Komentari

crospy.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • prometni prekršaji

    Slažem se s tobom,pijan čovjek,kako god unesrećen,zaslužuje medicinsku skrb kao svaki drugi,bilo je slučajeva da hitna nije izašla na intervenciju,u pitanju su bili neki romi,trudnica koja nije bila u njihovom "rejonu" i neki su slučajevi tragično završili,malo neozbiljno za pojedince u takvoj ustanovi ali svakako moramo pohvaliti da veliku većinu intervencija obavljaju veoma brzo i kvalitetno.

    avatar

    29.11.2007. (23:00)    -   -   -   -  

  • Death of a Planet

    Da, veliku večinu obave kako treba, što ih ne opravdava da jednog čovjeka mogu ubiti jer su ih 10 spasili. Kod njih ne smije biti predrasuda ni ičeg što će ih spriječiti da odu na teren.

    avatar

    30.11.2007. (00:47)    -   -   -   -  

  • prometni prekršaji

    Velika večina,krivo sam se izrazio,koliko sam skonto ima vas petero pa stoga ,slažem se sa vama.Htio sam reć da svugdje ima pojedinaca koji nesavjesno obavljaju svoje dužnosti pa tako i u hitnoj i da u ovoj državi ima pravde takvi bi bili trenutno sankcionirani.S pohvalom sam htio reć da u slučaju kada je moj sin bio udaren na pločniku,hitna je došla u svega par minuta.

    avatar

    30.11.2007. (18:22)    -   -   -   -  

  • Croatian Spy Team

    Pa da, uglavnom dolaze na vrijeme. I kada je moju majku udarilo auto došli su u roku od 5 minuta.
    Pravde mora biti. Svi su pred zakonom jednaki, na papiru, al tako treba biti i u praksi. Poslovi kao što su hitna pomoć, policija, vatrogasci i sl. ne smiju biti miješani s osobnim stvarima i mišljenjima.
    Kako naivno od mene, ali sve do te večeri sam mislila da to i ne postoji, da izlaze na teren kad god je nekome potrebno bez obzira o kome se radilo :(

    avatar

    30.11.2007. (21:43)    -   -   -   -  

  • prometni prekršaji

    Mi smo narod u k...u,mogu nas pljuvat,j...t,mogu nam radit šta ih je volja,mi ćemo ŠUTIT,autima nam gaze djecu,roditelje,prijatelje,narkomani i dileri su nam u školskim dvorištima,kamatari koji nam oduzimaju kuće,danas gledam na tv-u,poskupljuje mljeko,struja,benz je već otišao ono ideš,političari se nadrkavaju i krvnički bore za svoje buduće,ne samo fotelje nego i deblje račune,naše plače su ili iste ili u nekim nažalost slučajevima i manje a nas nema nigdje.Tako nam i treba,dok šutimo j...t će nas i dalje.Pogledajmo što je bilo zadnje,u Francuskoj,mirovinska reforma,totalna blokada države,murija krivac za prometnu,demonstracije,nisam za nasilje ali ako je to jedino rješenje...Da ne spominjem i današnju blokadu u prometu u Italiji i mnoštvo takvih prosvjeda u prošlosti.Neznam,morali bi promjenit našu savjest i počet se borit za sebe,nije stvar samo u prometu i hitnoj nego u našoj cjelokupnoj današnjici,nebi se trebali zatvarat u kuće i ne marit šta se događa oko nas.Nemam toliko vremena ali kad stignem ću staviti jedan post baš o ovakvim stvarima i tebe i tvoj tim ako mislite da je ovo zanimljiva tema zamolio bi za isto.@Death of a Planet je dosta čitan pa nebi bilo loše i tamo koju rječ o tome.Poanta,trebamo pokrenut ovaj naš preplašeni narod da se bori za SEBE.:-)

    avatar

    01.12.2007. (22:25)    -   -   -   -  

  • Croatian Spy Team

    Da, u pravu si. To je ono što pokušavam, pokrenuti ljude, odlijepiti ih iz sigurnih toplih domova i potjerati na ulicu da se bore za sebe i za svoje. Za budućnost koju MI krojimo ovako ili onako.
    Budem pisala o ovome opet i na Death of a Planet. Sad skupljam materijale :))
    Činjenica je da je naš narod lijen i da su samo jaki na riječima i tipkanjem po blogovima i forumima. Od toga nema kruva.
    Trebali bi se obratiti onoj udruzi poginulih u prometu pa s njima organizirati nešto.

    avatar

    02.12.2007. (17:33)    -   -   -   -  

  • prometni prekršaji

    Ako imaš volje i vremena bilo bi jako poželjno da to i objaviš,idemo probudit naše ljude,i o njihovim se guzicama radi.Mailovi udruga su ti teodora.beletic@skole.hr i dfrancic@skpu.hr

    avatar

    02.12.2007. (18:18)    -   -   -   -  

  • Croatian Spy Team

    Hvala za mailove. Čim uhvatim vremena i smislim nešto javim im se.
    Objavit ću materijal koji skupim, naravno :)

    avatar

    02.12.2007. (22:11)    -   -   -   -  

  • Death of a Planet

    Ovaj momak je umro

    avatar

    30.12.2007. (17:27)    -   -   -   -  

  • beli

    pa kada je narkoman ili pijanica sam je kriv za to sto mu se desava tako da ,sam je izabrao svoj put.Samo narkomanima i pijanicama treba pomoc ,ko ih j............

    avatar

    06.01.2009. (20:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...