Komentari

0comics.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Sonjecka

    jao,kako je lipo poslozila sve! Tnx za reklam bloga! Nemoj da ti se mange gade jer su prezakon samo moras naletit na prave ( Osamu Tezuka ,zacetnik,pogledaj njegove stvari i odvalit ces kako zbog crteza tako i zbog price,a bogami i njegovih anime-a te nacina i kolicine stvorenog!!!!!!!!) I, super ,evo sad imam bar jednu fotku sa otvaranja jer takva sam ti ja kad idem negdi,neda mi se slikavat uopce!

    avatar

    18.11.2007. (02:08)    -   -   -   -  

  • 0comix Team

    a nema na čemu Sonječkice.ne mogu si pomoć oko mangi...taj način crtanja mi je jako odbojan i ako mi ne paše vizualno onda me ni priča ne može zaintrigirat.one glavetine sa velikin očima,i svugdi isti izrazi lica,šiljaste frizure...da je to stil pojedinca rekla bi ajde,nije loše,bar čovik ima svoj stil.al kad jedan te isti stil ima četvrtina planete ne mogu se niti prisilit pogledat.joj da,trči na kiosk,kupi jutarnji-odma sada odma!veliki je članak o Splitcomicu i fotografija nas poredanih =)

    avatar

    18.11.2007. (11:58)    -   -   -   -  

  • Sonjecka

    ajooj, tako sam i ja mislila za mange - dok nisam procitala one koje nisu toliko siljaste i shitaste:)) Ovo kod nas sto se moze kupit u Algoritma je totalni shit ! Al odusevljava me cinjenica kako su oni od stripa stvorili kulturu zivljenja,ne samo da to citaju djeca i mladi vec se mange rade i za penzionere, dok recimo kod nas jos uvijek moram slusat " kad ces vise odrast,sta to citas to je za dicu" !
    ako te zanimaju svi zivi crtici doleti na forum

    http://crtanifilmovi.eludiumq.com/forum/index.php

    ok je ekipa,nabavljaju sve sto pozelis, loze se dosta i na stripove pa smo se rekli okupit sad na CRŠu :)))

    avatar

    18.11.2007. (16:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...