Komentari

strikanovekurve.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


 • berta

  krave glupe tako se sprdat sa djecom i trudnicama! sram vas može biti koze jedne. strašno strašno strašno. treba vam oduzet blog jer ovo i djeca čitaju a što od vas mogu naučit!? osim toga, danas je sramota biti pušač! bilo bi dobro da se prestanete dorigrat jer se točno vidi da se pucate nečime . normalne osobe ovako ne mogu razgovarati. treba vas zatvoriti u vrapče ili u zatvor. sad ću vas prijaviti uredništvu pa će vam oduzet blog.

  avatar

  28.11.2007. (15:58)    -   -   -   -  

 • lolla2

  jezuš marija berta, ponašaš se kao moja baba kad je prvi puta vidjela sise mire furlan na teveu a to je bilo sedamdeset i neke. točno se kuži da nisi spremna za promjene koje su neminovne, berto. kad budeš rađala osobno ću ti paliti pljugu a tvom đetiću ću reći: vidiš sine, tvoja mater je jedna od naših! i onda ćemo ga začikat po čelu a ti ćeš pucat od ponosa što si rodila pušača. berto, trči zaokruži t današnji datum na kalendaru.tempus fugit!

  avatar

  28.11.2007. (16:06)    -   -   -   -  

 • Irida

  ljudiiiiiiii......., štrajk je prestao, ali odsada ćemo zauvjek znati da se oko nekog problema možemo okupiti i zajednički ga rješavati.... pišite angažirane tekstove kadgod se za to ukaže potreba....vi koji se dopisujete s blogerima u svijetu, prevedite BLOGERSKI MANIFEST i raširite ga po svijetu....više nikada nećemo šutjeti u svojim malim zakutcima!

  pisanjem daj smisao svemu što se događalo!!!!!!!!!!!!!!
  nešto se ipak dogodilo, dogodili su se blogeri!

  javljam ovo svima koji su podržali akciju...

  avatar

  03.12.2007. (22:48)    -   -   -   -  

 • lolla2

  irida, to je divno no manifest je go kurac od ovce i predlažem da ga ne širimo već da ga što prije zaboravimo da svit ne bi pomislio kako smo nepismeni mužeki.

  avatar

  04.12.2007. (10:25)    -   -   -   -  

 • vaš obožavatelj

  čondo i lolo, zaista se divim vašoj ustrajnosti u vođenju ovog smeća kojeg je grehota nazivati blogom . no, istina i nije tako grozna jer priznajem da se ovamo dolazim nasmijati a to vam nerijetko i uspjeva. vaši razgovori su zanimljivi i toliko banalni da su gotovo genijalni. ipak, toplo se nadam da ste van bloga ipak normalnije nego što ste tu jer jebo mene mali pas ako si mogu zamisliti dvije žene s ovakvim riječnikom u prosječnoj hrvatskoj birtiji.
  nekoliko puta sam vas predložio za cool listu jer ovom je doista mjesto na samom vrhu smetlišta bloga hr. kako volim čitati i po nekoliko puta nneke starije postove, neobično mi je žao što ste obrisale arihivu ili jednostavno niste regenerirale blog stoga vas ovom prigodom molim da ga regenerirate kako bih mogao i dalje uživati u vašim razgovorčićima kad god to poželim. također mi bi bilo drago da češće objavljujte postove.
  voli vas

  avatar

  05.12.2007. (22:45)    -   -   -   -  

 • lola

  obožavatelju, sveti nikola je ostavio poklon za tebe. kaže iako nisi očistio opanak ove će ti godine progledat kroz prste. http://strikanovekurve.blog.hr/arhiva-2006-11.2.html

  p.s. za božić nam lolla priprema iznenađenje u obliku oriđiđi đeda mroza, pa ostani snama navodno će bit pregršt poklona za siročad poput tebe.

  avatar

  06.12.2007. (09:30)    -   -   -   -  

 • lolla2

  obožavatelju, ne piše se rIJečnik nego rJečnik.

  avatar

  06.12.2007. (18:22)    -   -   -   -  

 • lola

  nadalje, ne piše se loLo nego loLLo. isto tako napisao si nneke umjesto neke. dobio si tricu, s tim da možeš odgovarat za 4.

  avatar

  07.12.2007. (10:17)    -   -   -   -  

 • lolla2

  znaš šta madzo, ovi tvoji postovi provociraju male ljudeke u našem podrumu i strašno su besni na nas. razumem ih madzo i želela bih da se i ti zamisliš malo jer nije lako čamiti po cele dane u mračnom podrumu dok se mi ovde sjajno zabavljamo. stog(sijena)a bi bilo lepo da se s vremena na vreme spustiš u naše podrumče i ispričaš kakaV vic ljudekima pa da se i oni smeju. vtpk i 800

  avatar

  11.12.2007. (23:40)    -   -   -   -  

 • lola

  pa evo madzidze, kad me toliko voliš udovoljiću ti. evo malo zabave za podrumsku čeljad. iz svoje bogate riznice viceva izabrala sam jedan prigodni o - miševima, dakako. sljedi vic:

  Sreli se američki, ruski i bosanski miš na pogrebu francuskog miša,kojeg je
  metlom ubila 80-godišnja spremačica.

  Američki miš naruči dupli viski i počne se hvaliti ostalim miševima:
  - Kad naiđem na mišolovku, aktiviram je repom, uhvatim u zube šipku dok ide
  prema meni i podignem je na prsima 20 puta gore-dolje da mi se otvori
  apetit.

  Ruski otpije pola boce votke i uzvrati:
  - Kad ja naiđem na otrov za miševe, odnesem ga u rupu, smrvim u fini prah i
  to stavljam u kavu da me ujutro bolje razbudi.

  Bosanski miš popije svoju rakiju, pogleda ih prezirno i kaže:
  - Nemam vremena slušati ovakve gluposti. Idem kuci jebat mačku!

  avatar

  12.12.2007. (09:52)    -   -   -   -  

 • lolla2

  hahhahhahhahhhahhha, madzize. a sad pesma:
  Lijepo ću se dotjerati, očesljati, popeglati
  Mirisaću kao ruža
  Voljet ćeš me ti, to znam.

  Kupiću ti naručnice, od bisera ogrlice
  I kolače i bombone
  Za poljubac sve ću da ti dam.

  I na kraju, kad ti kažem volim te
  Ne vjeruj mi, lažem te
  Tako ti je mala moja, kad ljubi bosanac.

  avatar

  12.12.2007. (19:19)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...