Komentari

bilonekad.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • žubor vode

    Žao mi je što te san toliko izmučio,kao mene kad sanjam bivšeg muža.
    Pozdrav

    avatar

    27.12.2007. (17:17)    -   -   -   -  

  • *sazui*

    Ei.promijenila sam opet pozadinu..I meni je nekako prva bolja..
    San je stvarno čudan,vidim da te je izmorio..ja ponekad kada sanjam isto tako se nemogu odmah probuditi,tj.budim se,pa ponovno padam u san..i često sanjam takav san da mi se toliko ureže u pamćenje da ga se sjetim po nekoliko puta na dan.A stvarno neznam zašto..valjda je to neka simbolika..
    Pusa:)

    avatar

    27.12.2007. (18:35)    -   -   -   -  

  • *sazui*

    i hvala što sam ti u linkićima..
    pusica:)

    avatar

    27.12.2007. (18:40)    -   -   -   -  

  • salvetna tehnika

    Moj san od neki dan nije tako strašan kao tvoj,više je tužan.Sanjala sam moju dragu majku koja je umrla prije dvije godine,a san je bio takav da smo negdje bili na fešti i tamo sam ugledala nju punu zdravlja i veselu,bila sam presretna,otrčala k njoj i svom snagom u suzama je zarlila tako da je više nikada ne pustim iz ruku.U tom trenu sam se probudila sva u suzama i bez zraka shvativši da je to ipak bio samo san.

    avatar

    27.12.2007. (18:49)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Grozno, grozno, grozno... Razumijem, katkad i sama imam neke mučne snove, nisu baš slični ovom tvome, ali je zanimljivo da su ti ružni snovi uvijek s istom tematikom. Toliko da me već zanima zašto baš to... Možda bi kakav frojdovac ili jungovac to mogao protumačiti. A lijepi snovi...eh, baš kako si napisala - sve mi žao otvoriti oči... :-))

    avatar

    27.12.2007. (19:19)    -   -   -   -  

  • Koraljka

    Slabo pamtim što sanjam, ne znam ni za more, ni za gušte u snu. Komentar Žubora me nasmijao do suza.

    avatar

    27.12.2007. (19:25)    -   -   -   -  

  • Suncokretic

    Rijetko sanjam uopće, a more mrzim. Uglavnom znam da ružno sanjaš ako spavaš na leđima pa se onda obavezno okrenem na trbuh i poušam misliti na "najljepše mjesto na svijetu", to je jedan obronak u šumi sa potočićem na selu kod mog pokojnog djeda.....i uglavnom poslije ne sanjam isto....

    avatar

    27.12.2007. (21:46)    -   -   -   -  

  • angie

    @žubor vode - hahaha, baš si me nasmijala, samo se nadam da ga ne sanjaš često:)))
    @little girl - i mene takvi snovi muče danima, a što se tiče simbolike - o tome ću neki drugi put. Pozdrav:)))
    @salvetna tehnika - Da, takvi snovi nam se brzo izgube, ne traju. Ja za razliku od tebe često sanjam tatu (koji je umro prije 9 godina) ali grozne snove koji se pretvore u moru pa još danima razmišljam o njima.:))
    @big blue - eto, noćas sam spavala ko beba, bez snova:))))
    @koraljka - Ti kao moj muž, kad zaspe ne mrda do jutra. I mene je Žubor nasmijala:)))
    @suncokretić - Možda je u tome problem, ja uvijek spavam na leđima. Sviđa mi se to tvoje najljepše mjesto na svijetu, znam i ja jedno takvo - brdašce u srcu Slavonije gdje mi se muž-puž rodio, iako meni to mjesto nije blisko ni priraslo srcu moram priznati da je prekrasno. Pozdrav:)))

    avatar

    28.12.2007. (09:11)    -   -   -   -  

  • izvornade

    Od srca Vam želim čestit Božić i blagoslovljenu 2008. godinu! I sve što činite neka bude na radost i Slavu Božju i radost i korist duha i tijela Vašu i svih ljudi oko Vas!

    avatar

    28.12.2007. (10:14)    -   -   -   -  

  • lionne

    grozno je to, kad se ružno sanja. ja se svojih snova uglavnom ne sićam. al prije par noći sam sanjala nešto što me probudilo. u tom snu sam bila u autu koje je upalo u more, a ja unutra. nisam mogla nikako izać. osjetila sam da teško dišem, gušila se i to je ono što me probudilo. dok sam došla do zraka...... jedva sam poslije opet zaspala.

    avatar

    28.12.2007. (18:23)    -   -   -   -  

  • miuska

    ajme.... :( grozno... žao mi je što si nam se tako napatila... ali ja sam se nekako skroz uživala u tvoj san dok sam ga čitala...možda jer ja nikada nešto slično nisam doživila, nikad se ne sjećam što sanjam, i sada, dal je to dobro, ili loše?!
    veeliki pozdrav

    avatar

    28.12.2007. (20:02)    -   -   -   -  

  • gustirna

    To ti je tako kad se navečer prejedeš! :-)) Šala mala, ma najljepše je kod takvih snova kad skužiš da sanjaš. I kad se okružiš svjetlijim bojama, i snovi su nekako svjetliji. :-))
    Objašnjenje o slikama sam ti ostavila kod mene, jedino sad vidim da je tvoj prostor za pisanje puno uži, pa možda i ne možeš staviti veću sliku. Probaj, pa vidi. :-))

    avatar

    28.12.2007. (21:45)    -   -   -   -  

  • *sazui*

    ej,ajde mi ostavi adresu svog maila da mom blogu...pliz:)
    javit ću se putem maila:)

    avatar

    29.12.2007. (13:34)    -   -   -   -  

  • angie

    @izvornade - hvala, sve čestitke i srdačne želje šaljem i vama. Pozdrav:)
    @lionne - ja i inače imam malo lude snove, a često sam sanjala isti taj tvoj san i onda u trenutku buđenja shvatim da zapravo prestanem disati u snu, užas, i zato me spopadne takav san. Pozdrav:))
    @miuska - ne znam je li dobro ili loše, ja volim sanjati, to mi dođu kao filmovi strave, ponekad, ili filmovi ljepote, opet ponekad. Kako god okreneš, sve su to snovi i ne brinem se puno oko njih. Pozdrav:)))
    @gustirna - evo ja pokušala uz neki program Photofunstudio, hvala puno, ljubac:)))
    @little girl - zaboravljaš da sam do nekidan znala samo na botun upaliti kompjuter, još nemam svoju adresu (samo muževu a ne želim je dijeliti s njim), ne znam ni poslati ni otvoriti mail, evo danas ću je probaviti osposobiti pa ti se javim, pusa:)))

    avatar

    29.12.2007. (16:10)    -   -   -   -  

  • Dmiszoykop Kev

    Kipling je ucinio vise nego u ovoj prici predstaviti karakter refurbished laptops on sale

    avatar

    30.09.2009. (08:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...