Komentari

vaseljena.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Catma

    Lojzek? Stepinac ?
    Baš...čudan doživljaj. Da znaš šta tek sve na Internetu vide kad se uštekaju, a roditelja nema doma ili ne kuže da im neke stvari treba objasniti,o nekima treba razgovarat, a neke su jednostavno bolesne kako samo odrasli ljudi mogu biti bolesni i još to zovu zabavom.Šta su djeca na tvom partyu napravila? Nisu ona,mili moj bila baš u takvom šoku.Prije će bit da su izvadili mobitele i sve snimali.

    avatar

    11.11.2007. (09:24)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Lojzek da, Stepinac ne.
    Ipak, vjeruj mi, ovaj bi Lojzek splašio i Rosemarynu bebu.

    avatar

    11.11.2007. (16:16)    -   -   -   -  

  • plurabelle

    Uuuu.... Jezovito. Jedna moja poznanica srela je jednog čudnog, moguće da je iz iste klovnovske familije. Vođena olujom, u potrazi za čistinom, našla se u šipražju telom uz telo neodređenog mirisa i nehumanoidnog izgleda. Prebirala je po direktorijumu viđenih, dotaknutih, omirisanih i polizanih telesnih oblika. Ne, takvo telo njeni opažajni aparati nisu registrovali, ali je svejedno bilo udobno biti naslonjena na obličnom stvorenju. I toplo. Odjednom je zaspala i to baš u trenu u kojem se telo probudilo. Oprezno je pogledavši pozicioniralo je usne u formu psihodeličnog slova O i dunulo u njene trepavice. U tom dahu lebdela su svakojaka telašca istovetna obliku njegovog tela - kao što su i pore na njegovoj beloj, svilenkastoj koži, oči, obrve, nos, nozdrve, gornja usna, donja usna, spojene usne ... potpuno isti oblici samo različitih dimenzija! Kada se probudila telo je već bilo iščezlo za sobom ostavivši sluzavu baru istog, rasplinutog i nepoznatog oblika. U bari je svetlucala video projekcija budućnosti na koju se Vođena olujom popiškila. Dok se olakšavala, bara ju je uvukla duboko u sebe.

    avatar

    11.11.2007. (23:17)    -   -   -   -  

  • Virtuela

    vidim, družba se nije ustručavala izvaditi nargilje na dječjem rođendanu, neka, neka, na mladima svijet zaostaje, idem sad čitati ovu poslanicu gore...

    avatar

    12.11.2007. (12:35)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Družba Alpe-Adria ili Svinjeg galeba?
    Ako pročitaš gornji post postat će ti sve jasno, a onda će život izgubiti čar. U tom smislu mislim da će to post razčarati.

    avatar

    13.11.2007. (07:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...