Komentari

raspberryswirl.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • ordinarylove

    ma, sve se ljubavi pretvore u svoju sjenu. ideali su kratkog daha. takav smo mi svijet. koje li lijepe slučajnosti da voliš i sylviu i tori u istom košu :) vratit ću se ovdje, sve najbolje u novoj.

    avatar

    30.12.2007. (15:57)    -   -   -   -  

  • Raspberry Swirl

    kao nepopravljivi romantičar odbijam u to vjerovati :) . onda nema smisla tražiti nešto drugo već bismo se trebali zadovoljiti s onim što imamo ma kako nam se činilo da je to izgubilo svoju čar jer će inako svaka ljubav jednom postati sjena.

    avatar

    30.12.2007. (16:50)    -   -   -   -  

  • Sims girl

    Ne razumijem zadnju rečenicu Tvoga jučerašnjeg posta. Jesi li sigurna da znaš što si njome rekla? Čini mi se da ne znaš. Ne znam ni ja. Oprosti ako imam krivo.
    Budući da ne znamo postoji li igdje išta bolje i ljepše od života koje živimo, izgleda da moramo biti zahvalni i za te malobrojne i kratke djeličke takozvane stvarnosti koje leptirići upotrebljavaju za lepršanje u našim srcima.

    avatar

    31.12.2007. (18:02)    -   -   -   -  

  • Raspberry Swirl

    Zašto misliš da bih napisala nešto što meni samoj nema smisla? Naravno da sam svjesna svojih riječi. Da li je bolje biti s nekim s kime se osjećaš usamljenim ili je bolje imati platonsku ljubav, dakle imati nekog, ali u drugom smislu, i biti sam (ne usamljen).

    avatar

    01.01.2008. (09:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...