Komentari

drnelasrsen.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • luki 2

    Sve čestitke i sretna Nova 2008. Pusa, Luki+Goldie

    avatar

    03.01.2008. (13:22)    -   -   -   -  

  • koliko tuge u ovome svijetu

    Ajme, divna čestitka! Pridružujem se čestitki, i mojoj sreći želin sve najbolje!

    avatar

    03.01.2008. (15:05)    -   -   -   -  

  • PAPA

    pozdrav drag Dr Nela izuzetno mi je čast vidjeti vaš plemenit rad sa ljudima koji
    pate ja imam još dva bloga kapisrece rkt karizma
    mir vama

    avatar

    07.01.2008. (20:39)    -   -   -   -  

  • nažigač

    Takvih čestitki sam za ove blagdane SMS-om dobio barem dvadeset. Lijepo je veličati samu sebe, doktorice, ali ne zaboravite, taština je čovjekov najveći neprijatelj. Sretno!

    avatar

    10.01.2008. (12:56)    -   -   -   -  

  • sudac

    draga moja Nelice, kada čovjek vidi svu vašu aktivnost u medijima stvarno ne može a da se ne zapita pa kako vi to sve stižete. Znam i šta bi vi odgovorili. Da svo svoje vrijeme žrtvujete za svoje mile i drage bolesnike. A onda se postavlja pitanje- a kada vi radite, koje je vaše radno vrijeme u Italiji (zar stvarno imate povlašteni položaj u bolnici?) i što zapravo vi radite. Rekli ste da ste specijalizirali plastičnu kirurgiju. Moje skromno medicinsko znanje mi govori da je to dijametralno suprotna orjentacija transplantacijskoj kirurgiji. Dok je transplantacijska kirurgija više poziv nego zanimanje, vokacija, misija i trnovit put pun odricanja, izgubljenih noći i slobodnih dana, plastična kirurgija je uglavnom unosna kirurgija koja se odabire da bi se podebljao novčanik sa malo truda. Gdje je tu vaša prava istina Nelice? Možda da nam u nekom od vaših brojnih intervjua objasnite kada stignete transplantirati i koliko ste upravo vi, učinili transplantacija.
    A u međuvremenu, molim vas da nas ne lišite vaših intervjua, vašeg bloga, vaših slika, vašeg dokumentarca, vašeg plivanja sa perajama u našem divnom Jadranskom moru (ili je vaše more sada Tirensko ili Jonsko?), vaših haljina, plesova i slično.
    S obzirom da se očito vaš ego time hrani, slobodno si vaš život ispunjavajte tim stvarima.
    No moram vam priznati da mnogim istinskim Hrvatima, koji su odabrali da žive i rade u našoj lijepoj Hrvatskoj, od krvavih ratnih godina pa nadalje, postajete sve više smiješna i patetična.
    Get a life, my dear Nelly!!!

    avatar

    10.01.2008. (20:47)    -   -   -   -  

  • koliko tuge u ovome svijetu

    Ovaj isti sudac je toliko bijedan, i prikriven da mu se u trag ni ne može ući. Ona nije tvoja draga Nelica, zapravo i nije tvoja stoga ohladi malo. Ti si sigurno jedan od naših veeeeelikiiih Hrvatskih liječnika, koji je vrijedi kao onomalo crnog ispod nokta dr. Nele Sršen, a ona crnoga ispod nokta nema stoga, zaključak tvoje ili tebi sličnih, vrijednosti je ništavan. Ma tko uopće ovdje radi, ako radi kako radi?! Imaj ti bar 1/12 njenog mozga pa završi i ti jedan od četiri njena fakulteta, pomogni čovjeku iskrenog srca, pa trči za novinarima i pokazuj na sebe. Nela to ne mora raditi, jer novinari sami trče za njom, radi svih priznanja nas običnih ljudi kojima je život spasila. U jednu ruku te žalim, jer si zbog svega ovog što si napisao toliko mali i ništavan, a u drugu ruku ne postojiš, jer se skrivaš.

    avatar

    11.01.2008. (21:07)    -   -   -   -  

  • politikahr

    pridružujem se se čestitkama lijepoj, pametnoj, radišnoj, doktorici koja pomaže ljudima, djeci posebno.

    komentare poput onoga koji sebe naziva sudac ne treba niti komentirati jer je taj po psihološkm profilu ljubomoran na sve aspekte života doktorice, na njen uspjeh, slavu a vjerojatno mu je omakla prilika da je upozna pa se sad zamišlja u njenom društvu, da ne kažem nešto drugo. sudac je malo trknut, uprošteno rečeno

    avatar

    12.01.2008. (01:23)    -   -   -   -  

  • don branko

    pozdrav draga dr NELA cjenim vaš trud oko bolesnika

    avatar

    14.01.2008. (14:57)    -   -   -   -  

  • Helix

    Koliko još mora proći stoljeća, hoće li civilizacija ikad doživjeti da na svijetu nema ovakvih "sudaca"? Mi to sigurno nećemo doživjeti, a bojim se i za mnogo sljedećih generacija.
    Žao mi je, ali morala sam ovo napisati.

