Komentari

siddarhta.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


 • brouhaha

  ja slušam zvuk prirode i to je nešto najljepše što se može čuti (uz automobile, buku i ostalo). jedno vrijeme sam imala mp3, jer mi je to bilo fora, ali poslije sam se osjećala tako odsutna, izgubljena u prostoru i vremenu, skočila bi kad bi me netko zaobišao... e od onda više ne stavljam slušalice i svjesna sam puta gdje idem i zvukova oko sebe. a muziku sam ostavila za kuću recimo kad spremam (onda mi je bitno da budem odsutna u takvim stvarima hehe)

  avatar

  23.11.2007. (13:38)    -   -   -   -  

 • malojed

  JESI ZA MALO ANOREKSIČNE POEZIJE???? JA STALNO HODAM SA SLUŠALICAMA....UOPĆE NE ŽELIM VIDJETIŽIVOT

  avatar

  23.11.2007. (18:26)    -   -   -   -  

 • old soul

  najviše volim kad rano ujutro dolazim na posao i slušam ptice koje pjevaju oko moje firme i uvijek mi izmame osmjeh jer imam osjećaj da me lagano zadirkuju - u stilu - "ti uvijek nekud žuriš i sad moraš ići raditi, a mi ćemo ostati ovdje slobodne od obveza i stresa i pjevati ".... lijepo mi je to .... ponekad treba isključiti muziku i slušati sebe .......
  nadam se skoroj zajedničkoj kavi, samo pronađite rupu u rasporedu, pa ćemo je mi uskladiti sa svojom rupom u rasporedu i onda se vidimo :)

  avatar

  23.11.2007. (20:09)    -   -   -   -  

 • pegy

  Nikad nisam hodala okolo sa slušalicama na ušima. Ne bih mogla to. Osjećala bih kao da mi je uključen neki prekidač kojim mi doza onoga što moram primiti izvana ne dolazi. Volim glazbu, volim nekad i slušalice staviti (iako nisam dugo), ali volim i osjetiti što se zbiva oko mene. Kad već spominješ promišljanja, o sebi i o onome oko sebe, mislim da je to itekako potrebno. S druge strane, nekad imam dojam da previše promišljam, a ni to nije dobro. Najbolje je naći pravu mjeru onoga da smo u vlastitim mlistima i da ih katkad pustimo da odu. :)

  avatar

  26.11.2007. (21:41)    -   -   -   -  

 • Yellena

  Često idem po gradu s slušalicama, čisto iz navike..
  Piši češće neki te još čitaju-)

  avatar

  27.11.2007. (10:07)    -   -   -   -  

 • stajdooharica

  zapravo, jedan od mojih najvećih strahova (ako to uopće mogu nazvati tako) da se u potpunosti ne izgubim u masi... i kolotečini koju često nosi ovaj grad...
  kao da se bojim da ću tada u potpunosti iznevjeriti samu sebe, jer znam koliko volim živjeti i uživati ovaj život...
  pa nekada makar i trčati na posao po pljusku, blatu i sl... :)

  ...

  da...
  mp3 nas nekada zaista zna odvojiti od tog nekog vanjskog svijeta; zato sam i ja to sve rijeđe počela koristiti kada sam vani...
  puno je ljepše slušati zvuk grada... :)
  pa uostalom, po tome ga i nekako prepoznajem... jer svaki grad ima svoj neki zvuk, miris i sl...

  šteta je to propuštati... :)

  a i uz to razmišljati o...

  tko zna čemu... :)

  avatar

  27.11.2007. (12:05)    -   -   -   -  

 • Lakeisha

  i ja sam od onih koji vole zabit slušalice u uši i uz zvukove drage mi melodije ić na faks ili gdje već idem, ali ipak to ne znači da mi promaknu sitnice iz okoline koje znaju uljepšati dan. :)

  avatar

  29.11.2007. (22:45)    -   -   -   -  

 • bobelline

  meni su slušalice stalno na ušima. al ja sam jako vizualan tip i očima upijam sve detalje. muzika dođe kao sjajna podloga za pamćenje nekih trenutaka i sitnica.

  zagreb može donijeti užurbanost i izbaciti nas malo iz takta i natjerati nas da ne proživljavamo život u svakom trenutku, da se prepustimo obvezama. al, maj frend, uzmi stvar u svoje ruke i učini nešto neplanirano, nemoj spavati jednu noć, zapleši s dragom osobom na cesti dok je čekaš ispred zgrade da kući dođe. jako je malo potrebno. a znam da znaš načine :)

  avatar

  01.12.2007. (14:16)    -   -   -   -  

 • malojed

  hello!!

  avatar

  06.12.2007. (22:39)    -   -   -   -  

 • slavonchica

  pronaći i sebe i svaku sitnicu i izgubiti se ponekad... i sa slušalicama i bez... ;)

  avatar

  11.12.2007. (15:39)    -   -   -   -  

 • kaira

  post tije sjajan. joj, ja ful šetam, i stvarno razmišljam onako maglovito o sebi, during the action hihi. liepo je to.. ja te svakako masu pozdravljam, di god bija ;);)

  sve najbolje (i za praznike, i za blagdane.. i za koga? ZA ŽIVOT!)

  kaira ;);)

  avatar

  31.12.2007. (00:46)    -   -   -   -  

 • kaira

  hehe hvala. (i tebi.)

  avatar

  01.01.2008. (19:01)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...