Komentari

blogamimoga.blog.hr

Dodaj komentar (26)

Marketing


  • borut

    vesna
    bravo, vec dugo nam nisi pruzila ovakvo izvesce sa terena

    avatar

    12.11.2007. (12:11)    -   -   -   -  

  • zelena

    faja (rekla bi ti lina) na reklami. azra je ostala bez neta pa nismo stavljale ništa nova na blog ali oćemo.

    a što se politike tiče kako god okreneš popušimo hihi
    http://www.ezadar.hr/clanak/sto-ce-se-u-hrvatskoj-pusiti-nakon-izbora

    avatar

    12.11.2007. (15:58)    -   -   -   -  

  • ALO FOLKLOR

    'Enti politiku, evo danas su i naš mali folklor uznemirili političari. bit će post pa će te saznat o čemu je riječ. Ja htio da kažem kako su slike super priča također iako ima bolno istinitih detalja. pozz

    avatar

    12.11.2007. (17:25)    -   -   -   -  

  • vitriol

    Prekrasno je to što ste stavili našu akciju na svoju stranicu. I pozdrav veseloj ekipi s Juga. I da ove dvi nisu iz Zagreba.. jedna je iz Splita, koja obično spava na slikama, a ona druga je samo na privremenom radu u Zagrebu s ponosom govori da je Spličanka.
    Pozdrav mojim curama iz Bjelovara, i čarobnjak je prekrasan.

    avatar

    12.11.2007. (18:38)    -   -   -   -  

  • milord55

    Post je izvrstan. Cvitačke u suton ne mogu se nagledati. Lijepi pozdrav.

    avatar

    12.11.2007. (21:02)    -   -   -   -  

  • dalmacija moja inspiracij

    kad san sve ovo procita tek san onda razumija zasto si tila da bi ti niko ispece marune i lipo i ocisti...i onda i daje na pecibokune...jerbo je miritalo nakon svega ca je ovod...ono sa makarskin kinom je tako zalosno da san se mora od jida nasmijat...jaka si...

    dalmacija moja inspiracija

    avatar

    12.11.2007. (21:10)    -   -   -   -  

  • pedesetplus

    Najdraže mi je kad si "dežurna ", tu si najjača. A jes vidila komentar općine na prošli post.
    Morat ću i ja štogod o izborima, ne mogu odolit.

    avatar

    13.11.2007. (14:38)    -   -   -   -  

  • Istina koja je glupost

    nedavno je, ima evo par dana, dragi kolega i komsija spomenuo onu tablu tamo sta bi tribala ka za kino bit.. i nemozes virovat, opisa je istu scenu koja je sad tu na fotografiji. i samo je reka da je bio tuzan... sad kontam kad sam vidio...

    avatar

    13.11.2007. (19:15)    -   -   -   -  

  • blek stena

    Pozdrav,ej blogamimoga jos mi dugujes picence da znas,ali posto si bila na izletu pa nemas para onda kad skupis.
    P.S slika cvitačke svaka čast...

    avatar

    14.11.2007. (00:03)    -   -   -   -  

  • Gervasius Twinklmkinkson

    Crveno more mi je tako blisko kao da ga ovaj čas gledam svojim očima, i nije to uopće daleko od istine, naravno, na jednoj metaforički nestvarno sneno priželjkivanoj razini, baš kao muzika koju čujemo samo u svojoj glavi, i zaista čujemo, ma što dragi šutljivci rekli :)

