Komentari

tyche.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • barba

    imali smo manje, a opet vise.

    avatar

    24.12.2007. (10:25)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Kako si lijepo ovo opisala, kako običaje još iz vremena kada se ja nisam rodila, tako i ove u novije vrijeme. Kod mene je totalno drugačije jer imam mnogo manju obitelj, a onda ugođaj ne može da ne bude različit, sa opet nekim svojim specifičnostima. Dirnulo me ono što si napisala za tatu da je odmalena morao zarađivati i imao tužne Božiće te da zato sada voli da sve bude šareno i svjetleće. I to je neka simbolika, sve ima svoju simboliku bez koje to ne bi bilo to, iako bi mi sami možda napravili drugačije. I drago mi je što si ponosna na svoju kćer, sve ono što čini sada je naučila od izvrsne učiteljice, zar ne? :o)

    avatar

    24.12.2007. (10:36)    -   -   -   -  

  • Zvrk

    Kod vas je bas veselo!

    Sretan vam Bozic!!!

    avatar

    24.12.2007. (10:59)    -   -   -   -  

  • milord55

    Želim ti blagoslovljen Božić

    avatar

    24.12.2007. (22:40)    -   -   -   -  

  • jja

    Kremaste kolace spremam uvijek tek dan ranije, nisam jos cula da se biskvit moze spremiti ranije, jel prima krema kak treba na to? Nekako brijem da je najbolje na friski dovoljno ohladjeni biskvit staviti kremu(a i lakse se reze biskvit ako nije dugo odstajao) i da to sve odpusta. Nisam jos nikad radila francusku sa miksom ali cekaj da i ja dobijem prinovu ;-)

    "neudana cura po tradiciji ustanovljenoj u mojoj kuci i upraznjavanoj godinama prije i potom isla loviti krastavce u burencetu s tursijom. Burence je ono od 25 litara, a krastavci su se lovili dugackom kutlacom s rupicama. Kad ih se nafatalo dovoljno, onda ih je ta ista mlada dama sjeckala."

    Neka dobra igra! Naravno za sve osim za mladu neudanu ;-)

    avatar

    27.12.2007. (16:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...