Komentari

zvoneradikal.blog.hr

Dodaj komentar (23)

Marketing


  • donin svijet

    Pridružujem se u NABIJANJU!
    Temu si tako savršeno obradio da dodatni komentari nisu potrebni. :))))))

    avatar

    09.11.2007. (22:32)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Nisam ni ja, mislim kupila erotiku. Seksualni odgoj djece je zadatak roditelja. Svi roditelji koji se izvlače iz te dužnosti i prepuštaju odgoj vlastite djece drugima, zaslužuju GROZ(U)D. Kakav svetac takav i tropar.
    Zašto pak roditelji u krevetu misle sve najbolje o seksu a kad trebaju objasniti djeci činjenice misle da je seks šporka rabota druga je i velika tema. Ne mali dio teme odnosi se na licemjerje koje je tako dobro etablirano među nama.

    avatar

    09.11.2007. (22:44)    -   -   -   -  

  • greentea

    poštovanje razumnom čovjeku. slažem se sa svime. tako je.

    avatar

    09.11.2007. (23:09)    -   -   -   -  

  • Živim fotografiju

    Hm... nemam trideset još. :) No, blizu sam. I nisam kupila Erotiku, no Playboy jesam. I priznajem da spadam u one s kratkim spojem u mozgu. I drago mi je zbog toga. :)

    Što se samog seksualnog odgoja tiče - on bi trebao biti dio zdravstvenog odgoja. Što iznimno podržavam, ali ipak mislim da se sve to djeci može objasniti doma. Uz malo truda, i na način na koji će to djeca određene dobi najbolje shvatiti. Negdje imam i slikovnicu koja je primjerena dobi od četiri do šest godina. Dakle, dječici se sve može objasniti na vrijeme. I onda se znanje samo nadograđuje.

    Što se GROZD-a tiče - bljak. Trebalo bi im zabraniti da uopće priđu školama na sto metara, a ne da to prodaju u školama i zaglupljuju nam djecu.

    Frida

    avatar

    09.11.2007. (23:23)    -   -   -   -  

  • Brain Pulse

    Ja je iskreno nisam kupio, služim se internetom jako dugo... a slažem se s riječima "nabijem vas!" Nabijem nabijem....koja količina bijesa je u meni, rak bih dobio od razočaranja i nepravde da to sve ne izbacim iz sebe, bar na blog.
    PozDrAV

    avatar

    09.11.2007. (23:56)    -   -   -   -  

  • brat zorana volarevića

    ja imam spoj večeras

    avatar

    10.11.2007. (00:01)    -   -   -   -  

  • barba

    Seksualni odgoj u katolicizmom ideologiziranom drustvu? Boze sacuvaj!

    avatar

    10.11.2007. (00:44)    -   -   -   -  

  • puzz

    Zvone, imam jednu veliku kritiku. Nema veze s Erotikom (ali ako je to bitno -- naravno da sam ju kupovao).

    Kad ćes se (kao doktor znanosti) naučiti izbjegavati ove "????!!!!", "????", zatim pretjerane ":-)))))))", "...",".....", "........" i nasumično korištenje velikih slova u svojim člancima? Imaju li Šprajc, Mrak ili Cronomy tekstove bez paragrafa, rečenice koje završavaju s "????!????" ?

    A Tyler Cowen ili Dani Rodrik? Možeš li kod njih zamisliti tekst u kojemu je svaka rečenica poseban paragraf, i svaka završava s "???" ili "..." ili "???!!!!!" ili "... ???". Osim zadnje -- ta ima jedan jedini upitnik.

    Postscriptumi su posebna priča. Njih u stvari danas ne bi trebalo biti, zamišljeni su u vrijeme dok nije postojao word i mogućnost kasnije izmjene teksta. Kad bi netko završio pisati svoje (tintom pisano) pismo, a kasnije se sjetio još nečega, dodao bi to na kraju uz "P.S.". Danas bi bilo razumno uklopiti taj dodatak u tekst, tehnologija nam to omogućuje. Kad smo u žurbi onda se to dodaje kao PS.

    Da odmah odgovorim na protuargument "Ja sam C++ guru, a ne profesor na filozofskom": Greg Mankiw je profesor ekonomije, a ne engleske književnosti. Richard Dawkins je biolog, a ne lingvist. Mankiw je više puta pisao o tome...

