Komentari

angelo1.blog.hr

Dodaj komentar (48)

Marketing


  • sloboda misli

    1. Marko Perković je trećerazredni pjevač koji na staroj slavi "Bojne Čavoglave" gradi karijeru, a svojim žanrom je u rangu turbo-folka. O hrvatstvu i katoličanstvu kao uzor uzimati nekoga tko se naziva "Thompson", i tko je razvrgnuo crkveni brak?
    MPT igra na kartu hrvatskog nacionalizma i to prodaje (glupoj) masi. Mač kojim glumata na sceni nema veze s Hrvatskom, jer je dizajnom riječ o anglosaksonskom maču iz razdoblja od 13. do 15. stoljeća.
    2. Vlatka - najobičnija sponzoruša (u najgorem kontekstu te riječi) i kvazi poduzetnik Dikan, čije je stalno prebivalište u Italiji, a tvrtka u Hrvatskoj de-facto ne radi i bila je duže vrijeme blokirana nalozima vjerovnika - možda je još uvijek. Količina medijskog prostora posvećena njima pokazuje jad, bijedzu i ispraznost hrvatskih mozgova (naročito kad je riječ o "novinarima").

    avatar

    27.12.2007. (08:44)    -   -   -   -  

  • angelo

    Količina medijskog prostora posvećena njima pokazuje jad, bijedzu i ispraznost hrvatskih mozgova
    (naročito kad je riječ o "novinarima") - kažeš.
    Eto baš o tome bi se dalo razgovarati. Naime činjenice kažu da narod (medijska masa) rado
    pije, srče, guta, loče... takve "žute" sadržaje... Tek kad mediji pretjeraju (slučaj Vlatka), tj. kao kad dijete
    hranom zatrpa usta pa se počne gušiti, onda masa počinje kašljucati i bljuvati...
    To je pokazatelj čiji je mozak "isprazan" (a tako je i drugdje u svijetu)!
    Dakle, sve je to vrijedno pozornosti, jer je "fenomenalno".
    FENOMEN nije po sebi nešto apriori pozitivno, nego pojavnost koja se po nečemu izdvaja iz običnosti.
    Pozdrav!

    avatar

    27.12.2007. (09:51)    -   -   -   -  

  • izvornade

    Od srca Vam želim čestit Božić i blagoslovljenu 2008. godinu! I sve što činite neka bude na radost i Slavu Božju i radost i korist duha i tijela Vašu i svih ljudi oko Vas!

    avatar

    27.12.2007. (10:28)    -   -   -   -  

  • Ni oficir ni džentlmen

    Hahahahaha (Č)Marko (S / P)erković kao uzor? Bože sačuvaj....

    Probajte ovo troje navesti obratnim redoslijedom, pa ćete biti puno bliže realnom stanju stvari

    avatar

    27.12.2007. (10:36)    -   -   -   -  

  • feby

    mada sam ja jedna od dvadesetak miliona onih uz "industrije holokausta" necu komentirati Vas izbor MPK kao face godine (jer on usprkos tome sto i kakv jest je faca godine, doduse za mene negativna, no rekla sam necu o njemu), suprotno od toga zahvalit cu Vam se sto ste (mada je malo cudan izbor ali eto kao protuteza svemu losem i malicioznom) stavili kao svoj osobni izbor Todora, tog andjela koji je po svemu zasluzio da bude proglasen ne facom, nego istinskom osobom godine; njegov zivot i njegova djela, njegova iskrena nereklamirana vjera i ljubav prema B-gu, i napokom njegova smrt od Todora su napravili divan pozitivan mit. eto ipak se ponekad usuglasimo ja i Vi mada je mnogo razlika i usprkos mojoj pripadnosti jednoj industriji ;)

    avatar

    27.12.2007. (10:59)    -   -   -   -  

  • ·°·°·°·° MaRiNa·_d_Tree Hill girl°·°·°·°

    Po meni je Toše najveća faca godine!!!!....
    Sretan Božić i Nova godina!!!........

    avatar

    27.12.2007. (11:00)    -   -   -   -  

  • TOWAR U DUŠI

    "Istodobno su mu pojedini predstavnici "industrije holokausta" – koji (prema preciznoj definiciji i knjižnoj analizi Židova Finkelsteina) od holokausta prave biznis – neumornom kampanjom pokušavali nataknuti omču optužbe za nacizam."

    1.Dotični MPT si je omču oko vrata stavio sam (doduše, ciljano, jer je znao da će uspjeti jedino ako od svojeg lika napravi mit) pomoću onih par pjesama neizravno ili čak izravno usmjerenih protiv Srba i ostalih "smetajućih" naroda...

