Komentari

jja.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • ljelja

    Dobro se držiš na nogama od silne papice:)))))
    Ovom prilikom ponovno ti zahvaljujem što si mi skrenula pažnju na Avene. Kad god mogu (kad moji hahari puste nonin džep:)) priuštim si tubicu, bočicu ...
    A ovako "nastranog" poput tvoga imam i ja doma, samo moj ne slini na žicu već na papir:)))

    avatar

    02.12.2007. (20:07)    -   -   -   -  

  • orbica

    Svaka cast na pismu! Obavezno stavi odgovor, ako ikad stigne do tebe! Apsolutno se slazem s komentarom o bahatosti i nazivanjem nas naivcima. Prvo ne znaju tko su blogerasi koji su hackani niti o njihovom znanju kompjutera. Pristup im nema veze s nacinom poslovanja na zapadu, vec je blizi onome ruskom iz cca 1960tih godina... strahota!

    Sto se tice Eucerin i Linola Fett proizvoda - apsolutni plus! Ja inace imam psoriasis vulgaris i doktor mi je preporucio Eucerin s ureom i Linolu Fett kao kreme za njegu koze cak i kad mi je psorijaza vidljiva. Problem je s psorijazom da se lijeci s kortikosteroidima na koje se koza vrlo lako navikne i oni gube svoju svrhu. U utorak sam pocela korisititi Eucerin s 5% ureom za ruke i psorijaza mi se vec povlaci (znaci niti tjedan dana kasnije).

    avatar

    02.12.2007. (23:12)    -   -   -   -  

  • orbica

    Bas sam procitala tvoj post o psorijazi (http://jja.blog.hr/arhiva-2006-10.html#1621646051)... samo da te nadopunim. Ako imate ljuskice po glavi od psorijaze, kupite si Fluacet gel. Ja sam si njime u potpunosti rijesila ljuskice na glavi (ako se i pojave, nakon jednog mazanja se opet skroz maknu). Ove slike koje si ti stavila su oni teski slucajevi psorijaze i mislim da je za njih jedna od vodecih (efektivnih) terapija u HR ona u naftalanu. Eh da... ako se ne varam, prije nekoliko godina je dokazano da je pzorijaza genetska bolest koja se aktivira ponajvise ekstremnim stresom, nadalje i streptokokom i sl. Al' ako nemate gen, ne mozete je niti dobiti... i nije zarazna...

    I korisitite Eucerin s ureom (ne obicnu) za svakodnevnu njegu. Btw, moram priznati da meni Eucerin krema uzasno smrdi, al' je stvarno efektivna.

    avatar

    03.12.2007. (01:00)    -   -   -   -  

  • jja

    Hvala na podijeljenom iskustvu!

    avatar

    03.12.2007. (12:55)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Ne znam zašto mi te tag-a-feed ne pokazuje, mrzim to :o) Idem od nazad: sviđa mi se ova biljčica, koja je to vrsta? Ja sam si prije par dana kupila sadnicu mini-čempresa pa baš tražim kako se točno održava, presladak je i daje neki zimski ugođaj u malome :o)
    Papučice su preslatke, za nečujno tapkanje po kući. Tko kaže da su samo papučice na potpeticu seksi? :o)
    Što se tiče maske, ja uspijevam zaspati i kad nije skroz zamračeno, nisma nikada probala s takvom maskom, ali me nešto zanima. Osam sati sna, s tim na licu, imam osjećaj da bi mi koža poludjela, kao što zna nekim ženama na čelu, koje nose šiške. A možda i nije tako, ne znam, pošto eto nisam probala.
    Za sve drugo, kozmetičko, nemam što dodati, a za french na nogama se i više nego slažem. želim ti ugodan dan i ostatak novoga tjedna :o)

    avatar

    03.12.2007. (14:06)    -   -   -   -  

  • jja

    Sto je to tag-a-feed?
    Biljka je orhideja i jos uvijek se nadam da ce netko imati nekakav savjet.
    Cempres u divnim zimskim teglama imam na balkonu i zapravo ako je prezivio mene znaci da se lako odrzava ;-).
    U vezi maske za spavanje - ona je zaista (u idealnom slucaju) samo na ocima i oko "duplji" a tamo nikome nije koza problematicna. Istina, da koristis bas svaki dan (ja samo kad spavam negdje a ne doma) i da pokriva celo, tko zna? Ili bi morala prati svaki dan...sad si me podsjetila da ja vec jako dugo nisam spavala osam sati u komadu. Najcesce je 6. Hvala na ugodnim zeljama iste i tebi saljem :-)

    avatar

    03.12.2007. (15:25)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Nisam prepoznala orhideju, blješteće mi izgledaju cvjetovi na slici, čini se da mi je čudno podešena boja na monitoru jer nije ovo prvi put da ne razaznajem neke stvari :o)
    Tag-a-feed je onaj prozorčić koji imam ispod svojih blogoznanaca i koji mi izbacuje kada netko od vas objavi novi post, da ne moram klikati na svakog ponaosob. Zgodna stvarčica, samo s nekim blogerima zna štekati pa proradi i tako stalno. Kažu da će popraviti i unaprijediti ga, ali u međuvremenu, eto, propustim nečije postove jer se oslonim da će me upravo tag-a-feed obavijestiti :-/

    avatar

    03.12.2007. (19:44)    -   -   -   -  

  • Irida

    ljudiiiiiiii......., štrajk je prestao, ali odsada ćemo zauvjek znati da se oko nekog problema možemo okupiti i zajednički ga rješavati.... pišite angažirane tekstove kadgod se za to ukaže potreba....vi koji se dopisujete s blogerima u svijetu, prevedite BLOGERSKI MANIFEST i raširite ga po svijetu....više nikada nećemo šutjeti u svojim malim zakutcima!

