Komentari

glassanchi.blog.hr

Dodaj komentar (35)

Marketing


  • inspektor Clouseau

    Čuj, nije ni kod mene puno bolje. U svakom gradu je buka veće ili manja. Najbolje bi bilo na selu, kokice, kravice... ali to smrdi :((
    U stvari, predlažem ti da kupiš stan u nekoj fensi urbanoj vili pod Sljemenom za 3-4 soma eura kvadrat i samo ptičice slušaš dan i noć. Jedino što ti je prvi dućan udaljen 3 km apoštu, školu, banku, vrtić da i ne sominjem. Klizanje tla??? Samo povremeno :))

    Pozdrav :)))

    avatar

    04.11.2007. (23:33)    -   -   -   -  

  • greentea

    na pogledu ti zavidim. moj nije tolko dobar, ali nije ni suviše loš. ali, ovo sa bukom
    koju opisuješ....e, joooj! šahtovi, kontejneri, kosilice, smetlari, kretenski stanari,
    i studenti koji udaraju po stanu iznad do dva-tri ujutro! ludnica! nije mi jasno kak
    još nikog nisam ubila! sasvim te razumijem. maštam o stanu s pogledom na neki
    tihi park. maštam....pozdrav:))))

    avatar

    05.11.2007. (00:51)    -   -   -   -  

  • Born to be wild

    ja sam išla u IV. gimnaziju u utrinama :)

    a moj kvart...ma... automobila da nemreš disat od smoga ..ulica krcata... za popizditi je...još sam ja u podrumskom stanu pa mi je još gore... gledam automobilske gume i auspuhe svaki dan.... možeš misliti kakav mi je zrak u stanu ako je prozorčić otvoren...:(

    avatar

    05.11.2007. (01:16)    -   -   -   -  

  • Poison Whisper

    Ovi tvoji smailići me nasmijavaju do suza, daju posebnu čar tekstu... Odličan post i vrlo istinit jer sam jednom živjela u Utrinama tako da potpisujem sve napisano... Hvala na posjeti... pozz.

    avatar

    05.11.2007. (02:19)    -   -   -   -  

  • ANCHI, i to je život !

    *POISON...: stanovala???

    avatar

    05.11.2007. (02:55)    -   -   -   -  

  • saraja azra

    svečano iskazujem ostajem saraja azra (zvijezda je azra)
    apozdrav s otoka

    avatar

    05.11.2007. (07:24)    -   -   -   -  

  • little bluestar

    Kod mene je odlično, nema crkve u neposrednoj blizini, nema narodnjaka-bar ne redovitih, smećeki nisu tak strašni, samo povremeno svako jutro oko 6-7 sati prođe neki prazan kamion sa utovarenim metalnim šipkama ili tako nečim preko ležećih policajaca, pa taj predivan zvuk dok se šipke ili alat il koji k... rasipava po praznoj prikolici!!!

    avatar

    05.11.2007. (09:09)    -   -   -   -  

  • Anara

    Mi živimo na selu, na brdu, a ispod nas stubička dolina, preko puta Sljeme... Ptice poju, u šumi zecovi, jeleni i ježovi, a pri nami 23 mačke i jen pes! Kuhamo domači pekmez, jedemo same trave i lepe nam je. Ali (uvijek ima onaj ali kaj ne Anchi?) Zagorci vole motorje i moraju se voziti po bregima da treniraju moto kros! Ne bi oni smetali da motori imaju auspuh i da ne gaze ježeve i mačke. No to smo brzo rešili jenom sajlom prek ceste. Zagorci voliju lov pa dojdu tu kakti na njihovo lovište, a mi čim ih spazimo raspalimo po bubnjevima, a sada smo i ozvučili naše brdo tak da životinje bežiju, a lovci ostanu praznih ruk. Prvo smo probali s policijom da zaustavimo lovce da pucaju pri naselju ali na telefon se javil šef policiota kaj je strastveni lovac! Zagorci voliju prejti z autima pri ljetu tu knami na malo nedopuštenog fukanja. E to ne branimo, znaju da posle obavljenog posla mogu k nama na čaj! I tak smo kak tak humanizirali naš okoliš! Bojimo se samo Bandića i njegvog tunela... Pozdrav!

