Komentari

bajapejin.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • noćna smjena

    Ne izaći na izbore, to ti je stari moj pametno
    Iako ono ako ne izađem ako pojede krivi a hoće jer pravih nema kopkat će me ono pa to je falio moj glas
    al neka ih

    avatar

    07.11.2007. (04:38)    -   -   -   -  

  • brodjanka

    Ma nek si posudio,zato komšije postoje..da se pomognu..hehehe..!!Odajem priznanje:vrlo slikovito si predočio situaciju,pa sam se upitala,jel ja to gledam televiziju,il čitam tvoj post?!Čovječe,oni nama stalno poručuju ne da smo postali od majmuna,već da to još uvijek jesmo!!Tolike godine nam tepu jedno te isto i mi se iznova divimo i aplaudiramo im,kao dan nam je to prvi glas!!
    Ja eto,ko prava komšenica,predlažem da se,u skladu sa gore predočenim sloganom,kandidiraš,mislim da bi ih sve potuk'o...!!
    Ako se odlučiš,ja povlačim svoju kandidaturu,priznam da si bolji,i spremna na podršku,krećemo u boj..hahahaha..ku'š bolje!!!A i naša dijaspora bi te svesrdno podržala!!!Pozdrav jutarnji i ugodan dan ti želim!!Svaštara

    avatar

    07.11.2007. (08:40)    -   -   -   -  

  • slavonka_31431

    Ah i to smo dočekali da i vi napišete post! Ja i da hoću na izbore ne mogu jer sam maloljetna! Eto ga na....

    Pozdrav iz Čepina!

    avatar

    07.11.2007. (10:14)    -   -   -   -  

  • 7 dana

    :) otvorio sam debilno usta...zaveo me... ;) aaah, izići ili ne izići..pitanje je sad! šekspirijansko zauvijek...a izići. Ja hoću, pa makar glasala za (male) zelene! neka ne budem ja karika koja je prekinula njihov lanac sreće (jel se to tako zove?) pozdrav veliki tebi i Slavoniji ravnoj...bar sve jasnije vidite na toj ravnici...nama je jugo pomutilo pamet i bauljamo...livo, desno, i sol nam u očima pa ne vidimo dalje od nosa! No, kako nosine rastu...možda nam se prošire vidici! HAHAHAHAA i ako dr tako kaže, bolje ne uzbuđivati se (nepotrebno) ...

    avatar

    07.11.2007. (10:47)    -   -   -   -  

  • baca iva

    Dragi moj druže, svaka čast na postu. A već je i bilo vrime, brate. Ta vjerujem da si radijo, al si izgleda više bijo u gostionice no u bolnice. Ta šalim se, nablakamu, nemoj se odma sradit. Eno čitam kod Brođanke; veliku reklamu pravi za vaj tvoj post. A ti znaš kad ženske reklamiraju da će nješta i bit.
    Lip ti dan, još ljepšu večer i noć, a najljepši sutrašnji dan želim i puno te pozdravljam!

    avatar

    07.11.2007. (15:35)    -   -   -   -  

  • Grazy Heart

    Odličan post,svaka čast . Neznam ni sama izaci ili ne izaci, i kome dati svoj glas ,ali ipak sam razmislila da cu svoj glas za stranku umirovljenika. Pa svi cemo jednom biti stari . haha nadam se ! :) pozdrav

    avatar

    07.11.2007. (23:14)    -   -   -   -  

  • Divan -skitnje

    Živ i debel ti men bio.

    avatar

    08.11.2007. (00:06)    -   -   -   -  

  • baca iva

    TOLIKO VOLE DOMOVINU DA JE NE ŽELE NI SA KIME DIJELITI.



    Ugodan ti vikend želim i srdačno te pozdravljam!

    avatar

    09.11.2007. (13:30)    -   -   -   -  

  • baca iva

    SAM

    Vraćao sam se sam
    posve sam
    i sjenu mi je mjesec odvukao za oblake.
    Ostali su jedino koraci
    i tri kapi kiše na obrazu.


    Lijep ti vikend želim i srdačno te pozdravljam!

    avatar

    16.11.2007. (13:29)    -   -   -   -  

  • slavonka_31431

    Eto izbori su prosli i sada lipo mozete napisati post! Pozdrav iz Cepina!

    avatar

    27.11.2007. (13:20)    -   -   -   -  

  • baca iva

    Ebe se tebi, dragi druže moj za izbore a još više izborne rezultate. Zno sam da si pametan, al uz so ti i mudar. U svim diskusijama, koje će se vodit i kad ti dođeš, moćeš svim nezadovoljnima kast:"Ko vas ebe, šta ste i' izabrali? Ja nisam!"
    Neka ti je lipo, druže moj, ma kegod bijo. Puno te pozdravljam i očekujem te na divan!

    avatar

    27.11.2007. (16:53)    -   -   -   -  

  • baca iva

    BLOGERSKI MANIFEST
    1. Ako ste vlasnici, vodite računa o svom vlasništvu i onima koji tom vlasništvu daju vrijednost i smisao, jer svaki bloger uvećava vašu imovinu i vašu dobit.

    2. Kada želiš nešto, dovoljno je da to i zatražiš, želimo da se to primijeni i na blogere. Mi smo oni koji stvaraju blogosferu! Mi radimo za vas bez plaće, budite barem fer!

