Komentari

angelo1.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Helada

    Mi smo u Klasičnoj gimnaziji imali humanitarnu večer. Pjevala je klapa iz Nadbiskupske. R Nego, ako si studirao klasičnu filologiju, smijem li ti ubuduće ostavljati komentare na latinskom?

    avatar

    13.12.2007. (00:58)    -   -   -   -  

  • goddam

    Srećan Božić.

    avatar

    13.12.2007. (09:20)    -   -   -   -  

  • 20070207

    +!

    Hvaljen Isus i Marija !

    Dragi don Angeko, neka vam Bozicno djetesce naplati svojim osmjehom za ove divne darove koje ste poklonili meni i mojima a osobito mome dragom Boni i mami. To je radost Bozica i proslih i nadolazecih a da i mi zivimo u "stalici" ipak ne umanjuje znacenje tog djetesca ciste ljubavi i obecanja mira.

    Mocvare, stale, zivotinje, slama pa cak ni vonj u stali, nisu GA sprijecile da nam dode , malen, nejak, puka sirotinja...."jos mali u stali, kog stvorenje svako slavi, dici stuje jer je pravi, o nas Isusek i otkupitelj ...".

    Mozda bez "mocvara mraka" prava ljepota svjetlosti ljubavi nebi dolazila toliko do izrazaja.

    U " Sunce " Bozije ljubavi, tesko je gladati prostim ocima, a da ti ih moc i sjaj tog izvora ne ispal, ali za malu zvjezdicu, kojoj sa povjerenjem mozemo reci nase zelje i ljubavi, kao maloj bebi, tmina samo podcrtava ljepotu i osjecaj bliskosti.

    SRCA GORE........EVO ZORE...!

    NB. ono sa Bonom, mamom, vama i menom ( a ima ih jos puno koji djele u ovoj radosti jer Bona je bio tako veliki i dragi dio tih dogadaja ) ......vrijeme i prostor se gube a toplina nasih Bozica, u nasim obiteljima, u nasim sjecanjima na zlatne danke, posvecuje i ovakove telekomunikaciske ( i vrijeme i prostor ) virtualne ljubavne sastanke.

    SACUVANA IZ DAVNIMA BOZICNA TOPLINA !

    HVALA VAM don A. !

    ........

    avatar

    15.12.2007. (08:46)    -   -   -   -  

  • angelo

    Jooooj kako brzo idu vijesti... ja htio neke iznenaditi - a sada sam iznenađen - ugodno!
    Moram na put.
    Pozdrav i blagoslov svima!

    avatar

    15.12.2007. (09:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...