Komentari

vladimirjordan.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • turimti

    deder jordane ,ostavi se ti sporta...gledaj kako će umirovljrnici dostojno i uz male pare biti smješteni po domovima starih i nemoćnih, a zatim časno pokopani...sport ostavi unucima...

    avatar

    12.11.2007. (19:19)    -   -   -   -  

  • tipkojisjedi

    Na žalost u športu ima sve manje športa. Vrijedi samo pobjeda. Paraziti žive na račun športaša i pritom govore o 'ugledu Hrvatske'!!
    Tko kupuje švicarske satove zbog Vreni Schneider? Nitko.
    Tko kupuje nešto iz Hrvatske zbog rukometaša, vaterpolista, nogometaša, odbojkaša i drugih koji su 'pojeli' čitavo bogatstvo? Nitko. Nitko ne ide na more preko Splita zbog Ivaniševića i Vlašićke! Što imamo od toga da neki crnački poglavica zna za Šukera? Ništa. Gomila novinara živi od toga da pišu koještarije i da govore besmislice. A športski funkcioneri ubiru lijepe plaće jer se političari vole slikati sa športašima, pa plaćaju cijeli taj profesionalni pogon. Koliko je novaca utrošeno u stadion Dinama. I po čemu je on od Dinama? Kada ga treba renovirati, onda je od grada. I opet svi zarade i misle da nitko ništa ne vidi...
    A bitno je športsko pitanje: Gdje može jedan obični građanin odigrati partiju pingića? Nigdje. Gdje može prosječna djevojka vježbati mačevanje ako to želi samo zbog veselja? Nigdje. Ono što se u Zagrebu može - to je trčati po ulicama i udisati štetan zrak. Pol sata kuglanja 'u susjedstvu', sat boćanja ili nešto slično - toga u Zagrebu (osim možda negdje na periferiji) nema.
    Nama se nude 'vrhunski doživljaji'. Naravno na TV. Sjedni i gledaj, a mi trčimo i skačemo za tebe. Delegatski sistem. Glasaj i smiri se (pogledajte anketu www.GONG.hr), a mi ćemo se dalje brinuti za tebe. Dijelit ćemo novac onima koji će nam to nekako 'vratiti'.
    Na kraju, slažem se s Vašim člankom gotovo u cijelosti. Sve je točno i dobro napisano. Ali i ovo što ja Vama pišem nije bez veze. Ugledu Hrvatske više štete neki iz narko-podzemlja, neki s lažnim čekovima, neki koji pucaju i ubijaju, nego što mu koriste svi športaši, inovatori i znanstvenici.

    avatar

    12.11.2007. (20:56)    -   -   -   -  

  • Živim fotografiju

    Gospodine Jordan, da li je "šport" ili "sport"? Još nisam doskočila ovoj jezičnoj zamci.

    Osim toga, kažete - etičko-duhovna jer teži prema moralnim vrijednostima... Da li teži tim vrijednostima? Da li je moralno da HEP sponzorira Dinamo, a istovremeno poskupljuje struju zbog većih troškova poslovanja? Da li je moralno da svi vrhunski sportaši nemaju jednak tretman i jednake mogućnosti? Da li je moralno da se kroz nogomet pere lova? Da li takvoj moralnosti trebamo učiti svoju djecu?

    Frida

    avatar

    12.11.2007. (23:46)    -   -   -   -  

  • jao

    Ej Jordane svaka čast kad imaš takvu mladež, Jordane jesi li pitao svoje predstavnike iz 9 izborne jedinice, Tko je Milivoj Špika-Demos !

    avatar

    17.11.2007. (13:50)    -   -   -   -  

  • muslić

    šta ima ba kod tebe jel ti dobra penzija jel uživaš bolane moj?

    glasat ću za vas matere mi!!!!

