Komentari

amerikanac.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Sandy

    odlicno. :-) bas sam razmisljala o tome da te zamolim da nam napises (naravno, i iz vlastitoga iskustva) nesto o postupku nostrifikacije, te naravno ono sto mene osobno najvise zanima, o tome kako si polozio USMLE. :-) hvala unaprijed. :-)

    avatar

    26.12.2007. (21:03)    -   -   -   -  

  • superadriana123

    kako se zoves?

    avatar

    26.12.2007. (21:10)    -   -   -   -  

  • newyorcanka

    zbog cega ih je najvise u internoj medicini? jel' se tu najmanje moze zaraditi pa domace lijecnike to ne privlaci?

    avatar

    26.12.2007. (21:11)    -   -   -   -  

  • Sandy

    ^meni ej interna najljepsa grana medicine, zato se i ja u tome nalazim (poslije nje dolazi kirurgija). kod mene se s internom moze posvuda raditi, od obiteljskoga do bolnica i starackih domova, tj. gerijatrija. no ne znam kako je u USA, to bu amer napisao. yupi, veseli me da u kaliforniji fali lijecnika. :-D

    avatar

    26.12.2007. (21:19)    -   -   -   -  

  • Amerikanac

    @ sandy...postupak nostrifikacije i sve ostalo dolazi, to je poklon za Novu godinu :-)
    @ superadriana123...kako se ja zovem? Pa pise na blogu
    @ newyorcanka ...susjeda, interna je jedna od najzahtjevnih, ali ne tako dobro materijalno kopmenzirana kao npr. dermatologija ili radiologija. Cilj domacih je raditi manje za puno vise para. Jer glavni kriterij odabira specke ovdje je ne je li ti to volis ili si za to sposoban, nego koliko para na kraju to nosi.

    avatar

    26.12.2007. (21:41)    -   -   -   -  

  • newyorcanka

    imala sam osjecaj da je nesto takvoga u pitanju jer mi je bilo neobicno da toliko veliki postotak stranih specijalizanata odabire bas internu. ah, dobro. i meni je cilj raditi manje za puno vise para, a nisam "njihova".

    avatar

    26.12.2007. (21:58)    -   -   -   -  

  • jja

    Niti ce USA niti razvijene zemlje zapadne Europe imati problem, problem ce imati siromasni. Uvoziti cemo i lijecnike i osoblje za staracke domove i medicinske sestre kao sto ih i sad masovno uvozim o onda ce istih faliti u poljskoj, rumunjskoj i slicnim zemljama. Onda ce njima doci jos siromasniji sa istoka a oni zadnji u lancu ce zaista i ostati bez osoblja te vrste, svatko tko moze malo vise platiti od njih ce ipak nekako privuci kadar.

    avatar

    27.12.2007. (11:49)    -   -   -   -  

  • pulicer

    Mislim da je potenciranje izvoza nasih lijecnika u SAD subverzivna djelatnost prema SAD-u.Zato se ne bih cudio da ti CIA i FBI sjednu na vrat.

    avatar

    27.12.2007. (15:21)    -   -   -   -  

  • koliko tuge u ovome svijetu

    Ejla! Prvi sam put na tvom blogu i mogu reći da mi se sviđa. Mene osobno Amerika interesira iz drugih razloga, od onog otići i živjeti. Bilo bi mi drago kada bi mi odgovorio na jedno pitanje:" Da li poznaješ kojeg redatelja?"

    avatar

    28.12.2007. (00:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...