Komentari

framatrsat.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • mala-bubbless

    ajme tako mi je krivo što nisam išla na duhovnu...šmrccccccc.....=(....po pričama i slikama....što sam propustila...baš mi je krivo i žao....al next year obavezno....makar imala 10 kolokvija..hehe...i naravno,čestitasm još jednom svim framašima s Krnjeva na obećanjima....sad jedva čekam naša...jeeeee....ajde sad pozz svima i BVB!!! =)

    avatar

    12.11.2007. (19:47)    -   -   -   -  

  • Karmen

    Joj ljudovi bilo je genijalno,e to se moze reci da je prava duhovna obnova...svaka cast fra. Nenadu i naravno nama svima,hehe...Imali smo jedan kriz-a to je hladnoca,smrzavanje-koju smo pobjedili,vatra iz nasih srdasca nas je grijala,tj, zapalila...i letjeli smo visoko visoko(ne od tihomira,zvonimira,trpimira...makar se i otome moze pricati,hehe)i stigli do nasega dragoga Gospodina koji nas toliko ljubi=)
    Bog vas blagoslovio,gorite zarom ljubavi Gospodnje=)

    avatar

    12.11.2007. (21:34)    -   -   -   -  

  • pepa

    joooj.....tako je bilo lijepo...tako mi je dobro došlo pobijeći od svega, od škole, od mojih doma, od svih problema što su me mučili...i stvarno sam tražila skoro sve odgovore na pitanja koja sam postavila...osama mi je bila super, a tek bdijenje u paru...predobro iskustvo...stvarno ne znam šta više reći, jer se to treba doživjeti i osijetiti....
    BVB!

    p.s. samo da kažem da se makne Filip Mandić, šta piše da je mjesni voditelj za formaciju jer je sada Klara...pa...eto....to je to od mene ... :P ....BVB!

    avatar

    12.11.2007. (23:43)    -   -   -   -  

  • ona koja korača

    Ma bilo nam je preeedoobroo ;-)! I ja sam tako sretna što sam mogla ići..
    Smještaj je baš bio fora, pogotovo zbog onog ognjišta u prizemlju.. Mislim da smo se svi nadisali dima ;-) Hehe, a poslije na onoj buri dobro provjetrili..

    Stvarno ne znam što da izdvojim ;-)?! Fra Nenad je bio suuper! Misa u subotu isto tako, hehe, onaj svećenik je baš genijalan. I ne smijemo zaboraviti da nam je obećao da se sa njim vidimo pred Božić na koncertu od Thompsona.. :P ;-)
    Osama ja isto tako bila posebna. Bilo je fora za promjenu malo šutjeti. Našetala sam se, razmišljala, molila..ma bilo mi je tak lijepo da me mrak zatekao, a kako nisam imala uz sebe mobitel ni sat nisam znala kada treba doći na misu pa se ispričavam zbog tog što ste me morali čekati ;-) :P
    Bdijenje isto tako predivno ;-)! Ono zajedničko kada smo molili za potrebe jedni drugih, a onda i ono u paru. Hehe, svaka čast Ariani, mi smo uživale u crkvici biti od 3 i 40 do 4 i 25 ;-)!!
    A još veća pohvala Suzi. Ona i ja smo cijelu noć ostale buden i gledale kako se vi izmjenjujete. A i Sabrina je sa nama bila veći dio na nakon naše desetice krunice koju smo išle moliti u 3h san ju je savladao :P..
    Ma Suzi i ja smo bile dolje uz vatru, razgovarale i baš nam je bilo suuper..
    I onda smo nakon što su fra Nenad i Rija završili svoj dio klanjanja oko 5 i 15 nas četvero zajedno otišli na onaj brežuljak sa križem.. Po noći je pogled od gore baš posebna, pjevali smo i tak ;-)

    Ma bilo je suuuppeeer ;-) Hvala dragom Bogu na svemu ;-)! Uistinu nam je podari divne dane, vrijeme u kojem smo se mogli posvetiti Njemu i braći i sestrama iz zajednice ;-)!

    Hehe, raspisala se ja pa ako je tko uopće pročitao ponovo želim ono što sam napisala i u onom smsu kojeg je kike citirala o prijateljima Tihomiru i Zvonimiru ;-)!!
    Neka ova duhovna obnova i dalje živi... ;-)!

    BVB ;-)

    P.S slikice su suuupeeer i ajmo ih što brže skupiti pa pržžiti ;-)

    avatar

    13.11.2007. (14:35)    -   -   -   -  

  • Frama Trsat

    U petak dobivate slike!! Skupila sam sve!! Jedino Petra ti donesi svoje razvijene.. Sto cu ti ja, kada imas fotich iz 1. sv. rata!!!
    kike :o)

    avatar

    13.11.2007. (15:24)    -   -   -   -  

  • Andelic

    ''Bježite....što dalje...:)'' eto, ma doista nam je prezakon..i predobro bilo na obnovi..i dragi mi je baš da smo malo ''pobjegli daleko od svijeta''..i u osami osluškivali Gospodina..mislim da je predobro bilo..i da je duhovni karakter bio sveprisutan i vrlo koristan...veliko..velikooooo hvala fra Nenadu koji je bio sa nama, vodio našu obnovu, bio naš duhovnik asistent ovaj vikend, ali ponajviše što je bio naš prijatelj..nadam se da će nam doći na obećanja...

    Pozdrav!

    avatar

    14.11.2007. (13:49)    -   -   -   -  

  • frama iz zadra

    ekipa cestitamo na danim obecanjima u subotu!!!!! neka vas Bog blagoslovi!!!!! saljemo vam veliki pozdrav iz zadra!!!!!!

    avatar

    27.11.2007. (12:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...