Komentari

dio.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • svinjce

    nevjerovatna je količina licemjerja i beskonačna lakoća proseravanja tih "moralnih" normi i "apsolutnih" istina kojima se pokušava upravo zatrti svaki jebeni pokušaj korištenja vlastitog mozga u ovoj zemlji.

    Sve se može, ali najbitnije je da se ide u RIMOKATOLIČKU CRKVU. Do koje mjere ta cijela demagogija ide ima puno primjera, jedan je nedavno i objavio prečasni nam Don, za ne vjerovat je.

    I cijeli paradoks je da to propovijedaju ljudi koji (barem formalno) nemaju djece, a oni koji ih ipak (potajno) imaju, SIGURNO ih ne odgajaju. Toliko o iskustvu, a toliko i o odgovornosti.

    avatar

    06.11.2007. (20:39)    -   -   -   -  

  • Spiritfall

    =D

    odi na best page in the universe...ima link na mom blogu...

    svidjelo bi ti se...al stariji postovi...probaj sa the most expensive 94$ orbitz will ever make

    avatar

    06.11.2007. (20:54)    -   -   -   -  

  • emoutofthevee(crofallout)

    Seljačka smo država, ma u ostalom pročitaj moj zadnji post...

    avatar

    07.11.2007. (14:39)    -   -   -   -  

  • životinj

    Ovo je jedan isforsirani, glupi, licemjerni i zapravo komunističko-fašistički blog koji vrijeđa osjećaje milijardu i pol katoličkih vjernika. Zašto jednostavno ne možeš biti ateist i ne vrijeđati ljude koji vjeruju?! Tko ti smeta biti ateist, jel' te itko tjera da ideš u crkvu?

    avatar

    09.11.2007. (14:50)    -   -   -   -  

  • Funky Momak

    @životinj
    ja ne vrijeđam katolike, niti bilo koga. samo se osvrćem na osobine našeg društva i pojedinaca u društvu. imam monogo prijatelja katolika i iz katoličke sam obitelji. na svom blogu nisam nikad ikad vrijeđao katolike. ako sam tebe uvrijedio, to je zato što si glupa i zatucana osoba koja vidi sebe u mojim tekstovima. ako tebi smeta moje mišljene onda se goni. nitko te ne tjera da mi čitaš blog. a kad smo već kod toga, kao odgovor na tvoje pitanje: da, roditelji su me 15 godina tjerali da idem u crkvu. jesmo zadovoljni?

    goni se u kurac...

    avatar

    09.11.2007. (17:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...