Komentari

kickboxing333.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • nik

    v

    avatar

    17.12.2007. (08:03)    -   -   -   -  

  • nik

    www.kickboxing-kutina.hr
    Možete pogledati rezultate iz Kutine.

    avatar

    17.12.2007. (08:04)    -   -   -   -  

  • .u..y..l..i..x..y..m.

    A šta ima veze ilegalno ili neilegalno....priredba je ionako održana...

    avatar

    17.12.2007. (12:58)    -   -   -   -  

  • riba

    a na croatia openu koje je vrlo
    veliko i jako natjecanje, nisu
    se pojavili ni znaor ni desa..
    cudno, al eto.. :s

    avatar

    17.12.2007. (14:19)    -   -   -   -  

  • Diskvalifikacija

    Ma treba ih sve doživotno izbaciti iz saveza jer su se usudili nastupiti na Ultimate fight( hej šta je ovo? pa to nije konkurentni Kick boksing savez, "profi" organizacija tipa Hary Gorian , mečevi za "titule") ) priredbi u neslužbenim , egzibicijskim mečevima.
    A šta je to HSSB ? od kojih je to sportskih institucija ovlašten da jedini zastupa Ultimate fight u Hrvata, jesu li ti iz HSSB uopće priznati od drzavnih sportskih instanci ili se radi o neformalnoj udrugici građana koja se malo previše umislila??
    Sve u svemu ja bi njih sve diskvalificira doživotno, vjerojatno u pravilniku postoji ta opcija, znaci, tko nastupi na egzibicijskim mecevima, ma sta mecevim, u sparinzima, za koje nema posebno odobrenje od nadležnih, mora biti dozivotno diskvalificiran.
    Po mojim informacijama u stvari se radi o pripremnim sparinzima koje su dogovorili borci medjusobno a da bi pripreme bile sto bolje odluceno je da bude prisutna i publika:-)
    Diskvalifikacija i nema milosti, sve su to profiteri a ne sportasi, ubuduce se moraju boriti samo u mecevima za koji su platili kotizaciju a ne u kojima su eventualno zaradili koji euro jer kod nas se mora znati ko smije trpati lovu u djepove a ko mora placati!

    avatar

    17.12.2007. (14:25)    -   -   -   -  

  • pjevac

    Nije meceve organizirao Marijan Ban, koji je btw, pjevac, vec je to napravio Bernard Ban, legenda Hrvatskog hrvanja, izmedju ostaloga i Hrvatski Olimpijac i pionir Ultimate fighta u Hrvatskoj.

    avatar

    17.12.2007. (16:02)    -   -   -   -  

  • ironic

    E,sad sam se zabrinuo za Mirka Filipovica koji je bio u cosku svome borcu, Pokrajcu.Sad ce ga HSSB, na celu sa Banicem diskvalificirati jer je sudjelovao na ilegalnim borbama, kako si je samo to mogao dozvoliti bez da je pitao Banica, buahahahahahahaahahahhahaha

    avatar

    17.12.2007. (18:23)    -   -   -   -  

  • Lot333

    Evo i mog komentara svega ovoga.

    Kao prvo ne bih se štel mešati u stvari saveza slobodne borbe. To će oni morati sami riješiti u svojim redovima. Ne poznajem situaciju, a neki moj eventualni komentar samo je načelne prirode.

    Ali odgovoriti ću @Diskavlifikaciji:
    Kao prvo, simpatičan komentar. Ipak, šalu na stranu. Svoje stavove o cijeloj situaciji - legalnosti ili nelegalnosti, nemjarama ili neznanju vjerujem da će izreći i klubovi i tijela saveza i nadam se da će sve biti riješeno - na obostrano zadovoljstvo.

    Osobno nisam ni za kakve diskvalifikacije niti za oštre mjere protiv nikoga, a kamo li protiv sportaša, trenera - upravo onih koji svojim znojem čine sport onakvim kakav jeste, ali puno, puno puta sam pisao na ovome blogu i objašnjavao stavove - reda i legalnosti mora biti.

