Komentari

trudnjacha.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • studentica22

  ja mislim da će i meni to bit panika kad jednog dana budem trebala primist svoju bebicu,al kažu da kad beba dođe da o tome ni ne razmišljaš...da ti dođe samo od sebe...želim ti sreću sa tvojom malom bebicom....

  avatar

  28.11.2007. (13:29)    -   -   -   -  

 • studentica22

  i sreću na porodu..da što kraće traje i što manje boli ;)....pozzz

  avatar

  28.11.2007. (13:30)    -   -   -   -  

 • mama sepia

  sve ces to savladati u hodu. srecom da su male bebe zilave i cvrste pa im pocetni pokusaji njihovih mama ne ostavljaju prevelike traume...ma, glavna je ljubav :)))

  avatar

  29.11.2007. (13:30)    -   -   -   -  

 • Jaca

  ja sam dobila dobar savjet da u prvih nekoliko sedmica ne koristim bodije, nego samo one male majice koje se kopcaju sa strane tako da niste ne ide bebi prego glave. A i kupanje u prvih nekoliko sedmica je uglavnom brisanje mokrim krpicama, beba se ne stavlja skorz u vodu dok joj pupak ne otpadne.
  A kako imas tri vrste pelena? Ovdje su samo jedne pelene (one disposable) koje se zaljepe sa strane i to je to. Ja sam odlucila da ne trosim vrijeme po tim casovima jer u bolnici inako sve pokazu mami sta treba da radi.
  Ma, bices ti u redu, nemoj paniciti bez razloga.

  avatar

  29.11.2007. (19:57)    -   -   -   -  

 • lory

  savjet i tebi i Jaci, slobodno oblacite bebama body, jednostavnije je nego majicice i kojesta, vidjet cete i same ;)

  avatar

  30.11.2007. (02:42)    -   -   -   -  

 • ex trudnjacha

  sepia, učenju u hodu i žilavom bebcu se i ja nadam :))
  Jaca, ovde je obavezno tzv široko povijanje - preko pampersa stavljaš platnenu pelenu koja je presavijena poput neke kuhinjske krpe, pa onda to sve uvežeš tom švedskom pelenom koja liči na raskrojene gaće. budalaština, ako se mene pita, ali ovde svi ortopedi to zahtevaju, zbog kukova ako sam dobro razumela. btw, to se nigde osim ovde, na balkanu ne radi više.
  a školica mi je baš pomogla u smislu da nekako sad imam osećaj da znam šta sve mogu da očekujem, pa sam nekako manje uplašena ;)
  lory, već su mi neke mame rekle da ču ubrzo preći na te bodije, te da su oni puno praktičniji. samo još da prevaziđem strah od svlačenja i navlačenja stvari preko bebine glave.

  avatar

  01.12.2007. (01:57)    -   -   -   -  

 • Noltae Edgbum

  lice zivotinja, koji bi se preselili itko drugi refurbished laptops

  avatar

  01.10.2009. (11:28)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...