Komentari

antiturbofolk.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • D@JEZGRA

    evo jedan morbidan s jezgre :DDD

    kaze: koja je razlika izmedju toseta i punka????
    - punk is not dead

    morbidan.. ali isto je smjeh :D

    avatar

    12.11.2007. (21:56)    -   -   -   -  

  • nETsOLDIER

    hahaha.. dobra :)

    avatar

    12.11.2007. (22:28)    -   -   -   -  

  • Funky Momak

    legendarno :D
    a jesi čuo za nekog tipa koji je tijekom lan partyja skidao cecine pjesme s neta, pa ga je policija UHITILA?

    avatar

    13.11.2007. (11:37)    -   -   -   -  

  • Spiritfall

    :D ludo...

    avatar

    13.11.2007. (18:36)    -   -   -   -  

  • imam tenksova više od...

    svaka čast ovome ko je strojaniro čobana, a tek ovaj cajka locator..hahahaha svaka čast autoru filma

    avatar

    14.11.2007. (12:54)    -   -   -   -  

  • Ishin-Shinsi

    Daš mi taj program?:))

    avatar

    15.11.2007. (16:39)    -   -   -   -  

  • Jaran

    Ma ti si iskompeksiran, ako bas hoces koliko je pjevaca narodne glazbe umrlo od predoziranja a koliko od pjevaca metala, kakav daju oni primjer mladima - nadrogiraj se to je najbolje. A da ne pricam o reperima koji ne mogu postati "face" ako ne zavrse u zatvoru barem jednom. Svaka muzika uz sebe povlaci negativne stvari koje su nametnute onima koji ih slusaju ( ne racunam ozbiljnu glazbi nego sund koji ma koliko ti ne zelis prihvatiti i ti slusas). Ako vec ne mozes podnijeti Cecu jer je bila udata za ratnog zlocinca u redu ali napadati svu narodnu muziku i okrivljavati ju za sve lose sto se dogadja u ovom svijetu je vrlo nezrelo od tebe i to ti sam znas htjeo ti to priznati ili ne. Ako se zelis boriti protiv nardone muzike pojacaj muziku u svom stanu/kuci pa mozda neko cuje i svidi mu se i umjesto ovih smjesnih tema kojima pokusavas ocrniti nesto sto ti se ne svidja stavi pjesme pjevaca, njihove biografije i slike. A onda neka netko odluci ciji su pjevaci bolji ili su vece "face". I povedi se za onom izrekom O ukusima se ne raspravlja i okoncaj "borbu s vjetrenjacama". Pozdrav!

    avatar

    16.11.2007. (23:31)    -   -   -   -  

  • Eärendil

    Ajme,kako predobro XD
    Cajka locator..ajme majko...
    Svaka čast prijatelju...

    avatar

    17.11.2007. (12:55)    -   -   -   -  

  • Funky Momak

    @jarane

    ti si kreten.

    ajmo dalje... lista pjevača metala/metal pjevača/metalnih pjevača koji su umrli od predoziranja:

    kraj liste.

    btw. da si pročitao box vidio bi da se ovaj blog ne bavi komparacijom glazbenih žanrova, nego FENOMENOM turbo folka - dakle tom subkulturom, točnije tom antikulturom koja i prozvodi debile poput tebe.

    hvala, uprava.

    avatar

    18.11.2007. (15:35)    -   -   -   -  

  • Jaran

    @ Funky Momak

    Vidim da si promasio poantu moga komentara. Komparacija razlicitih zanrova je itekako bitna da bi se shvatila sustina problema. Mozes ti pricati sto god hoces ali budi iskren i reci kakav primjer daju ostali pjevaci (pjevaci drugih zanrova). U Hrvatskoj su rasireni i turbo-folk i narodnjaci pa sa naseg stajalista je folk za sve kriv. Odi u drugu zemlju i isto ces naici na protivnike tvoje glazbe zbog "loseg primjera" kojeg pruza ta muzika. Mozes ti napadati turbo-folk koliko hoces (ni meni nije bas drag) ali napadati svu narodnu muziku je nezrelo. Ima mnogo pjevaca narodne glazbe koji imaju kvalitetnije glasovne mogucnosti nego sto ce imati i jedan pjevac kojeg ti slusas, ako ne bolje onda barem jednake. Ako to smatras subkulturom ili antikulturom koja pravi "debile" onda se vidi ograniceno razmisljanje koje je kod tebe prisutno. I jos bitnije spada li samo folk u to ili puno vise zanrova. Tvoj problem nije u glazbi nego u ljudima, kojima zavidis. A to vrijedjanje je dokaz da nisu samo folkeri neodgojeni (jer ih napadas upravo zbog takvih rijeci za koje smatras da je kriv folk koji ih uci tome). Ne znam da li je problem u glazbi koja te navodi na takve rijeci ili...
    Pozdrav

    avatar

    18.11.2007. (19:00)    -   -   -   -  

  • Crew_of_united_ZG

    i ja sam na jezgri, tamo dosta dugo vremena svi pljuju po TF-u.Ni ja ga ne slusam i BIG RESPECT za ovaj blog i za sve rijeci s kojim si opiso TF ali jos uvjek NEMA rijeci kojima bi se ta govnarska muzika mogla u potpunosti opisat iako si ti bio jako blizu :-)

    JEZGRA JE ZA TEBE

    Pozdrav iz ZG-a

    avatar

    19.11.2007. (10:18)    -   -   -   -  

  • anonimac

    get a life

    avatar

    28.11.2007. (20:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...