    2.Ima mnogo estradnjaka koji pjevaju domoljubne pjesme (Maršan, Žanko, ...) - niste li se zapitali zašto njima nitko nije nataknuo omču optužbe za nacizam? Kako su zločesti ti mediji...

    3.Živo me zanima biste li ikad stavili Hladno pivo na popis faca godine... Naime, dečki su napravili još jedan sjajan album (na stranu što neki prigovaraju da su se odmakli od punka), napravili 2 velika koncerta samo u Zagrebu u razmaku od 6 mjeseci... Nije mi cilj progurati HP na listu, samo se pitam čime je to (ako gledamo estradne uspjehe, a ne političke stavove) MPT zaslužio biti na 1. mjestu?

    avatar

    27.12.2007. (12:11)    -   -   -   -  

  • strah-borba

    TOŠE...

    Bio je ubijen.
    Bio je žrtva teorije zavjere.
    Previše je znao.

    KAO BILA JE NESREČA.

    KADA MISLIŠ DA SI SHVATIO SVE, PREVARIO SI SE.

    LUPKAM SE PRSTOM PO GLAVI.

    avatar

    27.12.2007. (13:23)    -   -   -   -  

  • STOLE

    LIJEPO SI OVO SROČIO(LA) Ali ja ipak mislim da je Thompson pre umišljen da bi znao cijeniti slavu. On je za mene nedorečen. Ali Toše je apsolutno druga priča Toše bi trebao uči u legendu jer stvarno što je on postigao u životu (ne samo financijski nego i duhovno) to nije ja mislim nitko!!! Strašno sam bio tužan radi njegove pogibije!!!

    avatar

    27.12.2007. (14:27)    -   -   -   -  

  • jedna mala tipkovnica

    Od srca...Sretan i blagoslovljen Božić i svi blagdani

    avatar

    27.12.2007. (15:02)    -   -   -   -  

  • jedna mala tipkovnica

    Thompson je mene oduševio jer je prije nekoliko dana uletio u Centar Juraj Bonači ( ima snimka na mom blogu ) i dopustio djeci da ga ljube ,diraju i da rade od njega šta su tili...

    Za razliku od nekih koji su veliki humanitarci ,a nisu djeci dopustili ni blizu sebe ???

    avatar

    27.12.2007. (15:06)    -   -   -   -  

  • Lost gamer

    MPT je stvarno čovjek kakvog nema... kada je počeo, nije imao praktički ništa osim "gena kamenih", a sada ima toliko toga. Od dobre žene, lijepog doma, pa sve do širkoih masa koje ga praktički slijpo slijede... legenda je... ne odustaj.. sve najbolje..pozz

    avatar

    27.12.2007. (15:06)    -   -   -   -  

  • *~*enjoy in music*~*

    super blog...=)...Toše je bio jedinstven pjevač i svi smo jako tužni što ga više nema...nadam se da ga nikad nećemo zaboravit...bye...

    avatar

    27.12.2007. (15:42)    -   -   -   -  

  • letova.mala

    ja volim i Tošu i Thompsona...tak da su oboje face godine za mene... inace, blog ti je zakon :)

    avatar

    27.12.2007. (15:50)    -   -   -   -  

  • Halo efekt

    Mislim da ste pali sa istoga Sljemena s kojega ste pisali svoju knjigu. Što Vam je?

    avatar

    27.12.2007. (16:19)    -   -   -   -  

  • slaven178

    jedan idiot kao tompson i ta prostitutka debilna čak i sama sebi sa Tošom? tja...

    avatar

    27.12.2007. (16:24)    -   -   -   -  

  • Bellica

    ma daj Toše je jedini zaslužio biti na toj listi,o MTP ne znam mnogo pa neću pisati nista ni pozitivno ni negativno ali ipak mislim da Toše nema prave konkurencije na ovakvoj listi . A Vlatka?!Ma ona je mogla samo bit na listi za najgoru osobu godine.
    Alice

    avatar

    27.12.2007. (17:30)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    definitivno nemam primjedbi na tvoj odabir. tko šta mislo o pjevanju Thomsona, s druge strane je definitvno faca što se nije spusio na razinu žute štampe, za razliku od Vlatkice - Dikana... ehhh... i slavuj Toše...

    avatar

    27.12.2007. (18:53)    -   -   -   -  

  • Italian Stallion

    Iz jednog vašeg intervjua:

    P: Osvrnuli ste se i na temu zagrebačkog kluba "Močvara" te o aferi financiranja tog kluba i sličnih "kulturnih" ustanova. O samom klubu ste govorili jako pogrdno, te brojne izjave govore da nikada niste kročili u taj klub niti prisustvovali niti jednom "kulturnom" događaju unutar kluba. Čemu takav izrazito negativan stav ako niste u potpunosti upoznati s tematikom?

