Komentari

baajaa.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • aj hejt rvacka

  oi oi baja ......fakeru stari...heheheheh.......koji kurac sad opet ....pa nisi valjda opet na braću

  avatar

  28.12.2007. (18:15)    -   -   -   -  

 • PANKERSKA KUČKA...SHeeNA...

  oeeeeeeeeeeeeeee!!!!!! aj pozd

  avatar

  18.01.2008. (12:34)    -   -   -   -  

 • Vlak Punk

  oi! oi! jeben blog stari. Ovi tija san reć za mirka štosa silovatelja životinja. ja ga znan i naravno, plaća mi je alkohol i hranu ka i svin ljudima koji su ga poznavali. pa mislin lik je jebeni peder. nego vjerovatno znaš božu čondića. e ajde znaš. ja i on smo napravili preradili jednu sliku na kojoj se 2 pedera ljube i jednome smo stavili mirkovu facu (poslužili smo se slikon sa tvog bloga). objavija san tu sliku na blog pa je moš pogledat u boxu. oi!

  avatar

  23.01.2008. (20:24)    -   -   -   -  

 • punkerica tuljanica

  si ti živ??? u jebote. stvarno se nemoj ljutit kaj te nisam prepoznala na vlp. i ja sam odrezala ćiroki. nema veze, makar i u trenirkama, stari, ofucani i bez ideja, nadam se da se vidimo i ovo ljeto. pusa od tuljana

  avatar

  04.02.2008. (12:28)    -   -   -   -  

 • cigla

  e,ee...imaš pre sexi hlacice...bas daa... :D

  avatar

  29.02.2008. (22:28)    -   -   -   -  

 • kacaVIDA

  daj koji je tebi kurac??šta ništa ne pišeš i ništa??jesi umro ili??

  avatar

  17.04.2008. (22:49)    -   -   -   -  

 • DA-BU-LEĆI-DA

  TEBE STEVO ĐURĐEVIĆ - STEVICA ČETNIČKO I CIGANSKO ĐUBRE I NAJSMRDLJIVIJI BJELOVARSKI IZMET TREBA POD HITNO ZATVORITI U LUDNICU I DAVATI DOŽIVOTNO ELEKTROŠOKOVE U GLAVU, PIČKA TI MATERINA ZGUBIDANSKA, JEBALA TE KRISTINA GRČIĆ - ĆUK KOJA TE STVORILA. MARŠ ČETNIČKO ĐUBRE.

  SEREŠ JOŠ UVIJEK PROKLETO LAŽLJIVO ĐUBRE. USKORO TE VODIMO NA ELEKTROŠOKOVE U GLAVU, PIZDO ČETNIČKA, DOSTA SI TI SRAO I ZAJEBAVAO PŠOŠTENE GRAĐANE BJELOVARA, PAŠĆE, VLAŠKO. NEĆE TE SPASITI NO TO ŠTO TI DROLJA SLAĐANA MIJOKOVIĆ RODILA KOPILE, KURVA JE TO VELIKA.
  JEBO TI PASM MATER KOJA TE RODILA. USKORO ĆEŠ POLJUBITI S NJUŠKOM GOVNO.

  PROKLETA PIZDO ČETNIČKA SKORO ĆEŠ U ĐUBRENICU, JEBO TE TVOJ OTAC ČETNIK I MATER ČETNIČKA - PROKLETE ŽVALJE KAD TE DOHATIMO - MRTAV SI PIZDO ČETNIČKA PARTIZANSKO-KOMUNISTIČKO-ČETNIČKO GOVNO DEBELO STEVO ĐURĐEVIĆ - STEVICA. SRAMOTIŠ SVE POŠTENE CIGANE.

  avatar

  21.10.2010. (20:22)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...