Komentari

framajug2.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • Kika

    Jaaa caaam prwaaaa...
    Dada...
    Kak vam je bilooo ćkuuuuul...
    Slike su perfektne...
    Ni postek nije loš..nene...
    Uživajte mi...
    Kissa

    avatar

    29.11.2007. (21:10)    -   -   -   -  

  • Frama Sikirevci

    Joooooooooooj prvo javna isprika što nismo mogli naći prijevoz za dolazak an vaša obecanja, a drugo, puno hvala na kavici u Vukovaru....

    avatar

    29.11.2007. (22:19)    -   -   -   -  

  • Bezimena

    Ah, pa ne stignem vas tako brzo u korak pratiti s postovima! U svakom slučaju, jedan predivan moto : "Kroz obitelj ususret došašću". Trebali biste se tom mišlju voditi kroz došašće. SVI. Pa čak i ja, bez iznimke. Danas je moj dan bio zapravo prilično stresan, ali sam se uspjela nositi sa svime zahvaljujući divnim riječima vaše ( usuđujem se reći: i moje) Mie! Ma, gdje si nestala Mia, ja trčim na blog da vidim jesi li štogod komentirala, a tebe nema.... Moji najmiliji, eov, da ne bude da ništa pametnoga nisam rekla... Uspjeh nikada nije konačan, poraz nikada nije fatalan, bitno je skupiti snage i nastaviti dalje. Pozdrav onima koji uživaju u ljubavi, a još više onima koji pate! Upravo sam završila sa jednim zanimljivim izvorom o različitim mislima o ljubavi, pa ako tko zatreba... Obratite mi se, rado ću pomoći! Pozdravi svima!
    BVB + + + + + + + + +

    avatar

    29.11.2007. (22:23)    -   -   -   -  

  • Mia

    Pa ... Nema me ! Imam jako dobar razlog za to ! Otišlo i je kućište na popravak, u zadnji tren ili bi riknuo. Fali mi od jučer do sutra. Eto, neće me malo biti. Za našu malu Framicu imamo sutra iznenađenje. Neka dođu pa će vidjeti. Uključit ćemo ih u nešto, što će ih, znam, jako razveseliti. Neću biti dugačka.
    Bye! I pozdrav svima !
    Hvala ti Lidija na laptopštini !

    avatar

    30.11.2007. (21:32)    -   -   -   -  

  • Lidija i Mia

    Bok od nas zajedno !

    E BEzimena,daj to ljubavno da stavimo u boxove. Ova Lidija oće nešto novo.

    avatar

    30.11.2007. (21:50)    -   -   -   -  

  • *SaNJa*

    aaaaaaaaaaaa
    eo ja malo došla komentirat...
    moram i j dat par riječi jer ipak bila sam i ja sa vama tamo...
    hehe...
    a bilo je preodlično i stvarno nežalim što sam išla.
    ajde pozZ swima...i pusa...

    avatar

    30.11.2007. (21:55)    -   -   -   -  

  • Lidija i Mia

    Mi smo u toku. Dok ima novosti, ima i postova. Sad će i novi, idući tjedan. Danas sam napravila keksiće za zornicu (ja - Mia, ne Lidija).
    Lidija - "Eto, sad znate koje kolače nećete smjet jerst. Zbog vašeg zdravlja!"
    Mia - "Dobro, al druge ni nemate, ahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahaha !
    E, a ujutro ćemo vježbati pjesme... Hs:..

