Komentari

zvoneradikal.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • borgman

    ZVONE... eto zadnji dan prije ŠUTNJE...a meni radilice pokazale stranicu
    HDZ.EU, eto mlada se ekipa prikupila i barem onoliko koliko je to moguće skupila na gomilu heroje, dosadašnje Vlasti. Neka ti zabava bude dobra kao i meni :-))))))))

    avatar

    23.11.2007. (07:55)    -   -   -   -  

  • ljubavne i druge

    prva stvar na koju ću se ja zakačiti je upravo ono što je Milanović sinoć na Trgu rekao : "Nema pitanja koje političaru nećete moći postaviti i na njega dobiti odgovor!" Nije veliki problem čak i ako neke stavove promjene ako imaju jake i javne argumente

    avatar

    23.11.2007. (08:24)    -   -   -   -  

  • lolina

    realno gledajući ova sadašnja vlada postavila je letvicu na jedan viši nivo , da li će uspije li sastaviti vladu sdp-hns koalicija nastaviti s rastom moguće je jedino uz čačića kao korektiv.
    osobno ne vjerujem u4X4 program jer nam kronično nedostaje malog i srednjeg poduzetništva , a sve to negativno podupire nepobjediva korupcija na najnižim nivoima.objavljeno ukidanje poreza na reinvestiranu dobit znači da će od nekoga morati nadoknaditi razliku.tko god da pobjedi slijedi nam manje love u novčaniku.
    demagogiju nek si zapiknu u rit,

    avatar

    23.11.2007. (10:18)    -   -   -   -  

  • pulicer

    Vidim da me kolega liberal spomenuo, pa se osvrcem samo na dio o tzv. "bacenom" glasu.Ta je retorika naime obicna patka ovih lopova koji su se presvukli 1990. god iz dresova SKJ u SDP i HDZ. Uostalom kog bi vraga itko drugi brinuo o rodiljnim naknadama i duzini porodiljskog, ako ni same zene ne daju glas zenskoj stranci?! Zajedno s muskarcima koji se solidariziraju sa njima.A uz zajednicku korist jacanja intelektualnog kapitala.Uostalom vjerujem da sreces sasvim pametne studentice.Ako ne i u preteznom broju...
    Nije ni cudo da se nivo civilizacijskih dosega i znakovito pada geografski precizno po modelu: sto juznije, tim tuznije.
    Od Finske, Svedske, pa prema Mediteranu do opskurnih arapskih satrapija i Afganistana ili polu-ljudozderskih plemena u Africi.Nas tretman tih bica koja cine "samo" 51% stanovnistva kod svih stranaka se krece oko 27%.Ukljucujuci i one tzv. male stranke.Kod velikih je to cca 20-23%. Usput receno, "bacen" glas moze biti samo bolje rijesenje od podrske manje kradljivima od ponudjenih lopovskih opcija.No svatko ima svoje vidjenje i odlucuje samostalno.
    Sjeti se samo tko je iz te stranke dao javno podatke o transparentnosti donacija za kampanju.Zatim se informiraj i pripremi dobar zeludac...

    avatar

    23.11.2007. (10:39)    -   -   -   -  

  • Sadako's apprentice

    Potrudio sam se i ispuniti onaj "psiho test" :D na net.hr-u, koji mi govori kakva je sprega mojih mišljenja s programima stranki i ispalo je - HNS. Ali nešto me tjera da im uništim listić. Mislim da neću moći odoljeti. :D
    Jedino mi nije jasno čemu legalizacija marihuane. Ja bih ju legalizirao za one koji pate od kroničnih bolova, za one na samrti koji se muče, itd. Za ovo drugo ne vidim razloge. Možda si mišljenja da će se legalizacijom marihuane policija okrenuti prema većim ribama. Nije potrebno. Mogu to oni i bez tog zakona.

    avatar

    23.11.2007. (11:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...