Komentari

decolores.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Sanja ...

    Ovo možda bude jedan duži komentar, odmah molim da mi ne zamjeriš.
    Jednom (ne tako davno), ozbiljno sam griješila...znala sam da sam kriva i svakodnevno sam se molila Bogu da me upravi na pravi put i da mi oprosti. Lomila sam se i kidala, razmišljajući o Njegovim ranama koje je za mene trpio, tješila se Njegovom blizinom i potpuno zaboravila na čovjeka i bol koju njemu nanosim, jednom od Njegovih malenih.
    Mi laici nismo u poziciji da se zatvorimo prema svijetu u svojim molitvama, Njemu upućenim. Uvjerena sam da On očekuje od nas, baš to, da energiju upravljamo prema ljudima, da ne budemo milosrdni jer nam je to On rekao, nego zato što to osjećamo čistog srca. Sad se stidim izranjanih koljena kada sam gledala u tlo i samo svoje srce, zaboravljajući sve ljude koje je na moj put stavio.
    Na jednoj ispovijedi kad sam rekla da sma često u crkvi i da rado radim sve što treba za život župe, svećenik mi je rekao nešto što me ...nemam riječi, osjećaj je bio kao šamar,...rekao je da je ponekad lakše izmolit krunicu, nego skuhat ručak, nego razgovarati...

    Svi obraćenici prolaze taj intezivni susret s Bogom kad nas on drži čvrsto za ruke, uskoro će te pustiti, budi spremna i napravi čvrste temelje za sigurne korake, među ljudima, ovdje, na Zemlji.

    avatar

    14.11.2007. (07:53)    -   -   -   -  

  • more nade

    Čitam i uživam.

    avatar

    14.11.2007. (08:34)    -   -   -   -  

  • maxi

    želim ti da uvijek rasteš i živiš u duhu ljubavi,da osjetiš svakim danom obilje mira i radosti u svom srcu,da svakim danom iznova rasteš u vjeri i strpljivosti,da to srce koje ti Bog darova, živi u duhu zajedništva sa svakim, i da i dalje kao i do sada,služiš Bogu i ljudima i da s malim koracima,dohvatiš veliki Cilj...draga moja sestro u Kristu-SRETAN TI ROĐENDAN!!!

    avatar

    16.11.2007. (00:08)    -   -   -   -  

  • Anna

    eeee, maxi maxi... pa ne bi on bio on da ne usreci coveka, pa makar i na ovaj nacin... i hvala mu sto je otkrio jedan vazan datum kada si rodjena ti, draga moja... Maxi je sve to lepo napisao... a ja bih samo dodala: Sretan Rodjendan od mene, i mnogo sam sretna sto te znam, pa makar i ovako virtualno... pusa i zagrljaj i Bozji Blagoslov zelim

    avatar

    16.11.2007. (08:43)    -   -   -   -  

  • amaely

    Tko zna? Maxi zna.

    Želim ti.... toliko toga, ali povrh svega i prije svega da ostaneš u zagrljaju, da Ga svaki dan iznova susrećeš u ljudima oko sebe i u dubinama svoje duše.... da u svakom danu zadržiš dobro i ostaviš iza sebe manje dobro i da te uvijek prati Božji blagoslov... sretan rođendan!!!!

    avatar

    16.11.2007. (21:20)    -   -   -   -  

  • mirta

    Sretan rođendan, draga moja... Oduševljavaš me slikama i utkanim riječima svoje dobre duše... Neka te ne obeshrabre oni koji te ne razumiju, takvi obično ni sebe ne razumiju pa idu drugima, pokušavaju makar u drugima nešto mijenjati kad već nemaju odvažnosti krenuti od sebe... Zagrljaj i nasmijani pozdrav! : )

    avatar

    17.11.2007. (12:51)    -   -   -   -  

  • Sanja ...

    Sretan ti rođendan...a baš sam mislila da je sezona završila...Neka tvoj Put ostane obasjan svjetlom svih dobrih ljudi koje si okupila oko sebe!
    Blagoslovljeni neka budu svi tvoji mali koraci!!!

    avatar

    17.11.2007. (19:14)    -   -   -   -  

  • more nade

    Čekam novi post. Vidim slaviš... pa neka s godinama se i ljubav množi! Veselo i sretno neka ti je!

    avatar

    19.11.2007. (15:12)    -   -   -   -  

  • Mysterious Adalia

    draga moja tako mi je žao što se češće ne čujemo..pa ja eto nisam ni znala da ti je rođendan..ipak znaš da TI želim sve najbolje! :) sada smo u ovom zajedničkom svijetu i nadam se da ovdje nastavljamo druženje..pusa :)

    avatar

    23.11.2007. (19:08)    -   -   -   -  

  • flip-flops

    Bio ti je rođendan?! Baš mi je žao što tek sad vidim, ali eto, sa zakašnjenjem, od srca ti želim sve najbolje!! :*

    avatar

    24.11.2007. (14:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...