Komentari

babylonzoo.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • pametni zub

    čito sam Joba, jesam li razumio, ne znam, ali mi se činio kao popriličan razmaženac, dobro, imao je pa izgubio , poštujem to i molim Boga da ne prođem kroz to, ali on usred Starog zavjeta, punog pretragičnih događaja oplakuje vlastitu sudbinu.aAli sviđa mi se ono njegovo, ne znam točno, nešto kao: Svi ste vi prokleti tješitelji - ljudijkma kkoji ga žele urazumiti.

    avatar

    16.11.2007. (23:03)    -   -   -   -  

  • skaska

    Meni je sam drago da u zadnje vreme lepo sanjaš. Ja nikak nekak pofatat pepita uzorak, al to je valjda od tustih godina.

    avatar

    17.11.2007. (13:18)    -   -   -   -  

  • Catma

    @ zubu...i ja čitala više puta i uvijek me zbuni taj dojam da se radilo o okladi između Jahveta i Satana. Ne znam šta da mislim o tome...kom se tu teže oprašta.Jahvetu koji tako izlaže (iz nepovjerenja) janje svoje odano ili Satanu koji se jasno deklarirao da radi takve stvari i uživa u njima...možda napišem detaljniju analizu.
    "Prokleti tješitelji" je, mislim , vikao jer je uvidio jadan da oko njega niko živ ne kuži kakva je to kušnja u duši...pakleno, nema šta..
    @ skaska fala:)) ne moraš se trudit sve povatat.Valja se nekad i opustit pa ne fatat ništa, samo malo plutati...šta te zbunilo?

    avatar

    17.11.2007. (13:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...