Komentari

zvoneradikal.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • donin svijet

    Kažeš da ovaj narod nije pošten! Kako nije?!!!! Pa vidi svoju temu! Poštena je do bola.
    Tvojoj majci želim brz oporavak i dobre nalaze.

    avatar

    04.11.2007. (21:40)    -   -   -   -  

  • šarli

    zvone, isto mislimo o milijun stvari, ali: jel bolje da je bolnica u zadru ko iz hitne službe ili je bolje da je derutna i jadna? Mislim , ne bih ja Kalmetu ni za tasta, a kamoli za zeta, ne bih ni HDZ, daleko mu kuća, ali u čemu je problem ako je bolnica dobra?

    avatar

    04.11.2007. (22:17)    -   -   -   -  

  • Zvone Radikalni

    šarli - ja sam ODUŠEVLJEN što je bolnica u Zadru super ! Ali, di ćemo završiti ukoliko će primarni princip društva biti "glavno da je nama u Zadru (Zagrebu, Splitu, ...) dobro" ?

    avatar

    04.11.2007. (22:24)    -   -   -   -  

  • šarli

    imamo isti problem, naravno. usput, nije nevažno kakav je intervju danas u Jutarnjem objavljen s Antom Čičin-Šainom. A puno toga čovjek ima pravo.

    avatar

    04.11.2007. (23:23)    -   -   -   -  

  • HDZ

    srami se

    avatar

    04.11.2007. (23:51)    -   -   -   -  

  • barba

    ako pricamo o oportunizmu, bas cekam rezultate za dobivanje stipendije za istrazivanje raka dojke u USA. A Kalmeta je tiha voda, a to brijege dere i cestu radi.

    avatar

    05.11.2007. (00:42)    -   -   -   -  

  • barba

    ps
    treba jos dovrsiti i dvoranu na Visnjiku (ili ce se graditi i novi stadion)

    avatar

    05.11.2007. (00:44)    -   -   -   -  

  • gocko

    he he, ovo me podsjeća na Gospić

    avatar

    05.11.2007. (00:52)    -   -   -   -  

  • Zvone Radikalni

    @šarli - pođi na Cronomy blog i vidi što tamo ima za reći ...

    avatar

    05.11.2007. (01:11)    -   -   -   -  

  • borgman

    zapravo me ovo podsjeća na Rusiju. Nakon raspada eSeSeSeR-a državna dogovorna ekonomija se...raspala. Nestalo je spone među proizvođačima sirovine i onim slijedećima. I zaprijetila propast. Pa ti tako dođe mafijaš i kaže kako ga zanima izrada automobila, a direktor tvornice kaže kako nedostaje lima i guma :-) I mafija lijepo osigura limarima posao, dovuče gume, da ljudima kruha i rada, tvornice živnu. Uradili su ono što najbolje znaju. Poveli "posao", legalno je "lakše" od ilegalnog, imaju "kadrove", dojučerašnje picamene i vozače, utjecaj (plaćeni izbori za suce)i "delegate"... a i malo zdrave love kako bi "pojasnili" konkurenciji da "tako treba biti"... uuuh, malo sam se zanio, pričam li ja o Ruskoj Mafiji, ili o božemiprosti ervatskom ATZ-u...
    @zvone moj... je kao narod smo očito ovce, jer dopuštamo, iako čak neki to i vide, da se događa slična situacija kao i 39-e u Njemačkoj. Sve se "događa" ali NITKO NE VIDI! Dok se ta mafija ne razbahati, pa "naguzi" nekog jačeg, e onda ćemo "progledati"...ali prekasno.

    avatar

    05.11.2007. (08:42)    -   -   -   -  

  • lolina

    kalmenta drži sanadera za j.... toliko da se nakon prošlih izbora jedan sadašnji ministar čudio kako to da je on prošao u profiltriranom hadezeu. vjerojatno zbog podrške.

    najvažnije da su se počeli "gađati" projektima .
    autocesta je vratila zadar iz mrtvih,a još kad se zalaufa luka i ostali projekti mogao bi postati jedan od najbogatijih gradova u hr.

    držim fige za mamu!

    avatar

    05.11.2007. (11:30)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...Zvone! pa pitanje je ko koga ne drži za jaja! Mafija ima državu! Kad to tako ne bi bilo poslje svake latinice bi netko završio u zatvoru! Pa kaj ti misliš da se oni bez veze drže za lisnicu i "pjevaju" imamo hrvatsku! Ovo već ima elemente feudalizma, koji jebeni kapitalizam...

    avatar

    06.11.2007. (01:20)    -   -   -   -  

  • lion queen

    Malo ću te podsjetiti na ono što ovog trena može imati velikog utjecaja na tvoju majku: herceptin, lijek protiv raka dojke za vrijeme SDP-a nije bio na listi lijekova preko HZZO-a, već se davao onda kad je obično bilo kasno, kod recidiva, a HDZ ga je stavio na listu lijekova preko HZZO-a pa se sada može dobiti besplatno već u prvoj fazi liječenja, dok još nema metastaza, koje kada se pojave obično je prekasno. Imaj to u vidu, kada budeš razmišljao o HDZ-u i njegovim dostignućima pa budi POŠTEN I PRIZNAJ!!!
    P.s. Tvojoj majci želim brzo ozdravljenje. Nadam se da će uspjeti u borbi protiv opačine. Ne daj joj da posustane. Teško je breme sirotica dobila, kako onda, tako sada. Život je križni put. Pomozi joj nositi križeve.

    avatar

    06.11.2007. (22:57)    -   -   -   -  

  • anonym

    heh,lion queen, herceptin nije HDZ stavio na listu lijekova nego je Agencija za nadzor lijekova odobrila njegovu primjenu u prvoj fazi liječenja, dok je dotad bio besplatan ali se davao samo nakon metastaziranja. ako hoćeš reći da hdz može kontrolirati i agenciju za nadzor lijekova onda one sdp-ove hobotnice stvarno imaju smisla...
    i,drugo, čestitam zvonetu na odličnoj prognozi.... http://www.radio101.hr/?section=1&page=1&item=29908

    avatar

    06.11.2007. (23:18)    -   -   -   -  

  • Zvone Radikalni

    Je, je - otvorilo je jučer :-)))))))

    A što se tiče herceptina, hvala za informaciju, ali to ćemo prepustiti doktorima ...

    avatar

    07.11.2007. (09:52)    -   -   -   -  

  • zvonin bivsi student :D

    dam se kladiti da ce biti tako kako kaze zvone, par dana prije izbora..
    inace, pogledajte malo http://www.hdz.eu/index.html
    ima dobrih stvari

    avatar

    07.11.2007. (19:28)    -   -   -   -  

  • anonimus

    hvala kalmeta!(zadranin)

    avatar

    19.12.2007. (21:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...