    O: U tome klubu i oko kluba, kao i mnogim drugim sličnim "kulturnim ustanovama" (kao što je npr. davni koncert "Riblje čorbe" ili novi Gibbonijev i Thompsonov u Domu sportova itd.) bio sam mnogo puta i smatram se vrlo upućenim u ono što govorim, jer se fenomenom zabavne kulture bavim (i kao svećenik i kao novinar) već više od 25 godina, a priredio sam za izdavanje i knjigu Uda Bäumera HOĆEMO SAMO TVOJU DUŠU – rock scena i okultizam. Nažalost mnogo je toga negativnoga općenito danas na polju tzv. zabavne kulture i većina fanova niti ne zna kako im maheri podvaljuju. Kad bi ikakva pojma imali npr. o psihologiji glazbe, mućnuli bi mozgom i ne bi dopustili da razni frajeri, dobro upućeni i u psihologiju i u magiju, manipuliraju bezazlenom mladošću i uvode ih u zlo. Zbog toga o tome govorim, a ne zato što bih pristalice nekih (sub)kultura prezirao. Nikoga ne prezirem, samo upozoravam na "crne tragove" u nekim fenomenima. Ali uvijek poštujem tuđu slobodu izbora.

    Naime neznam kada ste dali ovaj intervju, ali u njemu zanimljivo stoji kako ste tog istog tomsona koji je danas za vas faca godine, nekada skupa sa gibonijem i ribljom čorbom nazvali maherom rock scene koji podvaljuje mladima :)

    avatar

    27.12.2007. (19:16)    -   -   -   -  

  • dejmon

    Mnogim se stvarima bavite Don. LIjepo i poučno.

    avatar

    27.12.2007. (21:15)    -   -   -   -  

  • Helada

    Baš i nisam čula za te ljude pa ne mogu komentirati. Uglavnom slušam nacionalne himne, gregorijanske korale, klasičnu glazbu, homersko pjevanje i poneku latinsku napitnicu pa ne znam baš za te pjevače. (Koliko shvatih, pjevači su.) Dakle, ne bih željela neupućena komentirati pa samo pozdravljam.

    avatar

    27.12.2007. (22:46)    -   -   -   -  

  • angelo

    Zahvaljujem svima (posebno @feby, s napomenom da treba razlikovati - kako Finkelstein dobro ističe - nacistički holokaust i "industriju holokausta"!)!
    Neki su ipak previdjeli jedan od kriterija za izbor "faca": medijska eksploatacija! Redoslijed nije bitan - to je očito iz sadržaja - dakle i Toše po nečemu može biti na prvom mjestu. Hvala na razumijevanju!

    @Stallion, točno je, rekao sam: "U tome klubu i oko kluba, kao i mnogim drugim sličnim "kulturnim ustanovama" (kao što je npr. davni koncert "Riblje čorbe" ili novi Gibbonijev i Thompsonov u Domu sportova itd.) bio sam mnogo puta i smatram se vrlo upućenim u ono što govorim, jer se fenomenom zabavne kulture bavim (i kao svećenik i kao novinar) već više od 25 godina..."
    Dakle, izveo si krivi zaključak. MPT-a sam sam proglasio jednom od "kulturnih ustanova" (svejedno što to znači), a ne maherom rock scene koji podvaljuje mladima. Htio sam naglasiti da poznajem područje o kojemu govorim.
    A o tome što si ti istaknuo govorim u nastavku...

    Srdačan pozdrav svima!

    avatar

    27.12.2007. (22:47)    -   -   -   -  

  • Cranky82

    Ne daj Bože da Tošu itko zaboravi... ali da, nažalost ne znaju ljudi nasljedovati dobre pojedince...
    Vlatka... ta ženska ne zna što je, što želi od života i sve u tom smislu. Suviše joj je stalo do medijske pompe, pati na sebe i to je njen problem...
    Pozdrav!

    avatar

    27.12.2007. (23:03)    -   -   -   -  

  • Welcome to my little world!

    Super ti je blog ko god da jesi. Mislim da je Toše bio faca nad facama i ostat će. Tako dobrih ljudi ima vrlo malo, i takvi baš odlaze među prvima. Život je katkad stvarno nepošten... Thompsonove pjesme su mi neke i dobre a neke su mi stvarno glupe jer imaju previše rasizma. A što se mene tiče Vlatka stvarno nema razloga biti na ovoj listi... Pozz

    avatar

    27.12.2007. (23:06)    -   -   -   -  

  • angelo

    Nastavak slijedi - bit će toga još, moram zaokružiti sedmicu (ne na lotu)!

    Pozdrav svima i blagoslov & mir i dobro!

    avatar

    28.12.2007. (01:10)    -   -   -   -  

učitavam...