Komentari

islak.blog.hr

Dodaj komentar (46)

Marketing


  • fotkam, kuham, putujem...

    ajd drago mi je da je mami bolje. ako ovo popusti, pozivit ce ona jos. kako da ode kad ima ovakvu divnu kcer :)

    avatar

    28.11.2007. (21:03)    -   -   -   -  

  • lipota zore

    drago mi je masu. da je bolje i da ti nije dala čokolina :-))

    avatar

    28.11.2007. (22:48)    -   -   -   -  

  • Koraljka

    Ajde, fafa Bogu, vidiš kako je sve danas vedrije.
    A sveci sve zeznu pa i Lucifera :)))

    avatar

    28.11.2007. (22:51)    -   -   -   -  

  • skiceSlavonije

    Uvik je lipo kad iz tunela izađeš na sunce.... :) Pozdrav svima i ostajte zdravo... Zis

    avatar

    28.11.2007. (22:54)    -   -   -   -  

  • Suncokretic

    Baš mi je drago da je mama bolje :)))) A i ti si odmah bolje, vidim.
    Što se tiče tih djevojčica - strašno. Ne znam šta se to događa sa djecom......nije to prvi slučaj.....mislim da je to tema za razmatranje stručnjaka. Strašno! 14 godina!

    avatar

    28.11.2007. (22:57)    -   -   -   -  

  • nitko nije otok

    Prvi put sam ovdje, lagano te čitam unatrag, drago mi je za tvoju mamu da joj je bolje, čitat ću te i nadalje, pozdrav ostavljam.

    avatar

    28.11.2007. (23:13)    -   -   -   -  

  • a ča se tu more

    a je mi drago ,,,,,čin si ti boje voje znan da je i materi boje ,,,,,osmjeh ti ostavljan šetemano moja ;-))))))

    avatar

    28.11.2007. (23:30)    -   -   -   -  

  • skiceSlavonije

    BLOGERSKI MANIFEST
    1. Ako ste vlasnici, vodite računa o svom vlasništvu i onima koji tom vlasništvu daju vrijednost i smisao, jer svaki bloger uvećava vašu imovinu i vašu dobit.

    2. Kada želiš nešto, dovoljno je da to i zatražiš, želimo da se to primijeni i na blogere. Mi smo oni koji stvaraju blogosferu! Mi radimo za vas bez plaće, budite barem fer!

    3. Kada postavimo neko pitanje, želimo na njega čuti i odgovor. Ne želimo vikati u gluhu tišinu.

    4. Kada zamolimo informaciju, želimo je i dobiti Kod nas nema nekih skrivenih poruka niti predbacivanja. Ako tražimo pomoć, onda je i trebamo, a svojim radom je i zaslužujemo.

    5. Dosta nam je jednosmjerne komunikacije s adminima. Budite barem toliko pristojni da odgovorite na postavljeno pitanje!

    6. Mi smo jedina besplatna radna snaga.Bar ponekad ne mislite samo na sebe. To nije ništa strašno. Molim vas da se naviknete na to da na pitanja treba odgovoriti, to je stvar osobne kulture, čak i u virtualnom svijetu.

    7. Ako blogeri pišu svaki dan, nađite i vi vremena za oodgovore na njihova pitanja.

    8. Nema nikakvog zadovoljstva u tome da te ignorira netko tko živi od tebe. Predlažem štrajk u pisanju blogova na tri dana.

    9. Kad postavljamo pitanja, ne radimo to samo zato da vas gnjavimo.

    10. Imate dovoljno koristi od našeg pisanja, nemojte nas tjerati da molimo. Nemojte ignoriranjem sami sebe dovoditi do financijske propasti, jer naš rad nije nikakav dokaz naše ljubavi prema vama! Radi se o razmjeni: vi nama prostor, mi vama sliku, glazbu i riječi, no ako komunikacija ne bude dvosmjerna, mnogi će odustati, mnogi već jesu.

    11. Mnogi imaju i po nekoliko blogova.I bloger zbog kojeg nastaje ovaj manifest ih je imao čak četiri, zar ne zaslužuje pomoć?

    12. Jednostavno je odgovoriti na upit. Odgovori poput da ili ne su potpuno dovoljni kod svakog pitanja!

    13. Kada imaš problem, prirodno je zamoliti za pomoć i prirodno je očekivati odgovor i rješenje. Ne tražimo sažaljenje nego korektnu suradnju.

