Komentari

supermama44opet.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Gervasius Twinklmkinkson

    Skuhati kavu, donijeti je u krevet, poljubiti i zaljubiti se, to su vrhunski izbori i događaji, a tisak i njegov olovni otisak nisu zdravi, a ni potrebni, te je stranice bolje niti ne otvarati, čak niti za potpalu :)

    avatar

    17.11.2007. (17:02)    -   -   -   -  

  • fanny

    Da, od svega je najstrašnije što se tako tužna, prerano završena priča ne može završiti bez imalo poštovanja. Sve se samo svodi na novac i tko će više hapiti. Velika tuga, a onda ispada, da je najveća briga - nasljedstvo i mogućnost zarade - post mortem.
    A novinari vade prljavi veš, s užitkom...
    Pusa draga :)))

    avatar

    17.11.2007. (22:51)    -   -   -   -  

  • katrida

    ........uživam u njegovim pjesmama, glasu i stihovima............a sranja o njemu ne čitam.......u srcu mi je i tu će ostati dok je mene................nekidan smo prija i ja slušale njegove cd-e i guštale, smijala sam se, kao da smo se vratile u osnovnu..........pozdravić.....

    avatar

    18.11.2007. (17:07)    -   -   -   -  

  • Brain Pulse

    @Gervasius Twinklmkinkson: Već odavno se tiskaju novine sa upotrebom olova...

    -Tošu nisam volio volio kao umjetnika ni pjesme koje je izvodio, što ne znači da imam nešto protiv njega. Žao mi je dečka, moje je godište i kao osoba koja je skončala na krajnje nepredvidiv način ne zaslužuje da itko na njegovoj tragici zaradi ni za žvakaću, a kamoli da mu se sada potkopava njegova intima i privatan život, jer se sve svodi na rekla-kazala...

    avatar

    18.11.2007. (19:00)    -   -   -   -  

  • slatko grko

    Bilo bi čudo da nijesu, glavno je sve oblatit, nažalost.

    avatar

    19.11.2007. (14:35)    -   -   -   -  

  • varosanka

    Zasto nekome ne dati mira ni na posljednjem pocivalistu? Zar samo zbog nekog clanka koji ce im izaci u novinama? Kako bi bilo da i o njim tako pisu, a njihova se gadosti na ovom svijetu.
    Procitala sam i prijasnji post.To je sada valjda period zivota koji mora proci, a ako je sudjeno da ti necije oci zagolicaju mastu ti ces vec to znati osjetiti. Samo ne daj da to prijasnja negativna iskustva to pokvare, jer vec samim time sto su negativna ne zasljuzuju da ti pokvare nesto lijepo sto bi se moglo dogoditi, makar i samo na kratko vrijeme!
    Zivot je kratak, uzasno kratak, i zato se treba otvoriti, i biti spreman i za nesto lijepo, ne samo ruzno, jer gledaj ovako, ne zasluzujes li ti nakon svih prozivljenih stvari i nesto lijepo u svom zivotu? Samo se kreci, izlazi, druzi sa ljudima, naici ce vec neka srodna dusa koja ce prepoznati da je ono sto trazi i zeli skriveno u tebi!

    avatar

    19.11.2007. (15:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...