    Pozdrav poštovana Dr. Sršen i sve najbolje!

    avatar

    16.01.2008. (12:20)    -   -   -   -  

  • dviz

    Draga Nelica, jutros sam vas na tramvajskoj stanici na naslovnici nekog časopisa ugledala pa sam odma evo svratila na blog da vidim šta ima novog i da vas pozdravim. Puno parom i dalje, voli vas Dviz :)

    avatar

    16.01.2008. (13:18)    -   -   -   -  

  • Doktor Mate

    Ne znam odakle toliko intimnosti u "draga moja Nelice"?
    Doktorica Srsen upoznala je na tisuce istinskih Hrvata ,koji su odabrali da zive i rade u nasoj lijepoj,od krvavih ratnih godina pa nadalje, i bas ti Hrvati su dio njenog zivota,zbog kojih ,iako ima dvije specijalizacije ( sto nije rijetko bar ovdje u univerzitetskoj bolnici),je ostala na kirurgiji gdje radi odricajuci se komodnosti u kojima je mogla mozda uzivati,ali koje sigurno nisu njen proritet,tim vise sto nije prisiljena raditi,vec sve sto radi ,dolazi od srca i ljubavi prema bolesnima,a posebno sto svaki pacijent je jedinstvena prica sa kojom dijeli ovo divno zivotno iskustvo,iako uz patnju i bolest,jer njihovo ozdravljenje je njena pobjeda.
    Vi ste osoba koja je zna i prati ove godine,pa mi nije jasno kako vam ostaju samo peraje u sjecanju...,a ne znate njenu zivotnu pricu.Steta sto govorite za vrijeme koje posvecuje plesovima,medijima.
    Ako vas tako intesira njena kirurska aktivnost,dodite u Padovu,pa budite svjedok i vi radne svakidasnjce,mozda cete shvatiti sto zapravo i kako radi i trosi svoje vrijeme,a vasa izjava da zrtvuje svoje vrijeme za svoje mile i drage bolesnike,nije tocna, jer ona zivi zajedno sa pacijentima svakidasnja iskustva,sto nije zrtva,nego ljubav,sto vama mozda nedostaje .
    Vas savjet za plasticnu kirurgiju,koja ja "unosna kirurgija",imat ce ga sigurno u vidu ako jedan dan promijeni zivotne prioritete....
    Ah, za vasu informaciju da vas podsjetim, uzima i trecu specijalizaciju ,psihijatriju,a motiv,eto vi sve znate,pa odlucite sami razlog.... Vase pismo izrazava veliki osjecaj praznine, koji na neki nacin pokusavate prenijeti na druge, mislim da vam nije od koristi.
    Doktor Mate

    --

    avatar

    16.01.2008. (15:55)    -   -   -   -  

  • Doktor Mate

    Saljem odgovor tuznom anonimcu "sudac" !
    Get a life,my dear "anonimni sudac"
    Doktor Mate-

    avatar

    16.01.2008. (15:59)    -   -   -   -  

  • Četiri Gospe sibol Hrvatstva

    pozdrav iz os

    avatar

    22.02.2008. (20:22)    -   -   -   -  

  • kizzy

    pozdrav iz splita............
    čestitke na vašim uspjesima i
    savjet da se nikako ne obazirete
    na negativne komentare vašeg rada
    jer je uvijek bilo zločestih i ljubomornih ljudi
    nme daj im Bože da moraju na kakvu operaciju u naše bolnice
    a naročito u merkur koji vas je prijateljski ogadio
    jer već na samom ulazu u tu ubožnicu
    čovjek izgubi i ono malo nade što mu je ostalo.................
    pozdrav..............;o))

    avatar

    05.11.2008. (09:22)    -   -   -   -  

  • Francij

    Draga dr. Nela,
    sve najbolje u 2009. godini, puno sreće, zdravlja i energije. Svima sta nam nadahnuće. Javite se ponekad.

    avatar

    06.01.2009. (19:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...