Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • taj sam koji jesam

    Oprostite na upadici, ali nakon dokazane bahatosti vlasnika ovog servisa imam prijedlog. PozzZ!

    avatar

    04.12.2007. (16:30)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @Gospodine Tadiću, jeste li Vi to posudili krilaticu za nick od Isusa?

    avatar

    04.12.2007. (19:08)    -   -   -   -  

  • Old BOFH on CowBot Kvarks

    Gospodine Peratoviću, vi ste kao ćorava koka.
    Upiknete pravo zrno samo ponekad.

    Ima jedan citat od Tate, o Jalnuškim diletantima i Smutljivcima koji ide i vas.
    Al' o pokojnicima, sve najbolje.

    Pozabavite se radije time tko je PRAVI vlasnik blog.hr.
    Ne bi me začudilo da i vas začudi.

    avatar

    05.12.2007. (00:47)    -   -   -   -  

  • nisam thompson

    pa nije ni bitno tko je PRAVI vlasnik ovog bloga dokle god ne cenzurira ove iste blogove i postove. da li je možda Petrač vlasnik? ili Mesić? u svakom slučaju s ljudima možemo podijeliti informacije koje znamo,za razliku od većine koji niti ne sanjaju što se događa s našom državom... između ostalog,to je i blokada informacija. pozdrav autoru bloga!

    avatar

    05.12.2007. (01:24)    -   -   -   -  

  • Old BOFH on CowBot Kvarks

    Nisi Thompson ali nisi ni bistriji. Tata je takve kao ti zval guskama u magli. Ne vide dalje od nosa/kljuna/whatever.

    Ne govorim ja o ovom blogu. Domaća zadaća za dobrog istraživačkog novinara s referencom na igru zvanu "Hrkljš": Domene!, Domene!.

    Gospodine Peratoviću, da ja ne bi ovdje ispao smutljivac, Vi istovremeno i Ćorava koka i Smutljivac, i Diletant a ovaj koji nije thompson ostal Guska u magli, lijepo vas molim:

    Istražite tko je pravi vlasnik domene blog.hr. CARNet tvrdi jedno, sudreg.pravosuje.hr drugo.

    Ili ću morati potezati teško oružje?
    M.Profaca, kad ćemo ponovo na kavu? Zadnja je bila prije Interneta, tad su se ovakve mreže zvale BBS. Kavica u Ilici jebila.

    Pusa svima.

    avatar

    05.12.2007. (12:20)    -   -   -   -  

  • Žitelj Zapadne Hrvatske

    Malo si zabrijao. Zasto bi netko spominjao Petraca? Covjek sjedi u buksi zbog sasvim desetog razloga. Mislio sam da se nekom prvo treba dokazati krivnja, a ne optuzivati ga po blogovima ili, sto je vaznije, po main stream medijima. Sto se veze Sikic-Karamarko tice, cisto sumnjam da bi se Karamarko kompromitirao na takav ocit nacin, pa bilo to i zbog Ivane Sikic. Uostalom, upravo je zbog svog privatnog zivota Ivana Sikic ostala bez ikakve funkcije u uredu Predsjednika nakon izbora 2000-te.

    avatar

    05.12.2007. (16:29)    -   -   -   -  

  • nisam thompson

    angry,mislim da je svima teško prihvatiti činjenicu da nam Predsjednik radi protiv države. dali i ti spadaš među takve? kakvog karaktera mora biti čovjek da iznosi državne tajne trećoj "objektivnoj" strani. samo mi nemoj reći da vjeruješ haagu,poslije onakve presude "vukovarskoj trojci"??? hvala ti na pametovanju,ali guska u magli sigurno nisam. a žitelj zapadne hrvatske je romantični legalist koji ce se jednog dana,nadam se,probuditi...

    avatar

    05.12.2007. (23:19)    -   -   -   -  

  • Old BOFH on CowBot Kvarks

    @žitelj zapadne Hrvatske aka anonimus: Brijem se redovito hvala na pitanju. Zašto je Hrvoje Petrač srednje ime i prezime koje stoji ispod piramide u Metropoli? Tko je dao lovu za Bug d.o.o.? Zašto je Al Capone završio u buksi na 10 godina. Iz sasvim desetog razloga isto tako. Ovakve žitelje zapadne hrvatske s malim h su Slovenci mlatili po slovenskim disco clubovima u bivšoj državi, kad smo na skijanje išli u Sloveniju jer su cijene EEZ skijališta bile pregoleme. Mene su tapšali po leđima i smješkali se kad sam rekao "Kaj?" I nitko od nije vikao "Prekleta mater hrvaška!" Ne!. Rekli su "Aaaa, ti si južni hrvat! Buš spil pivo?"

    @nisam thompson: Predsjednik je izabran voljom naroda na demokratskim izborima. I veli on da je legalist i legitimist. Onima koji rade protiv države i naroda se diže tužba za veleizdaju hrvatskog naroda. Baš imam nešto u pripremi. Ali ne protiv legitimno izabranih voljom naroda i razapetih kaj Kristuš putem medija. Ima u našem zakonodavstvu nešto što se zove Tužba protiv nepoznatog počinitelja. Samo veli mi odvjetnik da malo pričekam. Da ima smrt u obitelji, pa nije baš pravo vrijeme.

    ob. Haag. To je pitanje vjere. Ta vjera se zove ZaVjera.

    avatar

    06.12.2007. (10:22)    -   -   -   -  

  • taj sam koji jesam

    Gospar Peratović, moj nick je posuđen od Jahve: "ja sam koji jesam" i vidiš da nisam onaj anti... (da više ne spominjem).
    I zanima me kakve su šanse za povratak opreme iz od policjota? Može li ova zajednica blogera što poduzeti?
    Dalje, vezano za onu inicijativu, mislio sam i na ovaj blog jer ovdje mnogi navrate pa je time zaslužio nekakvo honoriranje.
    Možda je vrijeme za osnivanje nekakvog društva blogera ...
    p.s. adresa bloga je broj na reg. tablicama mog automobila.

    avatar

    06.12.2007. (12:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...