    avatar

    14.11.2007. (00:45)    -   -   -   -  

  • blogamimoga

    @ Vesna i Borut: Nećete virovat, ali ponekad ima i previše materijala. Ali tko sve to može potrpat na blog?! Često po pitanju nekih tema i slika dođe do zastare. Što nije uvijek loše...
    @ Bočice nade: Heeeeej, hvala na informaciji danas. Naime, "Bočice nade" dobile su iz Nizozemske donaciju od 5.000 kuna čime će pokriti izgleda sve troškove materijala za više od 2.000 bočica. Saznat ćemo mi i ime donatora, je li tako?
    @ Alo folklor: Dok je političara, ne manjka gluposti! Mislim na događaje. (Najbolji primjer je Bush, doduše kad je on u pitanju - u svim oblicima). Svaki problem se da riješiti - politički, ili još bolje - diplomatski. A znam da imate talenata i za to područje. Prema tome... Jen, dva, tri, jen, dva, tri, okreni! I ne manje važno... hvala!
    @ Vitriol: To je samo moj mali (neznatan) doprinos vašoj akciji. Puno, i opet puno, sreće.
    @ Milord 55: Ni ja se nisam mogla nagledat te slike u prirodi. S jednom razlikom. Stalno se mijenjala i brzo nestajala. I potvrdila da sve što je lijepo kratko traje. Ali život u skladu s prirodom dade ti nevjerojatnu sposobnost. Naime, um i duša u tim momentima su mi bili otvoreniji kako bi primili veću količinu fotona. Nešto slično ko blenda na fotoaparatu.
    @ Dalmacija M.I.: Da bi i ostali shvatili... reagirala sam na post o marunima na blogu DMI pa sam sad dobila odgovor. DMI, ti si lipo nadodao ono što ja nisam rekla, ali sam mislila. Kino? Ma zapravo sam malo ublažila opis mog doživljaja tog prizora. I bolje.
    @ 50 +: Hvala. A, evo, mogu i ovde dati odgovor Općini: Živim i radim najbolje i najpoštenije što mogu. Ne radi drugih, nego zato što treba živjeti u miru sam sa sobom. Učim svaki dan. Sve predmete uspjevam položiti, iz razreda u rezred. Padam samo na jednom predmetu koji se zove Oprost. Ali silno se i dalje trudim. Sa svakim novim znanjem raste i moja svijest . Nitko nije savršen (ponajmanje ja, a greške sam napravila uglavnom iz neznanja ili naivnosti, ali i to se vremenom liječi, zar ne?), ali zato je moja težnja ka savršenom veća. A ona podrazumijeva temeljne čovjekove vrijednosti koje nijedan sistem, klasa ili trend ne može promijeniti. Materijalno mi samim tim sve manje znači. Što drugi rade nije me briga. Što se dotičnog arhitekta tiče, s njim sam se dogovarala kao i oko svakog drugog posla, profesionalno i detaljno. Sve po p.s.-u. Btw, on o tome nije odlučivao i svoje je napravio korektno. Jer da nije, ja bi to napisala - I POTPISALA.
    @ Istina koja je glupost: Naziv tvog bloga nabolje opisuje tu situaciju. :-)
    @ Blek stena: Ko kaže da nema para? Samo ti javi kad imaš vrimena (a imaš) i to je to.
    @ Gervasius T: Eeeee, imam jednu pjesmu, slučajno otkrivenu... koja mi proizvodi strašnu pozitivnu energiju koju moram prazniti u pokretu. Ples bi bio najbolji način, ali najčešće je to brzo hodanje. Muzika u glavi... i ritam... i let bez krila je moguć.

    avatar

    14.11.2007. (02:39)    -   -   -   -  

  • općina

    kad bi te po biblijskome trebalo imenovati onda si ti farizej. prolistaj pa ćeš shvatit. tvoj arhitekt je potpisa puno pizdarija pa je moga i tvoju pizdarijčićku, malu. znaš onu, ko se hvali taj se kvari.

    avatar

    14.11.2007. (12:31)    -   -   -   -  

  • blogamimoga

    Šta Srzić radi? Ako nešto znaš i misliš da nije ok, poduzmi nešto. U suštini znam što hoćeš reći i ne smatram to napadom na sebe. Samo odavno sam ja u fazi - who cares? Triba kupit tunje i selit. Ništa nema smisla. A ako ćemo po biblijskome - nisam dostojna... Priznajem. A ko prizna... Ne moraš pola, ali bar malo.

