sam doma navečer oko pola jedanaest. Nazovite me, i budemo se našli u Krapini, i recite mi to svoje mišljenje u lice. Tek onda MOŽDA pomislim da ste i u jednom svojem slovu iskreni i da govorite istinu. Ovak, vaše riječi i rečenice su tek provokacije vaših bolesnih umova, na razini retardiranih papagaja, koji konstatno ponavljaju jedno te isto. Očito, ak se nemrete suprotstaviti meni kojeg tolko prezirete, i Maji koju tolko vrijeđate, svojim mišljenjem, onda je to vaše mišljenje netočno, te je produkt skrivenih NEISPUNJENIH želja i maštarija. Napominjem, nitko mi ne puni glavu, nikome ne vjerujem trenutno, a da ste ti ili vi koji ovo pišete totalne kukavice, to je apsolutno točno. Evo, idemo uživo razgovarati, budi ili budite ljudi, a ne pičkice, i recite to pred menom i njom. I da vidimo onda ko je u pravu, a ko nije. Ak se to ne desi, sve kaj sam napisal je istina, a svaki komentar bude bil obrisan.

    avatar

    09.01.2008. (18:01)    -   -   -   -  

  • Mana

    kao netko ko ovo sve gleda sa postene udaljenosti i kao netko ko nema aposlutno nikakve veze sa vama , mogu rec da je ovo sta citam toliko jadno da sam u shocku. Koliko se vi ljudi svadate i vrijedate oko cega?? Oko ko je sta rekao i napravio...tko kome laze i zabija noz u leda...jebeno tuzno, cak nisko i za jednu Krapinu!! Jeli stvarno moguce da se nema nista radit u vlastitom zivotu nego cekat da se izvrse dnevne obaveze pa sjest za komp i smisljat ovakve gnjusne uvrede onda to sirit dalje samo da bi se postigla jedna stvar, a to je da se povrijede ljudi. Ovo sta citam ovdje nemogu shvatit i ne zelim,jer ste se zatvorili u nekakav svoj svijet mrznje i jada, i taj svijet je ocito jako dugo uz vas i nece jos jako dugo otic. Zao mi je ali nit jedna normalna osoba, sa nesto mozga u glavi ne zeli biti dio toga svijeta.
    Toplo vam preporucam, kao objektivna osoba... da nastavite dalje i maknete se iz rupe u koju ste upali.
    I naravno potpisat cu se, jer svatko ima svoje JA.

    avatar

    09.01.2008. (18:16)    -   -   -   -  

  • Frlja

    Kao što rekoh, bez argumenata i sastanka uživo, odjebite od bloga.

    avatar

    11.01.2008. (20:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...