Komentari

aboutmarketing.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


 • gledajokosebe.blogspot.co

  Mislim da u ovom slučaju klasični marketing nema preveliku važnost. Važnije je koliko je jak osobni brand vođe. A sad ta obećanja, dal su to laži ili ne...marketinški trikovi ili nešto drugo...manje bitno, rijetko tko ispuni apsolutno sva obećanja, neka samo svatko pogleda od sebe.

  Ali da su obećanja privlačan alat to se definitivno slažem. Politički marketing je posve druga dimenzija za mene i ovaj put ću probati biti imun na sve "finte" koje će se prodavati u medijima. Pa možda nešto i naučim... :))

  avatar

  08.11.2007. (15:55)    -   -   -   -  

 • MarketingUzRakiju

  Dok sam pisao ovaj post tj. dodatak onom ranijem postu u glavi mi se samo vrtila slika svih ovih katastrofalno namještenih faca i ispraznih "priča" kojima nam se obraćaju s plakata i u reklamama. Na žalost političari se većinom ponašaju kao i u dobrom dijelu našega turizma i na svoj imidž ili "ponudu" misle tek kad dođe "predsezona"... Tko će ti glasovati za stranku koja se hvali kako ulaže u izgradnju cesta, a onda na jučerašnjem otvorenju osječke zapadne obilaznice zbog postavljanja "svoig" VIP šatora u cesti ostavi rupetine od 17 cm?? Daleko od kvalitetne marketinške "laži"!

  avatar

  08.11.2007. (21:15)    -   -   -   -  

 • Bećaruša

  Muljaju oni svi i, bestidno, lažu.Grižnju savjesti uzalud tražimo jer već i sami vjeruju svojim lažima. Dali da biramo one s naj zabavnijom cirkuskom predstavom? Ako je to jedini kriterij onda zbogom. Posljednji neka ugasi svijetlo....;))) :)))))

  avatar

  09.11.2007. (19:38)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...