Komentari

dio.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • .ezaza

    LLOOLL!! :D pozz!

    avatar

    12.12.2007. (20:23)    -   -   -   -  

  • Faith

    Oprosti što ti išta uopće pišem jer te zapravo niti ne poznajem, ali nisam mogla ne osvrnuti se na tvoj komentar prepun mržnje na blogu mog poznanika Spiritfalla. Čekaj malo, zaista ne razumijem kako ti uopće možeš za sebe reći da nikog ne mrziš kada ne postovima ostavljaš komentare prepune mržnje i netrpeljivosti! Iako se to odnosi na slušaoce narodnjaka, jesu li oni manje vrijedni? Zar ne bi neki dečko koji sluša narodnjake mogao istom tom količinom mržnje govoriti o tebi, koji slušaš Maidene i sl.?
    Zar ovako nešto piše osoba koja nikoga ne mrzi? Oprosti, jer je to stari komentar, ali pisati ovako nešto o bilo kome...makar i o slušateljima narodnjaka...
    CITAT: "Funky Momak: ma najbolje ti je ignorirat cajke... ne možeš debile naučiti pameti. samo šuti i imaj vjere u darwina. evolucija će potisnuti tu gamad i njihov okot. a opet možda se i prošire ko štakori..."
    Shvaćaš li ti uopće da ti ovim komentarom želiš izravno uništiti (potisnuti) oko pola milijuna ljudi koji slušaju narodnjake, i ne mrziš ih? Ti poistovjećuješ ljude koji su različiti od tebe sa štakorima?! Ali ih pritom ne mrziš?! Zar zaista?!
    (no hard feelings i oprosti ako sam te na ikakav način uvrijedila)
    =)

    avatar

    15.12.2007. (15:30)    -   -   -   -  

  • Funky Momak

    si ikad čula za humor?
    ne?

    sve što napišem ne mislim doslovno. ne kužim kako uopće možeš to shvatiti doslovno. jebote, nisam hitler pa da izvršim genocid.

    avatar

    15.12.2007. (15:51)    -   -   -   -  

  • Spiritfall

    koji si ti copycat,stari moj...eee... =D

    @ faith...mi se znamo?

    a ugl...to nije bio komentar mržnje nego isfrustriranosti(back me up man, izvlačim te)...d...

    avatar

    17.12.2007. (23:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...