Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • turimti

    čista pornografija...kao u slučaju hvatanja zgb-"mafije"kada su momci zakrabuljeni nosili uhićenike i ovo spada u paradu. loša predstava koja će ostati zapamćena po okovanom akteru i njegovim brzim "išetavanjem" sa scene...

    avatar

    11.11.2007. (18:12)    -   -   -   -  

  • Živim fotografiju

    Da, možemo usporediti slučajeve Primorac i Žužić. I mene smeta upravo ta nejednakost tretiranja.

    Dakle, da pojasnim svoj stav. O vožnji pod utjecajem alkohola ne mislim ništa dobro. Zapravo, smatram kako treba apstinirati ako treba voziti. I iskreno, obojicu ovih razmaženih balavaca trebalo je dovesti u okovima na sud, kao i svakog drugog tko pijan autom ubije čovjeka, ali onda svakog ili nikog. A ne, sad pred izbore, raditi žrtvenog janjca od čovjeka. Ovo sa Žužićem nije želja suda za pravdom, nego je predstava za javnost. Zapravo, tragikomedija.

    O vožnji u alkoholiziranom stanju se počne pričati tek kada je netko mrtav. A masa je slučajeva gdje policija ulovi nekoga, netko dobije dopis da donese vozačku dozvolu u policijsku postaju, taj netko ode u PP, pronađe prijatelja, rođu, kuma ili nekog četvrtog, dopis se spakuje nekamo i pojeo vuk magare.

    Osobno mislim da je kazna osveta. A ne treba se osvećivati nego prevenirati. Tako bi se jedan život spasio... ovako neće. (Ne kažem da ne treba Žužić odgovarati za to što je učinio, nego kažem kako je Žužića trebalo dovesti do stanja svijesti da to ne učini).

    Iskreno se nadam da će ovo biti škola svim tatama i njihovim sinovima. Jer ne možeš komiran od alkohola voziti auto, ubiti čovjeka i reći: "Ovo je samo još jedan...". To je zbilja ružno...
    Frida

    avatar

    11.11.2007. (18:46)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    Ne radi se tu o suosjećanju sa Žužićem, nego se radi o tome da li želimo živjeti u zemlji u kojoj se priređuju ovakve predstave?
    U slučaju Žužić podbacili su roditelji i društvo.... a sada se razjarena masa stišava ovakvim predstavama. Mogli su ga baciti lavovima.... pa bi sasvim sigurno bilo onih koji bi oduševljeno klicali i naslađivali se.
    U uređenoj državi dobro se zna svaki korak u postupku i na koji se način provodi. U ovom slučaju naopako ide od samog početka... pa se tako i nastavlja. Greške se ne ispravljaju činjenjem novih grešaka. Naprosto se treba pridržavati propisa.... uvijek... i kad to masa očekuje, kao i onda kada nema pojma o čemu se radi.
    Za pravnu državu se treba boriti svakodnevno, ali ne lancima i osvetama.
    Žužić treba odgovarati za strahotu koju je učinio. Osobno mislim da bi vezano uz taj slučaj trebali odgovarati još neki ljudi... svi oni koji su svojim činjenjima ili nečinjenjima omogućili da se tako nešto može uopće dogoditi, ali ova priredba podsjeća na Taličnog Toma i braću Dalton koji su uvijek nosili kugle oko gležnjeva.... i ja sam zgranuta i ogorčena što to imam prilike gledati u svojoj zemlji.

    avatar

    11.11.2007. (19:13)    -   -   -   -  

  • MAnicor

    Meni ovo sve lici na jednu veliku farsu....vijdet cemo da li ce Zuzic uspjeti manipulirati misljenjem javnosti. Nadam se da javnost ipak nije tako naivna da povjeruje u ove srcedrapajuce scene koje nam Zuzic priprema. Njegov sin je ubojica i bas me briga kako mu je bilo dok je u lancima hodao na Sud.

    avatar

    11.11.2007. (21:11)    -   -   -   -  

  • Đus

    gospodin Neven mi je "ukrao" temu za sljedeći post. ja sam za to da, ako već nema mogućnosti da ga se osudi na 40 godina (max kaznu kod nas) zbog UBOJSTVA i POKUŠAJA UBOJSTVA (ne izazivanja prometne nesreće bla bla...), da mu se da 40 godina za pokušaj rađenja budala od svih nas. jadni mali hrvoje i njegov tatica... zločesti drugi hrvoje i ružica kaj su mu se našli na putu... đubre, ja bi i dinastiji žužić i dinastici primorac ispraznio šaržer drito u čeoni režanj- ako oni nas ubijaju, a država ne radi ništa, mora netko drugi uzeti pravdu u svoje ruke. jer pravde jednostavno mora biti. da, dobro ste pročitali- po metak za svako ubijeno nečije dijete, ravno u glavu!
    potpis: velikogoričanin

    avatar

    11.11.2007. (22:12)    -   -   -   -  

  • skaska

    Pa kaj hoćete?! Uskoro će Nagrada hrvatskog glumišta. Sve je jasno, ne?

    avatar

    11.11.2007. (22:13)    -   -   -   -  

  • MAnicor

    Mene (22g),mog tatu (60g),sestru (31)i 2 brata (35 i 37g) policija nije u cijelom životu zaustavila 19 puta a kamoli da smo napravili 19 prekršaja. On ima 19 godina i 19 prekršaja u prometu. Pametnome dosta.

    avatar

    11.11.2007. (23:08)    -   -   -   -  

  • ANCHI, i to je život !