    Vjerujem da ćeš ovo shvatiti kao konstruktivnu kritiku, a ne poziv na flejm ;)

    PS. Ne tvrdim da sam ja nešto posebno pismen, daleko od toga...

    avatar

    10.11.2007. (09:06)    -   -   -   -  

  • Zvone Radikalni

    @puzz - SVE SI U PRAVU :-))))) (evo, opet velika slova ;-). I nije to prvi put da sam dobio takav savjet. Ali meni (zasad) odgovara ovakav stil, i nekako mislim da nije neprimjeren za blog.
    Uostalom, većinu stvari koje pišem, pišem potaknut nekim napisom, viješću ili događajem, i vrlo često U EXCITED stanju (evo, recimo gornji post) pa mi onda !!!!!!????? :-))))))) i ...... dođu kao normalno.
    Što se tiče P.S-ova, želio sam završiti post s "nabijanjem" a PS-ovi su mi doista pali nakon toga napamet.
    ZAHVALJUJEM na kritici, POTRUDITI ću se djelovati u skladu s tvojim preporukama, ali ne obećajem velike rezultate promptno :-)

    avatar

    10.11.2007. (09:16)    -   -   -   -  

  • pametni zub

    ja to zovem "rad na sebi"

    avatar

    10.11.2007. (12:08)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...Ma daj, čar ovog mjesta je što možeš izrazit osjećaje svim onim što štovanog Puzza smeta. Btw, jučer mi je nešto palo na pamet. Poštovani biskupi se nisu izjasnili o nečem jaaako bitnom i mislim da bum tu u blogosferi probal nać nekog kleroradikalca da mi da odgovor na to pitanje. Zanima me stav dotičnih glede silikona, implantata koje rabe poneke dame u našem okruženju???? Kak se DD, XL ili XXL uklapa u evanđelje i kršćanski moral, zaslužuje li takva gesta izopćenje????...:)))))))))

    avatar

    10.11.2007. (12:41)    -   -   -   -  

  • svinjce

    pitanje odgoja o spolnosti, seksu, kako god to zvali, je zdravstveno pitanje. Sva ova "moraliziranja" GROZD-a i sličnih, su zapravo sranje i dio programa ISPIRANJE MOZGA...
    Osim što su licemjerni, neopisivo su nasilni u namjeri da svoju istinu nametnu svima drugima. To je ono što me smeta.

    avatar

    10.11.2007. (14:43)    -   -   -   -  

  • ljubavne i druge

    Kratki spoj!? Hm, da.....to bi moglo objasniti neke gluposti koje sam napravila

    avatar

    10.11.2007. (16:48)    -   -   -   -  

  • ludlud

    Kužim konzervativce. Zatucani, isprana mozga, slabe pameti, indoktrinirani, praznovjerni i kakvi sve već jesu, oni ipak u svemu tome uzimaju i jednu sasvim konkretnu biološku činjenicu. Prokreaciju. Naime, seks rezultira novim životom, a u slučaju homo sapiensa, to je ujedno i nova kompleksna osobnost. Naravno da pušu na hladno i da stalno prijete prstom i pričaju o odgovornosti.

    A Erotika i slično? Trebalo bi zaviriti i s one strane, biti muha na zidu u nekom uredništvu pa čuti što se govori o čitateljima, kako se omalovažava "kretene od potrošača", uostalom, kao i kod svakog modernog marketinga za bilo koji proizvod. Glupavim čitateljima se prodaje iluzija, naravno. Ruku na srce, ima nešto otužno u masturbantima. Pa čak i kad umjesto ruke upotrebljavaju drugu osobu. ;))

    Ali ja sam možda nepovratno romantičan. :))))))))

    avatar

    10.11.2007. (17:21)    -   -   -   -  

  • dejmon

    Ako prezervativ nije siguran, ja predlažem dupli.
    GROZD je sasvim u redu, zato treba njegovo učenje primiti na znanje , baciti u koš i raditi sve ono što smo svi uvijek radili. Od pamtivjeka do danas.

    avatar

    10.11.2007. (17:25)    -   -   -   -  

  • stefica

    ahhh pa clanku je svaki komentar suvisan osim mozda onoga..ONI NISU NORMALNI! !#!#$ÝampersandDD***!!

    avatar

    10.11.2007. (18:56)    -   -   -   -  

  • Mea Culpa

    Je, je, drkanje je dermatološki štetno. Dobiješ žuljeve ;). Ne možeš vjerovat kad čitaš. Ne znam uopće kako smo mogli dopustiti da nam se takvi debili upliću u život i još nam vlastitu djecu odgajaju. To je stvarno da emigriraš. Usput: u Njemačkoj bi takvim stavovima pali na ispitu za primanje državljanstva.