    14. Frustracija ubija volju za rad, a izostanak odgovora budi revolt i vodi odustajanju i kad su manji problemi u pitanju.

    15. U ovom manifestu nema ništa što se može dvojako tumačiti.Bloga bez blogera nema, a bez suradnje blogeri bi mogli odustati.

    16. Svi vlasnici vide samo profit! Samo dalekovidni vide i kako ga održati i još uvećavati.

    17. Mi blogeri očito volimo pisati i biti čitani, kao što vi volite novac koji ljudska potreba da se izrazi donosi.No, ako vi nas ne razumijete; ne razumijemo ni mi vas!Jednostavna logika.

    18. Kada vas nešto pitamo odgovorite!

    19. Nemojte nas pitati da li nam se blog sviđa! Kada ne bi bilo tako, većina nas ne bi bila tu gdje jesmo!No, ako želite i da ostanemo tu i privučemo još blogera, potrudite se malo kad zagusti.

    20. I na kraju osnovno pravilo: U slučaju najmanje nedoumice, dileme ili sumnje, o čemu god se radilo, ponudite nam najjednostavnije rješenje, odgovorite nam , makar to morao biti i negativan odgovor!!!

    Ovaj manifest pošaljite na što je god moguće više blogova, da napokon i jednom zauvijek admini i vlasnici portala uspiju razumjeti blogere!

    MI STVARAMO BLOG!!!

    avatar

    28.11.2007. (23:55)    -   -   -   -  

  • a ča se tu more

    eto vidiš ča je problem sa vešticama ja deboto ostavila sad sama sebi komentar ;-)))))
    laku noć šetemano!!!!

    avatar

    29.11.2007. (00:07)    -   -   -   -  

  • Aribica

    Uživaj u svakom dobrom trenutku!

    avatar

    29.11.2007. (00:18)    -   -   -   -  

  • slatko grko

    Drago mi je da je mami bolje zbog nje i zbog tebe.
    Laka ti noć

    avatar

    29.11.2007. (00:26)    -   -   -   -  

  • Stelina mama

    Draga, hrabra mlada ženo,
    bila si jednom kod mene na blogu i tada sam samo na brzinu svratila da ti zahvalim na komentaru, ali si mi ostala u mojim blogovima koje čitam te sam se vratila i počela od prvog posta čitati. I divim ti se, zaista od srca. Toliko ljubavi i požrtvovnosti i još uz sve to silni optimizam. A vratila sam se jer sam vidjela o čemu pišeš, i znam da se može na ovaj način puno pomoći, ako se ljudi uspiju pronaći u ovom virtualnom svijetu. Meni je pisanje bloga donijelo ispunjenje mog na žalost slobodnog vremena koje bi radije provodila sa Stelom, a ovako kada ga pišem čini mi se kao da još uvijek radim nešto za nju. A donijela mi je i neka lijepa mada gorka (radi povoda) prijateljstva. Moja prijateljica je živjela do prije dvije godine sa svojom svekrvom i svekrom čini mi se negdje oko 6 - 7 godina i naravno s mužem i dvjema kćerkicama. Jedne godine svekrva se razbolila, krenulo je od koljena, mislili su skleroza, ali to je uznapredovalo do raka kostiju, u isto vrijeme ( ili im se tek tada to pokazalo u najvećoj mjeri) je svekar obolio od Alzheimera. To je bio prestrašan period njezinog života. Dvoje male djece, muž, posao, svekrva koja je umirala u groznim bolovima, kosti su joj pucale same od sebe dok je ležala na krevetu, kupali su ju, nosili po stepenicama po kući gore dolje, a sirotog svekra su morali paziti kao malo dijete. Znao se ustati u šest u jutro i potpuno se obući i krenuti na posao, a u mirovini je bio već godinama, pričao je s televizorom, ostavljao plin uključen, zalutao im je dva puta u Dubravi, ma nešto prestrašno.
    Ti si me kroz svoj blog podsjetila na nju, jer uza sve to treba zaista znati zadržati optimizam i snagu duha. I vidim da i ti koliko god puta misliš da si pokleknula - dižeš se ponovo još jača i odlučnija da pobijediš. I zato ti se divim i želim ti od srca da mama što manje pati i obolijeva da koliko toliko u miru provodi svoje dane.
    Ah, da se dotaknem i ovih vaših sugrađanki, ovih nesretnih djevojčica, to me danas strašno pogodilo. Ne mogu shvatiti da baš nitko nije ništa na njima primjećivao, ma mora da je tu bilo tragova neke depresije, kažu svi kako su bile vesele, komunikativne, društvene....sve naj...a one odoše u smrt?! Tko je tu zakazao??
    Ma ne znam prestrašno je to.
    Eto, hvala ti na strpljenju dok si pročitala ovaj moj poduži komentar.
    Sandra, Stelina mama

