Komentari

jahjah.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • zjev

    Tek je studeni, a neke od trgovina već imaju razne Božićne ponude.
    Lapice i svjećice i sve ostalo već je našlo svoje mjesto na policama. Božićni ukrasi već su se našli u pokojim izlozima, gdje plaho ali vidljivo podsjećaju na skorašnju Božićnu groznicu. Na televiziji se vrte reklame za igračke kako bi djeca imala mjesec dana tupljenja roditeljima: hoću to i hoću i hoću i hoću! (sad se nedavno pojavila i ona famozna reklama za Coca- Colu s djedom mrazom) Stoga ulazimo u minuse, zadužujemo se, kupujemo nepotrebne sitnice, ali i skupocjenije sitnice kako bi pokazali bližnjima, ali i ne tako bližnjima da mislimo na njih.
    Čemu???
    Da nakon Nove godine sjedimo u stanu punom suhih borovih iglica, dobro ugojeni i obasuti prištićima (ja imam te sreće, pa nemam prišteva, samo kad sam u PMS-u), zamotani u bodljikavu vestu koju nam je isplela baba ili tko već, pijemo jeftino kuhano vino (koje su nam pokloniili gosti) u šalici s likom Djeda Božićnjaka koju smo dobili gratis uz six-pack Coca-Cole, depresivni zbog minusa na računu spremamo beskorisne poklone na dno ormara gdje će i ostati dok ga ne uvalimo nekome drugome za drugi blagdan ili rođendan...
    Usprkos svemu tome, volim Božić :)

    (to je inače jedan dio, mog davno napisanog posta. mislim da to najbolje izražava moje mišljenje o svemu tome)

    i mislim da ti je glupa odluka ne pisati više potove ili još gluplja obrisati cijeli blog. jer kad-tad će ti psti neka ideja, uhvatit će te neki nalet inspiracije i htjet ćeš nešto napisati.
    tako bar ja radim, pišem postove kad želim nešto napisati a ne zbog toga što nisam dugo pisala ili što me ljudi stalno zapitkuju kad ću već jednom napisati post.

    mašem ti. pa pa

    avatar

    24.12.2007. (11:56)    -   -   -   -  

  • × Lady_Hardcore ×

    želim ti sve naj za Božić! da mi se fino napapaš (nemoj previše, nije dobro...), izludiraš, naspavaš, pozdraviš sister i sve što si sama želiš....aha ček - ljubav :D zdravlje :D i sreću :D

    nemoooj brisaaat!! *cmolj* :P :(

    avatar

    25.12.2007. (18:00)    -   -   -   -  

  • mali noćni leptir

    ej...
    sretan ti Božić...
    malo kasnim al nije bed... :)
    i nemoj brisat blog...
    uzivaj..
    pozdrav...

    avatar

    27.12.2007. (13:03)    -   -   -   -  

  • ~~Baja~~

    ej.. pa nema me dugo na nekim blogovima i ona kad dođem, oni prestaju pisat.. a ti si imala zanimljive postove.. zašto???
    ajde...neznam šta da ti drugo kažem... pozz

    avatar

    30.12.2007. (00:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...