Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Wall

    za tako ozbiljne optužbe i još važnije- obranu, trebalo je dati stručnijem prevoditelju; neki ključni glagoli barem da budu na mjestu. ovako, neozbiljan tekst na engleskom birokratima će još više ukazivati na neozbiljnost obrane.i još, obzirom na višeslojnost problematike, nije zgorega (možda je čak nužno) pjednostavljivati prezentiranje problema (ne problem sam!), zbog lakšeg praćenja, onih kojima se obrana/molba za pomoć upućuje. inače, čestitke na hrabrosti/ludosti i/ili upornosti. zamoli pomoć HND oko prijevoda barem.

    avatar

    03.01.2008. (11:53)    -   -   -   -  

  • turimti

    stari, želim ti više pameti u novoj...ali, bojim se da si izgubljen slučaj...

    avatar

    03.01.2008. (14:08)    -   -   -   -  

  • Marin TOMULIC

    Željko PERATOVIĆ nam se vraća večeras sa zapljenjenom opremom. Nadam se da nakon konstituiranja Vlade i Hrvatskog Sabora više nećemo biti svjedoci proganjanja i hapšenja novinara te da će mračne snage definitivno napustiti hrvatsku političku scenu.

    Marin TOMULIĆ, Francuska

    avatar

    03.01.2008. (15:56)    -   -   -   -  

  • Komunjara

    Da,da mračne snage ,udbaši ,kosovci i ostala stoka sitnog zuba!? Stvarno smo mi pravi Hrvati ugroženi u vlastitoj državi!
    PERATOVIĆU ,IDI SE JAVI U VRAPČE JER JEDINO TAMO I SPADAŠ !!!

    avatar

    03.01.2008. (20:18)    -   -   -   -  

  • politikahr

    majstore moj, i glavaš je probao iznjedriti u javnost, blago rečeno, nepravilnosti, sanadera, šeksa pa je završio tamo gdje jeste, izgladnjuje se do smrti a svjestan je da bi ovom dvojcu odgovaralo da umre i da se zatre trag prozivanjima njih dvojice od strane glavaša i njemu sličnih.
    kod nas se stvari rješavaju po kratkom postupku tako da se nepodobni maknu ali im se s glavašom omaklo pa se odužilo.
    u kojoj još državi, od naroda izabran zastupnik koji ima i imunitet, leži u zatvoru i to na samrti zato što je sud marioneta u rukama dvojice predsjednika i zato što mu je naređeno da glavaš ne smije van?
    niti u jednoj osim pakistana i njemu sličnih. niti u jednoj zapadnoj, demokratski orjentiranoj, proeuropskoj državi.
    zahvaljujući sanaderu, njegovoj demokraciji, korupciji i sl. hrvatska je europska i svjetska sprdnja kao i male državice trećeg svijeta.

    avatar

    03.01.2008. (22:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...