    avatar

    05.11.2007. (11:05)    -   -   -   -  

  • tragovi na dusi

    ja sam problem svog kvarta riješila preseljenjem u gradić u okolici ZG
    sada više ne njušim ispušne plinove nego mirise borova i cempresa u susjedstvu..
    parkiram ispred svoje kuce...dijete mi se igra na sred ceste....i ne cujem susjeda kako mokri u svojoj kupaoni....:)))
    idem raditi u ZG vrevu...ali kada se vratim kuci osjetim mir i spokoj i život se odmah uspori
    isplatilo se...:))...(makar me ceka još 12 god. isplacivanja kredita)

    avatar

    05.11.2007. (11:15)    -   -   -   -  

  • Anti - Bane

    Znaš kakav je. :-)

    avatar

    05.11.2007. (11:26)    -   -   -   -  

  • slavisa

    ja ti zivim u osijeku u samom centru ,svega 200-tinjak metara od osjecke katedrale i 400-tinjak m od dvije manje crkve, kuca mi je udaljena 5 koraka od tramvajke pruge (trese se kada prođe tramvaj), smetlari prolaze 2 puta tjedno, svaki dan buce oni ogromni peaci ceste, a da ne pricam da sam na glavnoj cesti! ali ja sam se na to sve navikao i vise ne cujem ni zvona crkve, ni tramvaj, ni buku automobila (tu se ukljucuju i balavci koji vikendom idu van pa skripe gumama i sta ja znam sta jos rade), ni pijnu balavurdiju koja mi svakog petka i subote vrišti pod przorom (to je ugavnom u ljetnim danima dok se pije na promenadi)... uglavnom naviknut sam na te zvukove i cak ti mogu reci da teže zaspim dok je tisina nego u takim uvjetima! jedino sto mrzim je zvuk busilice ali vise ne zivim u zgradi tako da...

    avatar

    05.11.2007. (12:28)    -   -   -   -  

  • samohranamajka

    Kvart? Misliš, ured? Pa ono: uredski stolac na koji sam zalijepljena, pogled na Sljeme, dimnjak toplane, stambenu zgradu s čijeg balkona me po ljeti špigliraju o lanac ovješeni CD-ovi, satelitski tanjuri, krovovi, jablanovi koji se klate po vjetru, Pančičeva omorika, rotvajleri, pa labrador, pa mačke beskućnice, policijske i vatrogasne sirene, hitna, kineski restoran, obični restoran, "Sobica", dućan, K. koji nema niš i u kojem se jedva krećeš.... Šum mora i ljeta dok kraj mene ležiš tiii....

    avatar

    05.11.2007. (13:00)    -   -   -   -  

  • Amorfia

    kod mene doma je odlično, živim 5 km od Zaprešića i nema buke, strke i panike, mirno je, tiho dovoljno, predivan pogled na Medvednicu, super susjedi, vozi zet, vlak, u gradu sam za pola sata...ali, nedovoljno je sadržaja za mlade, ovo što vozi, ne vozi najčešće, nema noćnih buseva/vlakova...tko je navikao na grad, teško mu se naviknuti na činjenicu da ti dućan nije u prizemlju zgrade, da nemaš svakih 5 min tramvaj, i takve sitne stvari na koje se čovjek lako navikne a teško mu je bez njih...

    avatar

    05.11.2007. (13:10)    -   -   -   -  

  • baustela misli

    zgodan opis kvarta... skoro pa da bi covjek dosal tam zivjet! :) ja sam tek nedavno iz maksimira pobjegla na tresnjevku od roditelja pa nisam bas jos upoznala sve cari novog kvarta, al mozda i ja nekad neku pricicu ispricam... inace u mojoj bivsoj zgradi najradje buse i lupaju nedjeljom u 2... :)

    avatar

    05.11.2007. (15:00)    -   -   -   -  

  • Bitter

    Kvatrić mi je zakon. Nakon nekog vremena se navikneš na drndanje tramvaja cijelu noć. Bilo je par izleta-tipa podrezivanja grana na kestenima, pa ti se lik u onoj dizalici nađe ispred prozora (na drugom katu!), i uperi ti svjetlo u sobu u nekih dva ujutro (logike ni za lijek)
    -tipa pražnjenja kontejnera sa staklom u 7 ujutro (i to na dan kad mogu spavat)
    -tipa klinaca koji misle da su face ak nabijaju po kantama za smeće, ruše ih i sl,
    al u principu, ne bi mijenjala svoj kvartić iliti kvatrić ni za što. Pozdrafff!

    avatar

    05.11.2007. (17:16)    -   -   -   -  

  • BibBlog

    Dalmatinska novogradnja u starijem lijepo uređenom kvartu punom zelenila s pogledom na more! :)

    avatar

    05.11.2007. (18:31)    -   -   -   -  

  • ANCHI, i to je život !

    *BIBBLOG, SARAJA pogled na more? Malo vam zavidim.

    *TRAGOVI...,ANARA I AMORFIJAja moram bježati iz grada kad se zaželim malo friškog zraka.Bar vas ne guši smog, i gradska buka.

    avatar

    05.11.2007. (18:55)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    Život u prizemlju početak je života koji završava na vrhu grada podno zvijezda.

