Komentari

supermama44opet.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Mima

    Politika je bljak i ja odavno znam da nisam stvorena za političara. A nisi ni ti.Političar je čovjek koji kad ga pljuneš pogleda u nebo i kaže: počela je kiša.

    avatar

    07.12.2007. (08:18)    -   -   -   -  

  • Mima

    Mamić, drago mi je da si ti shvatila poantu da sam ja samo htjela nešto prepričati a ne nekome suditi.U pravilu sam stvarno za slobodu izbora partnera pa ako treba i za lovu,ali to je bila nevjerojatna suprotnost, mlad, prezgodan frajer i stari ogavni šepavi gabor od žene, nije mu bila do pojasa, a faca očajna.Meni je to bila više onako, fora , ali što mogu kad neki to drugačoije shvate. U tome i je štos da svak doživljava stvari na svoj način. Mala mi išla prodavat neke čestitke na Korzo, a pljušti ko ludo. By the way nešto si pobrkala sa linkovima kod mene, išla sam po linku pa dobila tvoju klinku. (ako se ne varam)

    avatar

    07.12.2007. (18:41)    -   -   -   -  

  • Suncokretic

    Pa prošli su izbori! Sad nam mogu reći bar dio krute istine. FUJ!

    avatar

    08.12.2007. (06:27)    -   -   -   -  

  • katrida

    ..........e, i mene je iznenadilo, za mimin post, da ona blogerica nije shvatila da je mima samo ispričala ono što je vidila........a političari..........i laži, laži i politika............i jadan narod..........pozdravić mama44............

    avatar

    08.12.2007. (18:53)    -   -   -   -  

  • EPISODE 2 - Gugina Posla

    dok se snađemo oni "odvladaše"(nanovo)..:)..pozdrav

    avatar

    08.12.2007. (20:46)    -   -   -   -  

  • Mima

    Ja sam u TC prvi put otišla u 9 mjesecu ove godine a u Mercatoru nisam bila ni pod razno.Kao prvo mrzim gužvu, ali još je žalosnije da nemam love i onda ne mogu ići po tim centrima jer te povuče pa kupiš što treba i ne treba, a poslije si sav jadan.Nisam ni ja bila u Getrou dobrih par mjeseci, najviše idem u Plodine jer su mi najbliže ili Kaufland iako tamo ne volim.

    avatar

    08.12.2007. (21:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...