    3. Kada postavimo neko pitanje, želimo na njega čuti i odgovor. Ne želimo vikati u gluhu tišinu.

    4. Kada zamolimo informaciju, želimo je i dobiti Kod nas nema nekih skrivenih poruka niti predbacivanja. Ako tražimo pomoć, onda je i trebamo, a svojim radom je i zaslužujemo.

    5. Dosta nam je jednosmjerne komunikacije s adminima. Budite barem toliko pristojni da odgovorite na postavljeno pitanje!

    6. Mi smo jedina besplatna radna snaga.Bar ponekad ne mislite samo na sebe. To nije ništa strašno. Molim vas da se naviknete na to da na pitanja treba odgovoriti, to je stvar osobne kulture, čak i u virtualnom svijetu.

    7. Ako blogeri pišu svaki dan, nađite i vi vremena za oodgovore na njihova pitanja.

    8. Nema nikakvog zadovoljstva u tome da te ignorira netko tko živi od tebe. Predlažem štrajk u pisanju blogova na tri dana.

    9. Kad postavljamo pitanja, ne radimo to samo zato da vas gnjavimo.

    10. Imate dovoljno koristi od našeg pisanja, nemojte nas tjerati da molimo. Nemojte ignoriranjem sami sebe dovoditi do financijske propasti, jer naš rad nije nikakav dokaz naše ljubavi prema vama! Radi se o razmjeni: vi nama prostor, mi vama sliku, glazbu i riječi, no ako komunikacija ne bude dvosmjerna, mnogi će odustati, mnogi već jesu.

    11. Mnogi imaju i po nekoliko blogova.I bloger zbog kojeg nastaje ovaj manifest ih je imao čak četiri, zar ne zaslužuje pomoć?

    12. Jednostavno je odgovoriti na upit. Odgovori poput da ili ne su potpuno dovoljni kod svakog pitanja!

    13. Kada imaš problem, prirodno je zamoliti za pomoć i prirodno je očekivati odgovor i rješenje. Ne tražimo sažaljenje nego korektnu suradnju.

    14. Frustracija ubija volju za rad, a izostanak odgovora budi revolt i vodi odustajanju i kad su manji problemi u pitanju.

    15. U ovom manifestu nema ništa što se može dvojako tumačiti.Bloga bez blogera nema, a bez suradnje blogeri bi mogli odustati.

    16. Svi vlasnici vide samo profit! Samo dalekovidni vide i kako ga održati i još uvećavati.

    17. Mi blogeri očito volimo pisati i biti čitani, kao što vi volite novac koji ljudska potreba da se izrazi donosi.No, ako vi nas ne razumijete; ne razumijemo ni mi vas!Jednostavna logika.

    18. Kada vas nešto pitamo odgovorite!

    19. Nemojte nas pitati da li nam se blog sviđa! Kada ne bi bilo tako, većina nas ne bi bila tu gdje jesmo!No, ako želite i da ostanemo tu i privučemo još blogera, potrudite se malo kad zagusti.

    20. I na kraju osnovno pravilo: U slučaju najmanje nedoumice, dileme ili sumnje, o čemu god se radilo, ponudite nam najjednostavnije rješenje, odgovorite nam , makar to morao biti i negativan odgovor!!!

    Ovaj manifest pošaljite na što je god moguće više blogova, da napokon i jednom zauvijek admini i vlasnici portala uspiju razumjeti blogere!

    MI STVARAMO BLOG!!!

    avatar

    28.11.2007. (23:22)    -   -   -   -  

  • baca iva

    “Ja ljubim svoje rodno selo dijelom svoje ljubavi za svoju zemlju; i ljubim svoju domovinu dijelom svo¬je ljubavi za Zemlju, koja je čitava moja domovina; i ljubim Zemlju svim svojim bićem jer ona je nebo čo¬vječnosti, manifest Božjega duha.“
    K.Gibran

    Lijep ti vikend želim i puno te pozdravljam!

    avatar

    30.11.2007. (10:54)    -   -   -   -  

  • THOMPSON

    DOBAR BLOG

    avatar

    08.12.2007. (14:56)    -   -   -   -  

  • THOMPSON

    POZDRAV IZ SLAVONIJE NAVRATI AKO TI SE DA

    avatar

    08.12.2007. (14:57)    -   -   -   -  

  • THOMPSON

    AJDE ĆUJEMO SE

    avatar

    08.12.2007. (14:57)    -   -   -   -  

  • brodjanka

    Hrvatski surlaši su stali na pijedestal...a gdje si ti?Nije valjda da ću ti morati pisati nekrolog...nadam se da si živ i zdrav!!Ugodan vikend!Svaštara

    avatar

    15.12.2007. (21:03)    -   -   -   -  

  • baca iva

    Neka ti otajstvo Božića bude izvorom snage i trajnog nadahnuća u svakodnevnom životu.Vjerni Emanuel – S nama Bog, želi se roditi u nama! Neka on blagoslovi sve tvoje napore i pothvate u idućoj godini. U radosti Božje blizine, iskreno te pozdravljam, želim sretan Božić i obilje Božjeg blagoslova u novoj 2008. godini.



    baća Iva

    avatar

    21.12.2007. (13:23)    -   -   -   -  

  • brodjanka

    Čestit Božić i vesele blagdane,više sreće,zdravlja i veselja u Novoj!!!Svaštara

    avatar

    24.12.2007. (09:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...