    Pozdrav,
    Bocaccio

    avatar

    05.11.2007. (20:02)    -   -   -   -  

  • .....my corner of the net©

    na Corneru mom sam postovo ja pjesmuljak pod nazivom Moja ulica.........to je bilo davno........stanje ulice i kvarta se promjenilo......no samo izgledom....medjuljudski odnosi su koma.....komšije su skoro svi u zavadi....neki i sudovima prijete...............prije su izgled i uredjenje bili u banani al su medjučovjekovi odnosi bili suuuuperiška..........sad je obrnuto a u zadnje doba komšije svi redom nešt dogradjuju nabijaju, buše, bruse i još me uljudno kobajagi pitaju 'jesmo vas probudili?'........a o bogomolji i njenom tandrkanju i voznom parku gospode u mantijama neču komentirat...........bolje ne započinjat.........griting!

    avatar

    05.11.2007. (23:30)    -   -   -   -  

  • PiLePiLeNcE

    ...lijepo si to opisala...ja sam slično kao i slaviša-blizu centra...stanujem kod sportske dvorane zrinjevac gdje je ujedno i park.blizu mene imaju dvije pekare(hehe gladoš sam pa mi drago),trgovine su malo dalje...znam često čuti čike koji prodaju krompir i ljeti lubenice hahaha....inače mi je ulica mirna,tako da nemam problema sa bukom:)u blizini ima nekoliko kafića....eto ukratko:)

    avatar

    06.11.2007. (00:03)    -   -   -   -  

  • Njofra

    Joj ja sam ti na Trnju i što se blizine tiće sve mi je na dohvatu ruke. Sve je lijepo i krasno dok nas Banderos ne poruši.

    avatar

    06.11.2007. (02:04)    -   -   -   -  

  • ANCHI, i to je život !

    *1NJOFRA: ja sam ti rođena Trnjanka. Trnje, prvo selo uz Kaptol i Gradec.
    Rođena u Mljetskoj ulici koja je naravno porušena.

    avatar

    06.11.2007. (02:46)    -   -   -   -  

  • jedna mala tipkovnica

    Uh ..koja agresivnost ... Pa čovjek je TEBE uhvatio da lažeš. Meni nisi napeta ... ni ti ni tvoji komentari...

    avatar

    06.11.2007. (02:51)    -   -   -   -  

  • ANCHI, i to je život !

    *TIPKOVNICA: ljepo učiš svoju djecu za koju se boriš.
    Drugim riječima opravdavaš tuđi navod "MALIŠE" a da ne provjeriš.
    Mene nije ulovio u nikakvij laži nego je malo krivo shvatio NAPOMENU NA MOM BLOGU: Ponavljam ti jer očito ti treba dva puta reći: Ja na svom blogu nisam izbrisala ni jedan komentar do sada, jer nisam imala potrebe. Imam čitatelje koji su izuzetno kvalitetni i koji ne govore drugima da lažu. PONAVLJAM: kod mene anonimci nemaju pristup jer su za mene kukavice i osobe koje pojma nemaju o pisanju ali seru po tuđim blogovima. Komentare koji bi vrijeđali moje čitatelje ili mene osobno do sada nisam imala i neznam kako je to nekoga izbrisati. To mi TI možeš objasniti. Ako je netko ovdje agresivan onda si to zaista ti jer ja tebe niti pratim, niti čitam ali kad naletim da se TI obrušavaš na mene, vjeruj mi neću ti ostati dužna.
    Moja preporuka: idi na nedjeljnu misu i reci svom popu da ljude optužuješ da lažu, da im sudiš pa ćeš vidjeti koliki si zapravo vjernik. Koja je to vjera koja ti daje pravo da napadaš?
    NEĆU te izbrisati ali ako želiš mogu objaviti tvoje napadanje mene? ŽELIŠ LI?

    avatar

    06.11.2007. (03:12)    -   -   -   -  

  • ANCHI, i to je život !

    ZA ČITATELJE koji nisu upučeni u pisanje "jedne male tipkovnice".

    Ona potvrđuje riječi nekog "mališe" da ja na svom blogu lažem.
    Ovo je moj originalan komentar ostavljen na njenom blogu, pa pogledajte sami da li ja imam agresivan stav?

    ANCHI, i to je život
    *TIPKOVNICA: što te JA toliko mučim?
    Ne ja nikada nisam ničiji komentar izbrisala pa ni tvoj
    jer svaki komentar puno govori o samom autoru.
    Ja iza svojih postova i komentara uvijek stojim
    a ti si ta koja sa svog bloga brišeš komentare koji ti se ne sviđaju.
    Imaš još koje pitanje za mene, imaš moj mail ili mi se javi na moj blog.
    Zaista bih voljela znati zašto preme meni nastupaš jednim napadačkim stavom?
    Niti te čitam, niti me tema Boga zanima, što je tebi?
    Zar je tvoj takav drzak i napadački stav oličenje jedne vjernice?
    Jel te tako uči svečenik, da sudiš, da napadaš?
    Hočeš li i ovaj komentar izbrisati jer ti se ne sviđa?
    06.11.2007. (02:37)

    avatar

    06.11.2007. (03:47)    -   -   -   -  

učitavam...