    avatar

    14.11.2007. (16:25)    -   -   -   -  

  • pedesetplus

    Draga Luce, nisam te ja ništa pitala, ti si meni naj...
    Nisam znala da si ko Ally mcBeal, koja ti je pisma u glavi, ja još pokušavam nać svoju. Super mi je scena kad ona čeka na semaforu i počme se kretati u ritmu svoje muzike a svi okolo prihvate i rasplešu se. Serija mi je trenutno No. 1 i trudim se ne propuštati je.
    Gervasius je još jedan vrijedan muški egzemplar kojeg sam otkrila priko tebe, zahvaljujući blogosferi promijenila sam generalno mišljenje o našim rvatinama.

    avatar

    14.11.2007. (18:07)    -   -   -   -  

  • milord55

    Danas je moj sretan dan: nakon suptilne pjesme, poklona mog dragog blogprijatelja baća ive javljate se i Vi, darujući mi dopadljivo sklisku pjesmu o samoći i varkama, uz jednu lucidnu skoro pripovijest o nedomislivoj verijednosti greške. Podsjetilo me ovo zadnje na determinirani kaos, suučesnika i nasljednika stvaranja svijeta i života: ispušten atom – izmijenjen nukleid – mutiran gen – čudo od čovjeka. Ravnoteža je stalna: duhovito i duhovno. Život nas zavodi, biramo a volja nije naša, a simetrija je ključ sve te ljepote.
    Kolikogod sam je lomio, moja taština se lako razbudi, uživam u pažnji. Šteta je jedino što će Vaš prilog vidjeti sam oni malobrojni što posječuju moj blog. Stoga Vam predlažem da to objavite kao post na vlastitom blogu, kako bi i drugi uživali. Volio bih da mi se kaže ti. Salve! pozdrav od milorda

    avatar

    16.11.2007. (22:52)    -   -   -   -  

  • sick of it all

    Imam još 9 dana fore...

    avatar

    16.11.2007. (23:56)    -   -   -   -  

  • pedesetplus

    Kako je dragocjeno imat prijatelje kao što je Milord !
    Nego zgodan li je onaj dečko ! A tek kad zapiva ! Je li oženjen ?