    Ne pada mi na pamet uspoređivati cijelu situaciju s nekim "velikima" - ali mislite li da Bilić može skupiti reprezentaciju, ili ekipicu iz nekoliko klubova i organizirati kako to simpatično kaže Diskvalifinacija: "pripremne sparinge koje su dogovorili borci medjusobno, a da bi pripreme bile sto bolje odluceno je da bude prisutna i publika :-)" - na primjer s Mađarima, a da o tome HNS ili Marković i Srebrić pojma nemaju? Odgovor svi znamo.

    Mislite li da bi i tu "samoinicijativno interno organiziranu pripremnu utakmičicu" sudio tamo netko, ili bi to ipak bio barem netko od licenciranih sudaca nogometnog saveza? Odgovor svi znamo.

    Zato - red se treba znati, a da bi se red znao - treba razmjenjivati informacije - i stručna tijela saveza prema klubovina - naročito prema novim klubovima, ali i klubovi prema stručnim tijelima i vodstvu. Komunikacija treba biti stalna i obostrana. Samo se na takav način mogu izbjegavati nesporazumi.

    Riječ "nelegalna" svakako jako ružno zvuči, ali formalno pravno ona to i jeste. Međutim, kada se zna cilj, kada se zna povijest cijelog događanja, kada se znaju sudionici - e tada to "nelegalno" nekako drugačije zvuči i svakako je preteška riječ. Ipak treba uzeti sve to u obzir, uzeti u obzir i namjere i intencije svih sudionika, uzeti u obzir okolnosti, pa i činjenicu da su u kickboxing savez svojevoljno, dragovoljno i dobrovoljno pristupili kyokushin-kai klubovi koji su u kickboxing savezu i njegovom sustavu natjecanja prepoznali svoje prilike i mogućnosti. I to treba cijeniti.

    Stoga, ne treba đonom ne sve greške. I u cijeloj priči nije samo jedan krivac - uvijek ih je više. Ali budu li se tražili krivci, bude li se optuživalo, bude li se prijetilo sankcijama - kuda onda sve to vodi - pa tko želi biti u takvom savezu. Vjerujem da svi koji žele biti u nekakvom savezu žele biti u sređenom savezu, bez pritisaka, s informacijama i s otvorenim mogućnostima.

    Eto, a hoće li netko diskvalificirati MIrka ili ne, nije moje niti da komentiram :-))). Vaš

    avatar

    17.12.2007. (20:38)    -   -   -   -  

  • Reaktivac

    http://ultimatefight.bloger.hr/

    ovaj je još bolji bloger od tebe. :-)

    avatar

    19.12.2007. (00:28)    -   -   -   -  

  • gluh slijep nagluh ili čo

    Ha ha ha
    Lot ti ili si slijep ili gluh ili ne pratiš dovoljno pozorno kickboxing u posljednje vrijeme ili imaš neku direktivu. Ovako ispada da si totalno neobaviješten. Ako je ova legalno-ilegalna priredba jedini gorući problem kickboxinga i HKBS-a, onda ja molim Boga da tako i ostane. Pa cijeli je rad saveza ove godine upitnog legaliteta. Ako ti ne znaš, a što ja ne vjerujem, skupština još nije a budući je kraj godine i neće usvojila godišnji financijski izvještaj iz 2006 godine. Bilo bi najbolje da intervjuiraš nekoga po tom pitanju. Sigurno znaš i predsjednika i tajnika saveza pa bi bilo dobro da napišeš nešto o njihovim mišljenjima. Koga oni ovdje hebu oko neke nelegalne priredbe. Izgleda da je tu jedino problem što nitko od njih to nije nadgledao ili sudio.
    Oprosti na pridjevima.

    avatar

    19.12.2007. (16:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...