    avatar

    10.11.2007. (19:35)    -   -   -   -  

  • Jeggy

    c'mon puzz, zvonini !!!!!!!!!, ?????????, i :)))))))) su simpatični, određuju njegov stil i čine mu postove vrlo živima. ne nedostaje nam beskrvnih i strogih analitičkih blogova, al zvone nije takav, i meni je to drago.
    to šta su ovaj blog proglasili političkim, i šta zbog toga svi očekuju nekakav disciplinirani način pisanja, uopće nije zvonin problem.
    ima ovde (ili je bar bilo prije ''remonta'') i osobnih tema, tako da ga ja još uvik doživljavan ko nekakav intimni dnevnik, iako u zadnje vrime blog i nije baš takav :).
    ali super mi je šta pri čitanju neman osjećaj da čitan nekakav zvonin esej ili osvrt, nego da s njim vodin živahan razgovor.
    stoga, ne daj se, zvone!
    a na temu, stvarno mi je ža tebe ko roditelja, meni bi bilo grozno u situaciji da moran birat oće mi dite slušat predavanja prema GROZD-ovom programu ili će mi za to vrime lutat nezbrinuto oko škole. ne znan šta je gore. vjerojatno ovo prvo.

    avatar

    10.11.2007. (23:26)    -   -   -   -  

  • CroPoker

    krene se o se seksu i vidi koja diskusija:) iskreno mislim da trebamo svi raditi na tomu da nam klinci ne rastu u zabludi oko onog, kako zvone kaze, najprirodnijeg... trebaju smisliti nacin na koji ce se to klincima pribliziti a da oni onda odluce sto ce dalje... i opet, kako je receno gore, to trebaju raditi strucnjaci koji znaju o cemu pricaju a ne nekakvi pravnici ili sta ja znam sta sve nisu nasi politicari... ali buduci da smo mi i dalje jako konzervativan narod u kojemu svi to nekako odmah guraju u stranu to jos nece neko vrijeme biti rjeseno...

    avatar

    11.11.2007. (00:17)    -   -   -   -  

  • turimti

    prenos oli prijenos sa jednog foruma:
    ...S obzirom na Tarzanovo neznanje zbog zivota u dzungli, Jane mu je odlucila dati par sati seksualnog odgoja te mu sve objasniti kao djetetu:
    -Tarzan, ovo sto ti imas objeseno tu izmedju nogu je tvoja krpica, a ovo sto se nalazi meni izmedju nogu jest masina za pranje rublja...
    Ono sto ti trebas napraviti jest prati svoju krpicu mojoj masini.
    Slijedecih 5 noci Tarzan je prao svoju krpicu bez prestanka. Kada je Jane uspjela doci do daha rekla mu je: - Tarzane, slusaj me; Ta pranja te tvoje krpice ne smiju biti tako česta jer ce se ona isprati. Trebas je prati svakih tri do cetiri dana.
    Kada je to cuo, Tarzan se jako razocarao i nakon sto ni mjesec dana nije pipnuo Jane ona mu se odluci obratiti:
    - Tarzane, sto ti je??? Zasto vec mjesec dana nisi oprao svoju krpicu u mojoj masini?
    Tarzan joj sav ozaren i veseo odgovori:
    - Tarzan naucio prati na ruke!!!![

    a, jema još iz iste buže:

    Natjecali se Talijan, Francuz i Bosanac u drkanju. I prvi krene Talijan i drka, drka, drka, drka i zadere se:
    -BOKAL!!!!!!
    I donesu mu bokal ,a on ga napuni.
    Zatim krene Francuz i drka, drka, drka i kad će da svrši zadere se:
    -Lavor!
    I donesu mu lavor ,a on ga napuni.
    I krene Bosanac i drka drka,drka i kad će da svši on se zadere:
    -MIKROFON!
    Ljudi se počeli čudit šta će mu mikrofon, ali mu ga isto daju.
    Kad ga je Mujo dobio, kaže:
    -Ko nezna da pliva, nek bježi!

    avatar

    11.11.2007. (11:55)    -   -   -   -  

  • Zvone Radikalni

    @turimtikitu - DAJ JOŠ MAJSTORE :-)))))

    avatar

    11.11.2007. (12:40)    -   -   -   -  

  • skaska

    Dragi Zvone! Al kaj delat kad te sve gadarije prolaze. Fakat prolaze. Ja ne mogu vjerovati. Samo kad uđem na stranice Grozda obolim od najmanje tri autoimune bolesti.

    avatar

    11.11.2007. (15:09)    -   -   -   -  

  • astrosailor

    svakoj ljepsoj teti iz Grozda (ima tam koja takva): ako treba mogu pruziti poduku...ne toliko iz masturbacije koliko vise prakticnih dijelova seksualnog odgoja ;-). Fakat, nabijat.

    avatar

    09.12.2007. (13:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...