Komentari

zivothomica.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • RoCK LiVe

    ej,svidja mi se post...svi trebamo biti ravnopravni,i ovo je liberalna zemlja svako mora imat jednaka prava bez obzira na neke njegove sklonosti,ja osobno nemam nista protiv homoseksualaca,u vecini slucajeva kod nekih rasprava stanem u njihovu obranu,bas smo sad jedan dan dosli na temu homoseksualaca i ima jako razlictih misljenja,al ak si sretan sa istim spolom samo izvoli,tvoj zivot i mislim da bi svi trebali postivati tvoje i svacije odluke,jer svatko zna najbolje za sebe...pozzz :)

    avatar

    16.11.2007. (17:21)    -   -   -   -  

  • just like heaven... or not...

    lijepo je znati da nisi sam, odnosno, sama u mom slučaju. dobrodošao u svijet bloga. veselim se tvom idućem postu! imaš prvu obožavateljicu. :-) pozdrav

    avatar

    16.11.2007. (17:37)    -   -   -   -  

  • cijela hrvatska

    Isuste,kako si sa 17 godina skužio da si peder????sigurno te nijedna treba neče,pa ko ono,shvatiš da si peder!!!!de molim te..bokte..nađi si curu..prcaj nešta..vidit češ da če te gluposti o pederstvu odma proči!!!Isuste nemoš bit peder..pa koji ti je???cijeli život jebat nekog u šupak???lol..k...c ti smrdi na govna!!!e svaka ti čast..mislim stvarno kako možeš dati nekom da te jebe u guzicu???pa de malo dostojanstva u životu!!!!živni malo..nemoj pederstvo pripisivati nesnalaženju sa curama!!!!ja ti želim samo najbolje!!!pozz..

    avatar

    01.12.2007. (23:35)    -   -   -   -  

  • choma

    A ti koji se potpisuješ sa "cijela hrvatskta" si onaj koji ne može ništa prcat... Kao prvo, odakle ti pravo da u ime cijele nacije osuđuješ pojedinca? Kao drugo... u ovoj debilnoj zemlji je svaki oblik alternatizma direktno odbačen zbog ovakih zadrtih idiota kao što si ti, pa se i ne čudim da je ovaj dečko već dobio komentar ovog tipa.

    Ja osobno ne volim homoseksualce neš pretjerano, koliko god se trudio malo bih se teže priviknuo na društvo takve osobe... ali mislim da bih uspio. Daleko od toga da ikog treba mrziti... mislim da su to malo prejake riječi...

    Upoznat sam s odbacivanjem na osnovu običnog lifestyle-a... mogu mislit kako se ovaj dečko osjeća, svjestan da nikad nikome nije poželio zlo.... i onda mu dođe ovaki debil i napiše vako nešta.

    Da saznam ko si, majke mi bi te našo i ubio boga u tebi.

    avatar

    21.12.2007. (10:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...