Komentari

timotej.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • mariela

    Neka u novoj 2008.oj godini njezin smješak bude melem tvojih rana
    i njeno srce sreća tvojih dana...Lipi pozdrav!

    avatar

    01.01.2008. (18:15)    -   -   -   -  

  • leticia

    Naša divna Majka....
    Kad sam prvi put vidjela ovu sliku koju si stavio na post, dugo sam stajala pred njom, divna je...
    A što je slika prema stvarnosti....Ne možemo ni zamisliti ljepotu naše majke, njezinu bezgraničnu ljubav za nas....Neka bude mir u svijetu, po Njoj, po njezinim suzama i molitvama!

    avatar

    01.01.2008. (19:24)    -   -   -   -  

  • Timotej

    Leticia, vidjeh tu sliku tek nekidan, na tebe tražim forumu - jedna forumašica ju ima kao "avatar". Meni je također predivna.

    Ženska ljepota raduje oči, i to je najjača od svih ljudskih želja. - piše stari Sirah. U njoj je velika opasnost za nas muškarce. Međutim, prilično sam siguran da sama ljepota nije toliki problem, koliko duh koji iza nje stoji. Tokom godina, naučio sam jako dobro razlikovati Marijin duh od onog Evinog. Gotovo na prvi pogled na licu mogu razaznati koji duh prevladava u nekoj ženi.

    Ova slika jako dobro pogađa taj Marijin duh. To je naravno onaj isti Duh čije plodove nabraja Sv. Pavao u Poslanici Galaćanima: ljubav, radost, mir, velikodušnost, uslužnost, dobrota, vjernost, blagost, uzdržljivost. :-)

    Btw, na bolovanju sam, kurim lijepih 38,5. Nije baš idealan način za započeti godinu, ali ništa ne može pomutiti radost koju osjećam zbog povratka u kuću Očevu. Pozdrav!

    avatar

    02.01.2008. (16:47)    -   -   -   -  

  • leticia

    U pravu si, baš se vidi u ovoj slici njezina svetost, čistoća, blagost.....
    Ljepota iznad svake ljepote, upravo jer nije tjelesna, jer poruka iz njezinih očiju nema veze sa svijetom....Svi mi dajemo poruku svojim licem,ono pokazuje što je u nama, kakav duh. Vidiš, o tome sam razmišljala često vezano za sebe samu.
    Temperatura će past, btno da je duh zdrav.

    avatar

    02.01.2008. (18:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...