Komentari

pricesistocnestrane.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


 • Nice Girls XD

  ...ejj....lijepe fotografijice....
  ....mi smo otvorile blog, pa svrati ako hoćeš...malo pogledaj i ako ti se sviđa ostavi komentar...

  avatar

  21.12.2007. (00:40)    -   -   -   -  

 • renki

  istina, talentirani su za unakaziti što se unakaziti da...
  meni također idu na živce te lampice...
  u zg ih je previše...
  kad se voziš iz grada do kuće imaš osjećaj da prolaziš kroz cirkus...
  žalim što nisam slikala ondašnje favorite...
  evo po sistemu osvjetljavanja rubova zgrada, kao da neznamo skrenuti iza ugla, sve onako geometrijski, ili još gore na zgradi tisuću sobova, koji trče, naravno ne u jednom pravcu, nego jedni prema drugima, djedice se zabijaju...
  sve bez logike totalne...
  a beskućnika prenoćišta puna...

  avatar

  21.12.2007. (02:58)    -   -   -   -  

 • Smrt za riblji fond

  Zanimljivo je to sa lampicama. Npr. u Vukovaru na Sajmištu gdje je Bosina trgovina, lampice su ostale od prošloga Božića upaljene a i sada su, a da to nitko punih godinu dana nije prokomentirao, već eto ja moram.

  avatar

  21.12.2007. (03:01)    -   -   -   -  

 • veleBeat

  Ovaj light tapison na zgradi kazališta, ovako na slici, izgleda mi manji. Uživo, ne znam - možda od straha (stvarno sam ga se prepao) izgledao mi je ogrooooman! A opet, za svaki slučaj, tim putem više ne prolazim - bar do srpskaTri kralja.

  avatar

  21.12.2007. (08:06)    -   -   -   -  

 • veleBeat

  veleBeat, tako se i ja bojim onih jelki pred muzejom. I svjetlećih pahulja. I klatećih zvončića, trčećih lampica, jelki od lampica što mijenjaju boje... Al hrabro koračam. Kad bih počela zaobilaziti sve to, morala bih ostati kod kuće i nigdje ne izlaziti dok ne prođu ove ludosti. Zato - samo hrabro!

  avatar

  21.12.2007. (08:21)    -   -   -   -  

 • Smrt za riblji fond

  Ne pomaže ti tu baš hrabrost. Zamisli, hodaš stazom. Iz prividnog mraka odjednom light show s lijeve strane, pa svjetlost pahulje s desna, odozgora 6+8 odlaznih repatica koje te prže u supermali mzak i centar za vid i nenasilje, opet atomski s lijeva, cesta i opet svijetla! Srećom, to je samo MAN tegljač koji ne može stati baš tako. Opcija A: zgazi te ko zec. Opcija B: nekako te izbjegne i prošika kroz centar po osvijetljenim lokalima ili napravi tamni tunel kroz gradski park do muzeja i neizbježna dva bora. Opcija C: sve isto, ali su otkazale kočnice pa je još veselije....

  avatar

  21.12.2007. (09:19)    -   -   -   -  

 • veleBeat

  Mikee, pa tebi je za Božić stigao smisao za humor. Svaka čast. Zaslužio si da ti ime ubuduće pišem sa tri e. Eee...Mikeee!
  Ma, nije grof cicija, evo 4... Mikeeee!

  avatar

  21.12.2007. (09:34)    -   -   -   -  

 • Pajo Pakšu

  a jebote, jesu ti slike ko iz filma strava u ulici brijestova. vise ne izlazim iz kuce van...ni po ribara!!! poslacu mladjahnu susjedu od pet banki godina da mi dofura karton ribara.
  zivijooooooooo zeno

  Pajo Paksu

  avatar

  23.12.2007. (18:47)    -   -   -   -  

 • Renosaur

  doro reče pajo...aj nes veselo!usraćuse kad budem iso sa polnočke na kuvano vino ako se sjetim ovi slika! tansre žićbo evribadi!

  avatar

  24.12.2007. (09:04)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...