Komentari

lepina.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • Anja

  Poštovani gospodine Tvrtko,

  javljam Vam se s novom godinom prije svega da bi Vama i Vašoj obitelji, te svim
  ovim hrabrim ljudima poželjela puno zdravlja, sreće i zadovoljstva u Novoj 2008. godini.

  Također želim Vam reći da sam zaključno sa listopadom prošle godine odgladovala 42 dana po Brojsu, dosljedno provodeći terapiju sa isključivo cca 1,5 dl gotovog soka na dan te dovela svoju tjelesnu težinu na samo 42 kg. Na žalost moj benigni tumor nije se smanjio ni milimetra, te me sad za nekoliko dana čeka operacija.

  Poradi svih koji kreću u ovu terapiju želim istaknuti sljedeće osobne zaključke:
  - nikad, niti u jednom trenutku terapije pa ni niti u onima kada sam jedva stajala na nogama nisam požalila što sam u sve ovo krenula i što na koncu ipak idem na operaciju, budući da sam sigurna da sam doista napravila sve što je bilo u mojoj maloj ljudskoj moći.
  - Iz kontakata sa ostalim ljudima, te proučivši Vaš primjer i dostupnu literaturu, te moj i slučaj gospodina Brace, zaključujem da je terapija djelotvorna kod malignih tumora, dok kod benignih pokazuje neznatne pomake.
  - Molim sve koji odluče krenuti u ovu terapiju da svakako razgovaraju sa svojim osobnim liječnikom i zatraže da ih nadzire za vrijeme terapije (što ja, misleći da me neće razumijeti, nisam napravila), i svakako - OVO JE VRLO VAŽNO – naprave krvne pretrage hormona štitnjače. Ako se sijećate, pisala sam Vam o problemima gubitka daha, lupanja srca itd.. koje sam imala već prvih dana provođenja terapije. Ja unatoč istima nisam prekinula post već sam vjerovatno samo uz Božju pomoć izdržala do kraja. Uglavnom, po prekidu terapije kad sam bila u stanju otići do liječnika dijagnosticirana mi je akutna upala štitnjače, zbog čega mi je ovaj post bio izuzetno težak. Uz liječničku pomoć mogla sam izbjeći velik dio problema koji su me pratili tijekom posta.
  - Nakon provođenja terapije, unatoč vašim savjetima i pročitanoj literaturi svjesno sam napravila još jednu grešku. Prvih tjedan dana minimilizirala sam unos soli, da bih onda nastavila sa laganom, ali slanijom hranom zbog čega mi su mi počeli oticati zglobovi. Pomogao mi je čaj od brusnice i držanje nogu u povišenom položaju, ali ovo me je zadržalo u krevetu još jedno vrijeme. Zato, oprezno sa soli!
  Nadam se da će ova moja iskustva barem nekome pomoći, i zazivam na Vas i sve koji krenu ovim putem Božji blagoslov.
  Mislim na vas i držim vam „fige“

  Anja

  avatar

  02.01.2008. (21:59)    -   -   -   -  

 • zrile

  ne mogu poslati ni jedan komentar. kako se uključiti, molim hitno

  avatar

  07.03.2008. (09:00)    -   -   -   -  

 • zrile

  OPROSTITE, ne znam što se dogodilo, jučer nije nikako išlo jednostavno nisam uspjela poslati napisani tekst.

  Zapravo, ja nemam komentar nego pitanja za g. lepinu ili bilo koga drugoga tko ima neka iskustva ili saznjanja o mom zdravstvenom problemu.

  Naime, oboljela sam od rijetke vrste raka ŠVANOM - maligni tumor ovojnice živca (tibialis i peroneus - živci lijeve potkoljenice).

  Operirana sam već 4 puta u razdoblju od 02.11.2004 do 05.02.2008. godine.
  Prošla sam terapiju od 30 ZRAČENJA , ali je tumor recidivirao za 16 mjeseci.
  Chemo terapija ne postoji.
  Službena medicina nema daljnjih terapija.
  IAKO SAM ZADNJI PUT OPERIRANA PRIJE 4 TJEDNA, ZBOG LOŠEG NALAZA NA KOSTI POJEDINI LIJEČNICI SAVJETUJU AMPUTACIJU i to ODMAH, ne čekati recidiv.

  Trenutno pijem Noni đus, Ocean21, Culevit, koenzim (preparati CalaVita)

  Uz obu bolest imam i TROMBOZU vene poplitee radi čega sam na stalnom MARIVARINU.

  Zbog jakih bolova uzimama KETONAL a ponekad i TRAMAL kapi, a zbog poremećenog sna prinuđena sam noću da bih se odmorila popiti XANAX od 0.25 mg.

  ODLUČNA SAM PROVESTI TERAPIJU GLADOVANJEM. U tu svrhu sam jutros izvadila krv da vidimo kakvo je opće stanje organizma. Nalaze ću dobiti poslije podne.

  Evo, vapim za pomoći, dajte mi koju utješnu da ne padnem duhom. Do sad nisam ali sad me guši osjećaj da polako napuštam svojih troje male djece.

  Radi njih molim, pomozite. Hvala i Bog Vas blagoslovio.

  avatar

  07.03.2008. (09:11)    -   -   -   -  

 • Dikluvlej

  pokazati da li je imao neprijatelja je zamrzio. "Imam", kaze nacelnik. Tako Carnehan quality refurbished laptops

  avatar

  03.10.2009. (11:03)    -   -   -   -  

 • Alepu

  Postovana Zrile,

  Moja majka je obolela od malignog svanoma, mi smo se okrenuli alternativnoj terapiji. Javite mi se na skype aleksandra03032 da Vam kazem sve detalje. Nadam se da se drzite, sve najbolje Vama i decici!

  avatar

  23.08.2013. (21:49)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...