    Glavni problem je znači ZAŠTO JE PRIVEDEN U LISICAMA
    A NE
    ZAŠTO VOZI PIJAN; ZAŠTO IMA 19 PREKRŠAKA, ZAŠTO JE BAHAT I
    KONAČNO "ZAŠTO JE UBOJICA"???

    Hrvatsko PRAVOLUĐE tako funkcionira. Svaka privedena osoba bila krivično gonjena ili pod sumnjom za kažnjivo djelo mora biti privedena s osiguranjem.
    Naši tumače osiguranje kao svezati osobu lamcima, a ne mu omogućiti dva umjesto jednog naoružanog stražara. Jednostavnije je staviti lance i to je to.

    Punih 9 dana sam provela u istražnom zatvoru Remetinac i to ne samo ja nego i obje moje kćeri. Razlog: DRŽAVNA PROCEDURALNA POGREŠKA. Devet dana smo čekale u sobi od 18 kvadratnih m.(ali svaka u drugoj sobi), bez dnevnog svijetla, bez osobnih stvari...
    Privedene smo zabunom ali morale smo čekati saslušanje suca , te da nas sudac oslobodi i skine nam pritvor. Naime državno pravoluđe je neke pozive za sud poslao na totalno pogrešne adrese. S obzirom da su pozivi bili vraćeni s naznakom "primatelj nepoznat" dignuta je tjeralica za nama. Tako smo se našle u zatvoru ni krive ni dužne, dapače legalno prijavljene na svojim adresama.
    Zašto to pišem?
    Zato što su nas na dan saslušanja vodili u lisicama kroz cijeli centar grada. Sudac nas je oslobodio vidjevši naše osobne karte, uvidjevši da je pravoluđe pogriješilo. Bile smo oslobođene ali svejedno su nas vratili natrag u Remetinac opet u lisicama. Tamo smo morale čekati da dobijemo nekakvo otpusno pismo.

    Zašto onda ne bi bilo u redu ubojicu voditi u lisicama? Zato kaj mu je tata tajkun ili zato što za ubojice s novcem trebamo nove zakone?
    Slažem se s ĐUSOM - metak. Oko za oko.

    avatar

    11.11.2007. (23:37)    -   -   -   -  

  • ojpi

    Mislim da je ovo sa lisicama bilo dogovoreno sa Žužićem ili njegovim odvjetnikom kako bi izazvali žaljenje i da bi skrenuli pozornost sa samog slučaja na potpuno sporednu stvar...

    avatar

    12.11.2007. (01:02)    -   -   -   -  

  • Baby

    Živim u Velikoj Gorici i to je stvarno bila tragedija za sve.Da tako završi jedan mladi život...Kad sam čula ko je to napravio odmah sam mislila da će se izvuć ko uvijek.Al sad vidim da će ga fakat kaznit,i to je u redu.Svakakve priče sam čula za njega,uglavnom loše.Nadam se da će dobiti kaznu kakvu zaslužuje,i da će to barem malo ublažiti bol obitelji Ružice Pavić.Al mislim da je ono s okovima bilo fakat pretjerivanje.Pa kam bu pobegel,nema nikud.Ne opravdavam ga,treba ga kaznit maksimalnom kaznom,al to je bilo samo zbog tolike medijske pompe.Pa kaj ne?Onaj kaj je ubio brata,oca šogoricu,i curicu i bebu u Puli,njega su vodili u stanicu onak ležerno,koda idu na kavu.I gdje je tu pravda,nema je,jer ovo je takva država,gdje lova i mediji rade svoje.Ko i slučajevi iz Istrage,ne rješe se po par godina,i onda to emitiraju,i za tjedan dan,nekim velikim čudom,sve je rješeno.

    avatar

    12.11.2007. (01:18)    -   -   -   -  

  • Pero Panonski

    Sada malo matematickih problema za ekipu. Khm, Madunic je ciji odvjetnik ? Miljevic je ciji odvjetnik ?

    S Hrvojem Matijasicem sam isao u gimnaziju. Tako da bi osobno rado vidio da tajkunsko mladunce nose na balvanu zavezanome ...

    avatar

    12.11.2007. (01:25)    -   -   -   -  

  • Black_NHL

    Ovaj slucaj zaljenja i cijele frke oko Zuzica meni pokazuje ogromnu kolicinu licemjernosti novinara koji su prije 3 mjeseca kad se dogodilo to napadali drzavu i sudstvo zbog procesuiranja Zuzica a danas staju na njegovu stranu...

    avatar

    12.11.2007. (02:12)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    Miješate kruške i jabuke. Novinari su digli frku jer Žužiću nije uzeta vozačka kad je to trebalo, a sad su digli frku jer je zatvorenik privođen na neprimjeren način.
    Nitko, ni u jednom trenutku nije osporio Žužićevu krivnju. Ovdje se radi o načinu privođenja. Svi vi, koji se naslađujete i veselite takvim događanjima ne razumijete da se tako pretvaramo u državu pred reda i ikakvih kriterija. Žužić je zaslužio kaznu i dobit će kaznu.... ali u uređenoj državi se kazne ne provode prije pravomoćne presude... na cesti.... lancima.

    avatar

    12.11.2007. (15:17)    -   -   -   -  

  • MANicor

    Nitko ne mijesa kruske i jabuke. . Stari moj jos si ti zelen i naivan. Ne znas ti ni sto se dogada oko tebe ni sto je moc novca. Jednog dana kad otvoris oci bit ce kasno.

    avatar

    13.11.2007. (19:15)    -   -   -   -  

  • Imasis Tytbov

    na kojem je on izrazio zelju da svjedok njegov intervju s genie. toshiba refurbished laptops

    avatar

    30.09.2009. (23:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...