    avatar

    29.11.2007. (00:47)    -   -   -   -  

  • brodjanka

    Dobra ti noć!Nadam se da sad odmaraš u miru!!Malo smo večeras chatali,ja pisala post,nešto mi Dado stavljao na blog,ali svako malo sam pomislila kako se hrvaš sa maminom temperaturom!!Naravno,svaka bolest ima uspone i padove...nadam se da će se ipak dobro oporaviti,pa ko bi uz tebe uopće mogao ne uspjeti!!!Ovaj vic sa sv Petrom je ooooodliiičaaan!!ej,smijem se a duboka noć..jadni moji susjedi..!!Lijepo sanjaj,bar je to tvoje vrijeme!!Pozdrav i naljepše žSvaštaraelje ostavljam!!

    avatar

    29.11.2007. (01:03)    -   -   -   -  

  • a ča se tu more

    jutro moja šetemanice nadam se da je noč protekla mirno !!!

    avatar

    29.11.2007. (08:36)    -   -   -   -  

  • povuci-potegni

    baš te lijepo čitati ovako veselu..

    avatar

    29.11.2007. (08:44)    -   -   -   -  

  • brodjanka

    Amazonke,dobro vam jutro obema!!Nekako se nadam da je danas osvanuo ljepši i bolji dan sa manje problema i briga,a više mira,zadovoljstva i sreće!!Pozdrav šaljem!!

    avatar

    29.11.2007. (08:58)    -   -   -   -  

  • fizikalac

    nek je bolje,a to šta te malo zeza je nebitno,,još ona tebi bude čokolino kuhala,,za vic sam se nasmijao,šteta što hrvoje nije u paklu,bilo bi vatri na svakom koraku,haha

    avatar

    29.11.2007. (09:46)    -   -   -   -  

  • deepsea

    tako mi je drago zbog tebe....nisi mi morala ništa pisat....nekako kao da znam što
    mi hoćeš reć....:)
    pozdravljam te draga moja i šaljem ti veliki zagrljaj....i kisss...:)

    avatar

    29.11.2007. (10:09)    -   -   -   -  

  • a ča se tu more

    ovo je za tebe klikni tu

    avatar

    29.11.2007. (10:36)    -   -   -   -  

  • Debby

    Pozz

    avatar

    29.11.2007. (12:07)    -   -   -   -  

  • kikicarodjkica

    Drago mi je pročitati da je mami bolje! Ma bit će ona dobro! Borac je i ona ali i ti!!! Pusa i tebi i mami za bolji i brži oporavak!!!

    avatar

    29.11.2007. (12:31)    -   -   -   -  

  • fizikalac

    malo me je zore zbunila s klikni tu,,,no došao sam zbog hrvoja,,,fino si elaborirala,no u trci za onim ća si imenovala kod mene ,neki su skrenuli s trkaće staze,zašto ih mrzimo ja iskreno neznam,znam da su mi mrski,a kad vidim recimo političare da se ljube-ono kad se susretnu na pregovorima-mene muka uhvati,,ja da sam neki predsjednik,svakog muškog koji bi me htio poljubit bi opalio šakom u glavu pa taman međudržavni škandal izbio,,no s predsjednicama bi se ja ljubio ne samo cmok-cmok neg i filmski,,,nasmijala si me

    avatar

    29.11.2007. (13:28)    -   -   -   -  

  • Grazy

    Tako sam sretna ,drago mi je za tebe i za majku da je bolje ... pusa i pozdravcek

    avatar

    29.11.2007. (14:12)    -   -   -   -  

  • Grazy

    Tako sam sretna zbog tebe,da je sve proslo dobro i da ide jos bolje.
    ... pusa i pozdravcek

    avatar

    29.11.2007. (14:19)    -   -   -   -  

  • Grazy

    Ubi me ovaj tvoj blog definitivno!! Napišem komentar ne prihvati,napišem drugi zašteka ,treci hoće neće ...tek kod četvrtog .. A sad vidim da su oba pala hm

    avatar

    29.11.2007. (15:45)    -   -   -   -  

učitavam...