    još da imate lijepe žene u stranci, pa ja bi se i učlanio tamo

    avatar

    19.11.2007. (11:30)    -   -   -   -  

  • :D

    Dragi gospodine Jordan...iako imam samo 15 godina znajte da sam skroz al ono skroz uz vašu i našu stranku...Mislim da smo već u godinama kada možemo i mi neto natuknuti i komentirati o ovim izborima kada već nemožemo glasati...Ja/mi smatramo da ste vi jedini pravedni i da će se vaša obećanja ispuniti...Nemojte se brinut što jedan Sanader ima kampanju od neznam kolko novaca...umjesto da se oprostite na izrazu spreserava mogo bi to dati u dobrotvorne svrhe pa bi onda mogli reći to je pošten čovjek...Bilo kako bilo uvijek i zauvijek uz HSU---jer mi vam vjerujemo...Veliki pozdrav i podrška od 3 učenika bez prava glasa iz jedne zagrebačke gimnazije

    avatar

    20.11.2007. (22:00)    -   -   -   -  

  • seljak

    Dali ćete uspjeti?
    Dali ćete Vi uspjeti izvući umirovljenike, sirotinju koju su ovi do sada na "vlasti" utjerali u glib blata, te danas zajedno sa smetlarima ruju po "smeću" da prežive dok "oni" klopaju naš kruh, a seljaci postali socijalni slučaj. Dali ćete uspjeti pored ovih koji su se osilili na vlasti, jer im je na vlasti dobro, ne daju oni svoju vlast,.
    Manite se bezveznog bacanja biserja (novaca) perd svinje (sport), jer od njih imaju koristi samo mesari (lopovi).

    avatar

    21.11.2007. (12:08)    -   -   -   -  

  • Vladimir Jordan

    Odmah na početku jedna isprika svima što ne stižem biti ažurniji, ali vjerujte mi da sam ovih dna prezaposlen, pa ću ritam na ovom blogu zasigurno podići nakon izbora, jer mislim da imam podosta toga što bih sa vama želio podijeliti.
    @turimtikitu: šport je za sve generacije.
    @tip koji sjedi: U potpunosti se slažem s tobom i problem vidimo u sadašnjem školskom sustavu, koje bi trebalo biti mjesto stjecanja navika bavljenja športom. Upravo radi toga se zalažemo za puno veće investiranje u školstvo - školski šport, odnosno gradnju objekata za te svrhe, a ne ogromnih objekata, koji se neće nikada naplatiti. Jedna, naime, takva velebna građevina košta koliko i stotinjak školskih športskih dvorana. Budemo li imali priliku, to ćemo zasigurno realizirati.
    @živim fotografiju: Državna poduzeća ne bi smjela financirati ni jedan športski klub direktno, ali da dio dobiti izdvajaju u zajednički fond iz kojeg bi se financirao vrhunski šport i športaši, je već nešto o čemu bismo rado raspravljali.
    @jao: Nemam potrebe nikoga pitati, surađujem sa njime svaki dan.
    @muslić: Borimo se i želimo svim našim sadašnjim i budućim penzionerima bolje mirovine, za život dostojan čovjeka.
    Hvala na potpori, jer je glas za nas, glas za Vas.
    A tko kaže da kod nas nema zgodnih žena? Dođite i uvjerite se.
    @:D . Svaka čast omladino što imate vremena i zanimate se za politiku. Očito je da ste shvatili naš slogan "Sretna mladost - zadovoljna starost".
    @seljak: Ne znamo da li ćemo i koliko ćemo uspjeti, jer to ovisi o broju mandata koje ćemo imati u novom sazivu Sabora, ali budite potpuno uvjereni da ćemo i zadnji atom naše energije usmjeriti da umirovljenicima osiguramo mirovine koje su svojim radom zaslužili. Prema tom cilju neće i ne može biti.

    avatar

    21.11.2007. (15:22)    -   -   -   -  

  • xy

    ošla ti stranka u penziju na ovim izborima :))Uz tolke penzionere 1 mandat!?Vrijeme je i tebi za penziju!Imaš ime, brand, biračko tijelo, a ne znaš se izborit za bar 5 mandata, jao tuge i žalosti!

    avatar

    26.11.2007. (12:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...