    pisanjem daj smisao svemu što se događalo!!!!!!!!!!!!!!
    nešto se ipak dogodilo, dogodili su se blogeri!

    javljam ovo svima koji su podržali akciju...

    avatar

    03.12.2007. (21:20)    -   -   -   -  

  • jja

    Kinky jel bi mi mogla pojasniti kako funkcionira taj sistem i gdje se to nabavi, zvuci mi super i ustedjelo bi mi dosta vremena. Hvala!

    avatar

    03.12.2007. (22:55)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    da sam barem procitala ovaj tvoj tekst prije 10 godina. tada sam naime razvila alergiju na vecinu tus-kupki, sampona i sapuna. naravno da sam alergicna i na omeksivac.
    kad ti mogu posudit moje klince :) ?

    avatar

    04.12.2007. (16:27)    -   -   -   -  

  • jja

    Lipa mare - koji ti proizvod trenutno odgovara, podijeli s nama ;-). Zeljela bih cuti tvoje misljenje na na post ispod ovog.

    avatar

    04.12.2007. (17:05)    -   -   -   -  

  • vjeraufanjeiljubav

    vidim svatko je nasao svoju svrhu zivota :)

    avatar

    04.12.2007. (17:31)    -   -   -   -  

  • tyche

    Tehnicka podrska - krenulo je :) dobro je
    nokti - godinama se cudim preporuci o "njegovanju" noktiju na nacin da se reze kozica, ja sam to napravila jednom i dva mjeseca oporavljala nokte od toga - nikad vise !!! Sve se to dade krasno rijesiti s kremicom koju bas kao i ti imam na svakom mjestu gdje se krecem, pa i u autu i koja je stalno na rukama, nije to fensi smensi glupost, nego cinjenica da godine i godine te navike odrzavaju moje ruke i nokte u besprijekornom stanju. Jedino sto imam staracke fleke, a tu ne kanim nista poduzimati LLLOLLL. Doduse, nemamo svi srece da cijelog zivota radimo uredski posao ili neki drugi posao gdje se ruke ne izlazu agresivnim agentima ili ucestalom drzanju u vodi, ali u takvim slucajevima je potrebno provoditi pojacanu njegu. Dobar post !

    Najbolja prevencija tockica na kozi koje nastaju kod depilacije je po mom iskustvu sljedeca:
    1/ obavezno i ucestalo depiliranje jednom ili dva put tjedno, niposto praviti duze pauze jer se koza odvikne, znam za slucajeve zena koje se depiliraju jednom mjesecno ili samo ljeti, koza nije navikla na to i onda iskacu cvimbe i svasta-dakle ako se odlucite za depilaciju brijanjem, ciniti to ucestalo, bez obzira jeste li single ili je zima - mozda vas nitko ne vidi, ali vidite same sebe pred ogledalom! U tom slucaju koza "ocvrkne" i nema reakcije. Naravno, podrazumijeva se da ne koristite istu britvicu za noge, pazuha i mrs happy - to bi se trebalo ipak odvojeno rjesavati.
    2/ svake veceri utrljati poslije tusiranja mlijeko za tijelo, svaki dan, stalno, pogotovo nakon tridesete ...

    avatar

    05.12.2007. (14:52)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    ah kako je lijepo biti mazen i pazen jel tak? Blago ti se :-) glede Balasevica i njegovih 5 satnih koncerata, pa naravno da u njegovoj statickoj maniri to moze odraditi bez frke, ali 5 sati zestokog roka sa skakanjem po pozornici sigurno ne moze odraditi. Glede simptoma (mojih) mononukleoze sam pisala u prethodnom postu a detaljnije o toj bolesti mozes naci u wikipediji. Pozdrav sa juga :)))))))))

    avatar

    05.12.2007. (17:20)    -   -   -   -  

  • Azriel

    Svida mi se ovaj post, ja bas imam problema sa kozicom oko noktiju, stalno mi je tvrda i onako se "cvijeta" ( ne znam da li je to dobar naziv)! I jos kad je stapicem poguram prema dolje onda bude jos gore, mislim da sam ja neki poseban slucaj! Kupila sam neku kremicu iz Avona bas za kozicu oko noktiju, mazem je tjedan dana redovito pa onda tjedan dana ne i tako u krug (da, malo sam lijena i zaboravna), ali i kad mazem, par sati sve je super a onda kao da nisam mazala! Krema za ruke - obavezna u mojoj prtljazi! Jako volem :) Koristim glicerinske.

    Avene - koristim ga za lice, liniju Clearsile, gel za umivanje, kremu za navecer sa AHA+BHA, hidratantnu kremu za dan i puder sa korektorom (ne znam točne nazive) ali sam prezadovoljna. Bolji mi je od Vichija i Uriage.

    avatar

    06.12.2007. (09:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...