Komentari

washingtonrocks.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • dapapo

    E posjeti moj blog i napiši koji komentar
    http://lova4real.blog.hr/

    avatar

    01.01.2008. (13:10)    -   -   -   -  

  • romantales.mojblog.com

    Evo ja se "ukrcavam" sa zakašnjenjem, potrudit ću se nadokanditi zaostatke, čine mi se interesantnima i zanima me viđenje USA "iznutra", po mogućnosti bez stereotipa. Sretno pisanje u Novoj.

    avatar

    01.01.2008. (18:13)    -   -   -   -  

  • bigg

    Meni je cijela ta "za i protiv" priča bezveze. Dobrog i lošeg ima i u selu od dvadeset kuća i pedeset ljudi, a što onda reći za zemlju od tristo milijuna? Ako pak gledamo politiku države, slažem se da SAD pati od bahatosti koja proizlazi iz snage i veličine, ali to je uvijek tako. Tko može taj gnječi, ne samo u međunarodnoj politici. Naravno, nije nikakvo opravdanje, ali da našim političarima netko da toliku moć oni bi do sada već dvaput porobili i triput uništili svijet.

    avatar

    02.01.2008. (08:15)    -   -   -   -  

  • tyche

    Ovdje ne komentiram cesto, ali jako, jako volim citati, :) ovaj blog je jedan od onih koje imam u feedu. Sto se tice iznesenih ocjena i stavova - svaki post je na svoj nacin i u svemu odraz koji autor sam vidi, u konacnici, to i jest nase pravo - iznijeti SVOJE videnje, stoga, voljeti USA ili ne - od covjeka do covjeka vjerovatno nije isto i mislim da su komentari ljudi koji tamo nikad nisu niti bili i ne poznaju dovoljno dobro gradivo potpuno izlisni - iako i njima ne treba odricati pravo da i oni imaju svoj stav, samo sto cemo onda takav stav koji nije poduprt argumentima nego zamisljanjima malo drukcije valorizirati. Ne moze se nesto tako slozeno komentirati na nacin kako sam na par mjesta vidjela, ispada smijesno komentirati neke okrajke i tvrditi da je TO AMERIKA...kako to neki "znalci" cine.

    avatar

    02.01.2008. (11:40)    -   -   -   -  

  • Zvone Radikalni

    Ja ću samo reći - Sretna Nova Godina :-))))

    avatar

    02.01.2008. (23:48)    -   -   -   -  

  • Stewart

    Oh my god, there's a great deal of useful material in this post! Juicy Couture - Racerback Nighty (Heather Pale Linen) - Apparel

    avatar

    25.05.2012. (11:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...