Komentari

velikaocekivanja.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Boris

    Bilo je odlično. Odlično! :-D Kratko, ali sve što je lijepo (mrzim poslovice, ali ipak) kratko traje. Još način na koji je mahnula publici, i ma koliko god tko daleko sjedio od pozornice, njen osmijeh je zasigurno ono što se neupitno prvo primijeti. ;-) Veselo!

    avatar

    03.11.2007. (17:04)    -   -   -   -  

  • Pozitivka

    Bilo je predobro!!! Cijelo vrijeme sam nožicama cupkala (jedva sam se suzdržala da ne zaplešem - no na kraju mi se to i ostvarilo :-D ). S obzirom da sam bila naprijed do samog kraja nisam bila svjesna svih ljudi u dvorani, no kad su svi ustali - wow. Osim oduševljenja publike, koje je bilo očito, čini mi se da je i Cesarija i njen bend bio pozitivno iznenađen (što mi je bilo drago primjetiti). Najbolje mi je bilo kad bi zaklopila oči, i usredotočila se samo na glazbu i njen glas - osjećaj kao da je glazba u tebi. Predivno.
    Bila mi je jako simpatična kad je cigaretu upalila (inače sam alergična na duhan, i ne volim cigarete- ali sam joj zapljeskala :) )
    BTW-Jeste li primjetili onog dečka koji je svirao onu malu gitaru (ne znam točno kako se to zove) - koliko moraš biti talentiran da onako možeš svirati? A violinist?? Ja želim onako znati plesati!! :) Pozdrav ;-)

    avatar

    03.11.2007. (23:45)    -   -   -   -  

  • smisaozivota42

    OOoO! Samo što mi Lisinski izgleda depresivno.

    avatar

    11.11.2007. (00:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...