Komentari

euklid.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • NEMANJA

    Slažem se: Modrićev prodor i stativu treba računati kao gol. Znaš kak se veli: bolje je roditi se bez kurca nego bez sreće! Prije bi pogodili rezultate izvlačenje brojeva lotoa nego gol! Strašno! Umjesto da imamo 6 bodova, na proljeće ćemo igrati na stadionima kraj kojih pasu krave a gledatelji gledaju susret iz kabine kombajna!
    Nogomet je nesavršena igra. Ne postoji ni minimum šanse da Cibona bilo koje generacije pobijedi Jordanove Bullse. Grčka je ipak, unatoč svima i svemu, postala nogometni prvak Europe! Možeš u finalu imati u momčadi Deca, Figa, Manichea, C.Ronalda i druge, i izgubiti od momčadi čijeg se niti jednog, sorry, ali niti jednog igrača vjerojatno ni ti ni ja ne bi smo mogli sjetiti. Možda zbog te nesavršenosti nogomet i volimo. Iako je već postalo morbidno gledati jadni, nesretni "Dinamo": to je kao s jugoslavenskom ligom - osvoje prvenstvo jednom u životu svakog naraštaja i ne više! Tako nam i sada ostaje nadati se da ćemo ipak doživjeti da nekim čudom "Dinamo" prođe u ligu prvaka, prođe skupinu i onda, časno, ispadne od prvaka Švicarske.

    avatar

    01.12.2007. (00:30)    -   -   -   -  

  • šarli

    Pa da. To me podsjeća na onaj legendarni prijenos (jel to bio Sreto Šćepanović?). Udarac i ... goool. Argh ... q.... gol. Ali nema veze. To i ja računam kao gol. Točno se vidjelo: Luka je falio za milimetar azimuta i već u trenutku šuta se vidjelo da mu fali djelić sekunde ili prostora, ali bio je zadnji čas za šut, morao je pokušati ... ili imaš sreće ili nemaš u tom trenutku. Nema veze. Modrić je fantastičan igrač!

    avatar

    01.12.2007. (01:23)    -   -   -   -  

  • šarli

    A što se tiče Grčke ja se jedino sjećam Denisa Roussosa. Uz najbolju volju drugih nema. A vidi kako sad igra C. Ronaldo. Što ti je život ...

    avatar

    01.12.2007. (01:32)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Strašno je nepravedan, i život i nogomet. Mada, vidi, Barkley je ostao bez šampionskog prstena, hoću reći: zaista, zaista velim, ako se rodiš bez sreće...!
    Ja se sjećam puno Grka, ali ni jedan nije imao pojma o nogometu, počevši od Talesa nadalje. I sad ti reci!

    avatar

    01.12.2007. (02:03)    -   -   -   -  

  • Athena Air

    Ah, sad mi je jasnije! Neka nama ljudi koji nas darivaju, čista kauzalnost koja me ne priječi da ljubim neke poklone više od ostalih. Sve se to u konačnici naplati, nekako već.

    avatar

    01.12.2007. (12:15)    -   -   -   -  

  • aparatczyk

    Službeno sam zavidan!

    avatar

    01.12.2007. (17:39)    -   -   -   -  

  • svijet u boci

    I ja sam službeno i apsoštrufno zavidan....a k....gol biješe Kamenjašević, ako se ne varam....

    avatar

    02.12.2007. (16:15)    -   -   -   -  

  • Anti - Bane

    Zavidim na koncertu, a glede utakmicenekako sam si već nakon 20min počeo pjevušiti: Oj Dinamo , ne buš prvi...
    Nemreju mi tolko toga promašit i zapucat...

    avatar

    03.12.2007. (14:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...