Komentari

marquise.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Iv@n

    nisam se nikad zamišljao kao str8, ne znam dal bi što bilo drugačije, osim što bih vjerojatno imao curu....ali kao i ti i ja bi da moram birati opet bio gay jer sam sretan ovako i ništa mi ne fali...prihvatio sam sebe kao takvog i zaista mi ne treba ništa. A društvo....bilo bi lijepo da nema toliko predrasuda i mržnje ...but who teh fuck cares ;))

    avatar

    16.11.2007. (18:17)    -   -   -   -  

  • SiZ

    Jesam se ranije znao pitati sta bi bilo da sam... ALi sam prestao. Ne zato sto smatram da ne trebam nego sto znam da nemam ni volje a ni snage da se stime zamaram. Prihvatio sam sebe onakvim kakav jesam. I imam zelju da svoj zivot u odnosu na tu cinjenicu i ustrojim.
    Mislim u ovom trenutku kako bi to bilo. I mislim da bi mi bilo lakse. Jer tako je to jednostavno - stepen tezine i komplikovanosti zivota ti zavisi od stepena razlicitosti od ostatka sredine. A razlicitost u sexualnosti je nesto sto se kod nas bas tesko prihvata.
    Da, volio bi da sam str8 ali nisam. I prihvatam to tako kako jeste i idem dalje. Ne zivim sa "biti gay", nego zivim "biti gay".

    avatar

    20.11.2007. (23:10)    -   -   -   -  

  • Jonasy

    Pozdrav. Upravo sam prvi puta naletio na tvoj blog i nasumice izabrao ovaj post. Odličan tekst, i ja sam nedavno pisao na tu temu, ali ti si to puno rječitije izložio. Mislim da se u potpunosti slažemo.
    Veselim se i ostalim tvojim tekstovima. Sada sam previše umoran. Laku noć.

    avatar

    14.05.2008. (00:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...