    avatar

    17.11.2007. (10:28)    -   -   -   -  

  • blogamimoga

    @ Pedeset +: Heeelooouuu, pa naaaaravno da imam pismu u glavi. Ja bi pivala naglas i kad sam sama u gradu. Oni što u yogi pjevaju "ooommm", stvaraju vibracije koje pozitivno utječu na ljudski organizam, prenose se, budući se radi o vibraciji, i u okolinu... i šire se radijalno. Ali stvarno nemam sluha. Mada sam svojevremeno pivala u zboru (valjda bi morala nešto poduzet kod nekih profesionalaca da mi vrate vjeru u vlastite glasovne mogućnosit). Ali ne tako davno u mene u stanu su ti organizirane karaoke. Ove kad srce nije izdalo od smija dok su me slušali, neće nikad. A šta da radim. Volim život, sve češće i sve luđe. Nekako se nalazimo tamo di se najmanje nadamo (život i ja). Nekad kad me vidiš u gradu možda ćeš i skužit kad mi je melodija u glavi. A pismu ću ti jednom pustit.
    Gervasius T. - pitam se je li on stvaran lik. Možda je on proizvod brojnih blogova koji nasumičnim izborom riječi stvaraju tako fine sličice na blogu pod spomenutim imenom. Ova tehnika je čudo. Sve je moguće. Samo je Gervasius T. nemoguć, hahahaaaa... Ma ustvari sam skroz dobre volje. Ova silna energija me danas tako šiba da bi, da kojim slučajem imam koje kilo manje, lebdila. Ko u onoj reklami kad baluni lete između nekih zgrada, a u podlozi svira "Somewhere over the rainbow". Wao...
    @ Milord 55: Ma sve sam ja lipo obrazložila na tvom blogu u komentarima posta "Čežnja". A svi koji žele vidjeti moj prilog o kojem govoriš, morat će ipak otići na tvoj blog i pročitati komentar, 6. po redu, pod postom "Rastanak". Jer upravo je taj post bio inspiracija za napisano pa će i slika biti potpunija. Uostalom, jednom kad te otkriju, neće više moći bez tebe. Kao što se i meni dogodilo :-)))). Ti si moj novi frend. U to ime idem pojest jedan medenjak. Pozdrav!
    @ Sick of it all: Ma nema šanse! Nećeš me slomit. Ako o politici napišem sve ono što mislim (samo činjenično) još bi puno ljudi moglo odustat od izlaska na izbore (a znaš da znam biti uvjerljiva, kad hoću). Zato ti je bolje ne čačkat... Hahahaa... Nego kad častiš pićem? Pa opet si na naslovnici Blog.hr-a. Ja to nikad nisam bila... Ti si moj idol! :-)
    @ Pedeset +: Jaaako. Draga Mila Majko, ja sam sretan čovjek. Kako pišem i pričam ovih dana netko će pomislit da sam dobila na lotu. Ali ja jednostavno odlučin imati dobar dan. Ima netko protiv? Ej, nemojte protiv mene kad sam u ovakvoj fazi. Gubite garant. A onaj dečko! Vrlo zgodan. A tek kad zapiva! Koje je ono bilo pitanje? :-)))) (Ovo je interna zafrkancija 50+ i BMM).

    avatar

    17.11.2007. (14:39)    -   -   -   -  

  • Vrgorac iz BLIZA...

    lijepo... posebno ispod teniskih terena...

    avatar

    18.11.2007. (05:34)    -   -   -   -  

  • borut

    VESNA
    koliko komentara, vratit cu se natrag da ih procitam.
    Nego o blogu. Setajuci po blogovima,naisla sam jednom na pricu o sudbini jedne djevojke. U toj zanimljivoj prici prepoznala zivotnu pricu svoje rodice. U komentarima upitah za ime grada u kojemu se prica desavala. Moja pretpostavka se potvrdila. Vratila sam se na komentar i dopunila pricu, od 1964 pa do danas. Zanimljivo, zar ne?

    avatar

    18.11.2007. (12:05)    -   -   -   -  

  • Gervasius Twinklmkinkson

    Ti si jedan od razloga zašto sam se predomislio i ostavio mogućnost da u nekom obliku ipak ostanem prisutan na blogu, ali svakako mi je potrebna makar mala pauza i ponešto preispitivanja, što, zašto i kako dalje. U svakom slučaju ću ti se javiti. Hvala ti, od srca, i lijep pozdrav :)

    avatar

    20.11.2007. (18:32)    -   -   -   -  

  • Mimi

    Eto i mene nabrzinu.Jako mi se svidja ideja Put oko svijeta i zelim im sve najbolje na tom putu!
    Srdacan pozdrav!

    avatar

    20.11.2007. (20:10)    -   -   -   -  

  • Gervasius Twinklmkinkson

    Na žalost, ipak, slabiji sam nego sam mislio, oprosti, bila si mi uistinu draga, to je bilo to, sretno :)

    avatar

    20.11.2007. (20:42)    -   -   -   -  

  • općina

    uđi malo u naše prostorije. dobro ih poznaješ. imaš li petlje o tome pisati. sve glib do kolina

    avatar

    21.11.2007. (09:33)    -   -   -   -  

  • općina

    isto nemoj. možda se ne izvučeš živa. čuvaj glavu. evo jednog ljepotana na vratima. mljac

    avatar

    21.11.2007. (09:43)    -   -   -   -  

učitavam...