    avatar

    30.11.2007. (21:55)    -   -   -   -  

  • Bezimena

    Pa zapravo... Sve to što bih mogla reći nije nešto što bi se moglo sažeti u tekstić od stotinjak riječi. To su više nešto kao sakupljena iskustva, psihološke analize i statistike izvedene iz dobivenih analiza. Ovako rečeno, to se čini prilično dosadno, ali kad to čuješ, shvatiš neke stvari. Kao primjerice, na koji način se dečko odnosi nakon raskida, a na koji način to čini djevojka. Djevojka će vjerojatno nakon raskida sve vrijeme koje je nekoć provodila s dečkom sada provoditi sa prijateljicama, koje će joj laskati jer znaju da je povrijeđena i da joj treba sva moguća podrška, makar to bilo i nešto poput: "On je totalni kreten! Svi su isti" . Djevojka će ostati sama sve dok ne primjeti da ga je uistinu zaboravila. Dok će dečko, nalazeći se u istoj situaciji, najvjerojatnije utjehu pronaći u nekoj drugoj djevojci, koja nimalo neće biti slična njegovoj bivšoj, ali ga ona ipak podsjeća na nju. Zašto? Zato što vidi svoju voljenu gdje god da pogleda. Ali će ubrzo shvatiti da je njegova sadašnja cura plavuša, dok je voljena bila brineta, ili obrnuto. Dakle, dečki se koriste metodom "Klin se klinom izbija." Na isti način dolazi i do pokušaja pomirenja: dečki ovakvim postupcima čine curu ljubomornom, ne shvaćajući da je još više razbješnjuju, a cure to pokazuju tako da budu same, čime mu daju do znanja: " Aha, još me voli, idem ju praviti ljubomornom." I tako se to vrti u krug. I činjenica je, ako netko ne popusti i ne prekine taj ciklični odnos, do pomirenja neće doći, ma kako jaka želja za time bila s obje strane. Stoga, djevojke, ne zapitkujte s koliko njih je bio, jer ako ti se još uvijek rado javi, tvoj je, bez obzira tko ga pokušava dobiti na mobitel dok on razgovara s tobom ne obraćajući pažnju na poziv na drugoj liniji i dok pokušava dogovoriti "spoj" ( ako se to može tako nazvati). A dečki... Zaboravite onaj muški ponos, dobro otvorite oči, jer plavo i smeđe NIJE isto, čak ni dvije iste smeđe boje nisu iste, koliko se god one to činile, jedna je UVIJEK ona posebna. Ili bila to plava ili crna, šarena... Nebitno. Priznajte joj ono što uistinu mislite i osjećate, pa kud puklo da puklo! Evo opet sam se raspisala, ali Mia je kriva! Sama je tražila.... Idem malo vanka, a onda na ćorkanac.
    Noć!
    BVB + + + + + + + + +

    avatar

    30.11.2007. (22:51)    -   -   -   -  

  • Mia

    Napokon mi je došao komp s popravka ! Sad je sve super i ne ronda ! Vratili smo se već u 9 iz Privlake s obećanja. Na misi smo se smrzli. Baš je hladno, a cesta je bila tako skliska da smo morali ranije krenuti. Eto, idem odmarati i učiti jer mi baš ne ide sa sociologijom. Ujutro na misu i tako. Laku noć svima !

    avatar

    01.12.2007. (21:39)    -   -   -   -  

  • stipa

    Pozdrav s bloga postavljenog u spomen Vukovaru i Siniši Glavaševiću!
    stojigrad.bloger.hr

    avatar

    02.12.2007. (11:50)    -   -   -   -  

  • Tihana

    Ju,ju vid golupčića!Ljubav cvjeta! :D
    Bilo je super u VU..
    Bezimena i ja im poručujem:Priznajte joj ono što uistinu mislite i osjećate, pa kud puklo da puklo! Vidimo se!!

    avatar

    02.12.2007. (18:48)    -   -   -   -  

  • Mia

    O Karamelo ! I ti si se napokon javila. Samo nastavi. Ujutro je zornica. Dođi sad na prvu, a poslije kako ti se bude dalo.

    avatar

    02.12.2007. (19:29)    -   -   -   -  

  • ex-?girl?friend?

    da...istina priznati sto se uistinu osjeća!!!!!!!!!!!!!!
    hm.....razmislimo....to dovodi do velikog ničeg!!!!!!!!! tipu ili ne bude stalo ili ako i bude " on si je zacrtao u glavi " i pređe preko toga tako ravnodušno mada - kao u mom slučaju-- on jos uvijek osjeća nešto veliko... samo to više nije lako priznati jer postoji druga osoba- ufcourse!!!

    ali jednom se čovjek mora pomiriti s onim što osjeća zapravo i potražiti osobu koja ga zapravo ispunja a to će napraviti kad tad....

    ah.....ja to je tako ili se barem moja malenkost nada osobi zbog koje zivi.....:
    :( ?

    avatar

    08.12.2007. (21:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...